4 manieren om Verizon Travel Pass niet te repareren

4 manieren om Verizon Travel Pass niet te repareren
Dennis Alvarez

verizon travel pass werkt niet

Op dit moment is Verizon niet echt een merk dat een mysterie zou moeten zijn voor iedereen - vooral als ze in de VS wonen. Ze zijn erin geslaagd om een behoorlijk aandeel van de telecommunicatiemarkt in de VS te bemachtigen en blijven ons voorzien van het soort betrouwbare service waarmee ze hun reputatie in de eerste plaats hebben opgebouwd.

Maar de afgelopen jaren is het bedrijf veel verder gegaan dan alleen het voorzien in uw basiscommunicatiebehoeften. Ze hebben ook een vinger in de pap.

Een van deze relatief nieuwe ondernemingen is de "travel pass", ontworpen om mensen op de hoogte te houden, zelfs als ze toevallig in het buitenland onderweg zijn. In principe kun je hiermee je sms-, bel- en mobiel dataverbruik buiten het Amerikaanse grondgebied in de gaten houden en raadplegen.

Natuurlijk zijn deze dingen niet gratis. Er is een dagelijks bedrag dat nodig is om dit alles te laten werken - wat normaal gesproken ook het geval is zodra dat geregeld is. Dat gezegd hebbende, zijn er nogal wat van jullie die de laatste tijd naar de forums zijn gegaan om hun zorgen te uiten over het feit dat de dienst helemaal niet werkt.

Aangezien dit ongelooflijk storend kan zijn, hebben we besloten deze kleine gids voor probleemoplossing samen te stellen om u te helpen het probleem bij de wortel aan te pakken en op te lossen. En hier is hij!

Hoe de reispas van Verizon repareren die niet werkt

  1. Probeer uw telefoon opnieuw op te starten

Hoewel het vaak wordt afgedaan als zinloos bij het diagnosticeren van prestatieproblemen zoals deze, kan een eenvoudige herstart heel wat teweegbrengen. Het is bijvoorbeeld een uitstekende manier om kleine bugs en glitches te verwijderen die de prestaties van de telefoon kunnen belemmeren.

Daarnaast dient het ook nog een ander doel. Zo nu en dan raakt het RAM-geheugen van je telefoon helemaal verstopt met troep in de vorm van tijdelijke bestanden - bestanden die je daar echt niet nodig hebt. Deze opstopping zorgt ervoor dat zijn telefoon een beetje raar begint te doen, dus is het het beste om de tijdelijke bestanden verwijderen zo nu en dan.

Hoewel dit een beetje ingewikkeld kan klinken, is het enige wat u hier moet doen geef de telefoon een eenvoudige herstart om het op te ruimen en het de best mogelijke kans te geven om te werken zoals het hoort.

Voordat u dat doet, moet u ervoor zorgen dat u alle apps sluit die momenteel op uw toestel draaien, zodat u niets verliest waar u mee bezig was. Als dat geregeld is, hoeft u alleen nog maar de aan/uit-knop van uw telefoon ingedrukt te houden.

Na een paar seconden moet er een pop-up op uw scherm verschijnen met de optie om de telefoon af te sluiten of opnieuw op te starten. Klik op de knop herstartoptie en kijk daarna of de dienst weer werkt.

Voor sommigen van jullie zal dit voldoende zijn geweest om het probleem op te lossen. Zo niet, dan zullen we het probleem op een andere manier moeten aanpakken.

  1. Probeer opnieuw in te loggen op uw account

Dus, als het opnieuw opstarten niets heeft opgeleverd, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat het probleem niets te maken had met de telefoon, maar eerder met de account zelf. Deze dingen gebeuren van tijd tot tijd. In dit geval is het eerste wat u moet uitsluiten een probleem met het aanmeldingsproces. Er is een redelijke kans dat uw account niet met succes is aangemeld.

Soms komt dit door een menselijke fout, maar meestal komt het doordat uw internet voor een fractie van een seconde is uitgevallen terwijl u inlogde. In beide gevallen is dit wat u moet doen om het op te lossen.

Het eerste wat je moet doen is ga terug en log uit je account Controleer dan snel of u een goede en stabiele internetverbinding hebt. Als dat zo is, kunt u het volgende doen inloggen op uw account Voor sommigen is dit alles wat nodig is om alles weer op gang te krijgen.

  1. Is de Travel Pass beschikbaar in het land waar u zich bevindt?

Op het moment van schrijven is de reispasfunctie werkt in ongeveer 15 landen Verizon probeert de dienst nog steeds uit te breiden naar meer landen, dus dit kan binnenkort allemaal veranderen.

Dit feit laat echter de kleine mogelijkheid open dat u zich ergens in de wereld bevindt waar de reispas van Verizon niet wordt ondersteund. Dit betekent natuurlijk dat er nul kans is dat het zal werken.

Dus, hoewel dit geen 'fix' als zodanig is, raden wij u toch aan om te bevestigen of dit het geval is of niet door een beetje onderzoek te doen. Hiervoor hoeft u alleen maar het volgende te doen ga naar de officiële website van Verizon.

Daar vindt u een lijst van alle landen die de reispas-functie ondersteunen. Kijk of uw bestemming erop staat. Zo ja, dan moeten we dit verder onderzoeken. Zo niet, dan zijn we bang dat u pech heeft.

  1. Heeft u uw kosten betaald?

Als het erop aankomt, is dit bijna altijd het ding dat mensen overvalt. Het is niet dat mensen hun best doen om deze kosten niet te betalen. Het is gewoon dat een bankoverschrijving soms gemist kan worden, om welke reden dan ook. Deze dingen gebeuren van tijd tot tijd, en vaak met weinig reden of logica.

Zoals wij hierboven hebben vermeld, is dit de dienst werkt op basis van een dagtarief Misschien is er op dit moment geen tegoed op uw apparaat geladen? Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar het is altijd de moeite waard om even te kijken voor uw gemoedsrust.

Er zijn tal van redenen waarom dit kan gebeuren. De creditcard die u gebruikt om deze rekening normaal te betalen, kan bijvoorbeeld verlopen zijn zonder dat u het merkt. Als u kijkt hoe het met uw financiën is gesteld, zorg er dan voor dat u Controleer of uw betaalmethoden bij hen up-to-date zijn. en volledig functioneel.

En dat is het! Buiten deze oplossingen is er eigenlijk niet veel wat u zelf kunt doen. Mocht de dienst nog steeds niet werken, dan is de kans groot dat het probleem aan hun kant ligt en niet aan de uwe.

Hoewel niet ideaal, zal dit betekenen dat u contact opnemen met de klantenservice Terwijl u met hen praat, zorg ervoor dat u alles wat u tot nu toe hebt geprobeerd om het probleem op te lossen gedetailleerd beschrijft. Op die manier kunnen zij het probleem sneller bij de wortel aanpakken, wat u tijd en mogelijke kopzorgen bespaart.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.