4 manieren om LAN Access From Remote Fout op te lossen

4 manieren om LAN Access From Remote Fout op te lossen
Dennis Alvarez

lan toegang van op afstand

Hackers zijn er altijd op uit om respectabele internetgebruikers te bestelen als het erom gaat een stabiele internetverbinding in handen te krijgen. De onverwachte toegang tot uw internetverbinding leidt meestal tot te veel netwerkgevaren. Weinig gebruikers zijn bezorgd en technisch bewust genoeg om hun LAN- of routerlogs op te zoeken als hun internet niet zou stoppen met problemen.

Schokkend genoeg komen de verontruste gebruikers het slechte nieuws te zien dat zegt "LAN Access From Remote" in hun router logs. Er zijn meerdere factoren voor hackers om te proberen toegang te krijgen tot uw internetverbinding. Echter, sommige trucs en noodzakelijke punten kunnen u echt in grotere mate redden.

Wat betekent "LAN Access From Remote"?

De waarschuwingstekst of de programmacode die in de logboeken van uw router verschijnt, is bedoeld om uw internetverbinding te vernielen en kwetsbaar te maken. Veel gebruikers vragen zich af wat LAN Access From Remote precies betekent.

Om precies te zijn, het tegenkomen van zulke waarschuwingen in uw router logs betekent dat de hacker pogingen doet op uw LAN. Ze doen deze poging om hun technisch negatieve behoeften en ondeugende wensen te voeden. Ze proberen uw LAN verbinding en uw afgeschermde privacy binnen te dringen door actief te proberen toegang te krijgen tot uw netwerkprivacy. Dit is een diefachtige zet.

Waarom bevat het logboek van uw router "LAN Access From Remote"?

Verschillende verontrustende factoren zetten uw internetverbinding vast als gevolg van hackpogingen. Een daarvan is de "LAN Access From Remote". Hackers deden deze pogingen om de volgende redenen.

  1. Om uw privacy te schenden.

"LAN Access From Remote" komt vaak voor in de logs van uw router, omdat hackers blijven proberen uw LAN Access te doorzien en zo uw privacy schenden.

  1. Virale infectie in uw PC:

Hoewel het ook mogelijk is dat uw PC een infectie op welk systeem dan ook heeft het problematische IP-adres dat niet overeenkomt met de jouwe.

  1. Bots/Hackers op zoek naar onbeveiligde LAN verbinding:

Wat tegenwoordig zo gewoon is, is zich voeden met de gegevens en informatie van iemand anders om hen mogelijk schade te berokkenen en telecommunicatieparasieten te worden. Een andere reden om op afstand toegang te houden tot LAN-toegang is dat ze op zoek zijn naar onbeveiligde systemen om de persoonlijke gegevens te vernielen.

Frequentie van hackpogingen:

Hackpogingen zijn heel gewoon, meestal 24/7, omdat er geen grenzen aan zijn. Hoewel deze pogingen niet dodelijk zijn, zolang u uw LAN-verbinding met een paar snelle trucs onderhoudt.

U hoeft zich geen zorgen te maken zolang de hackers niet de Admin Control van uw router hebben.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de aanvallen van hackers op uw systeem.

  • Whois Lookup 85.224.40.110 = Scandinavië
  • Whois Lookup 88.182.142.194 = Parijs, Frankrijk
  • Whois Lookup 83.248.89.110] = Stockholm, Zweden

Denk erover na om ze in de toekomst te identificeren.

Trucs om de logs van uw router op te slaan van "LAN Access From Remote":

Wees voorzichtig en let op de volgende en snelle stappen die u op de lange termijn zouden helpen.

  1. Beveilig de beheerdersaccount van uw router:

Sterke en lange wachtwoorden komen altijd te hulp wanneer hackers hun uiterste best doen om hackpogingen te doen. Daarom raden wij u aan sterke wachtwoorden in te stellen en nooit uw persoonlijke gegevens toe te voegen.

  1. Wijzig de DNS van uw router:

Wijzig onmiddellijk de DNS-instellingen van uw router in de volgende:

208.67.220.220

208.67.222.222

Sla nu uw router op en sluit hem af.

  1. Installeer Anti-Virus Programma's:

Uw volgende stap is het installeren van gerenommeerde antivirusprogramma's in uw systeem.

  1. Gebruik van bijgewerkte firewalls:

Zorg ervoor dat u een firewall op uw systeem hebt geïnstalleerd. Waarom? Omdat zolang u een firewall actief houdt, deze altijd de toegang tot spam blokkeert. Hoewel, als u er geen van hoge kwaliteit hebt geïnstalleerd, zorg ervoor dat de firewall werkt.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je hebt bijgewerkte firewall software gedownload.

Conclusie:

Het tegenkomen van "LAN Access From Remote"? in je routerlogs is heel normaal in deze door dieven gedomineerde telecommunicatiewereld. Niet met een lichte schok, het azen op iemands privacy is tegenwoordig maar al te gewoon.

Iedereen krijgt deze waarschuwingsberichten/meldingen elke week, hoewel de meeste tech-savvy hebben FW die ze altijd blokkeert. Bovendien kunnen de bovenstaande eenvoudige en snelle trucs veel helpen om uw LAN-privacy te redden.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.