4 manieren om de SMS-notificatie te stoppen wanneer de mailbox vol is

4 manieren om de SMS-notificatie te stoppen wanneer de mailbox vol is
Dennis Alvarez

sms-melding wanneer mailbox vol is

SMS is echt een handige vorm van communicatie tussen de gebruikers. Dit komt omdat men niet eens een internetverbinding nodig heeft om een bericht te versturen. Het SMS-systeem wordt echter vaak beperkt door de mailbox, omdat de SMS niet doorkomt als de mailbox vol is. Dus, als u geen SMS-melding krijgt als de mailbox vol is, zijn er enkele oplossingen die u kunt proberen!

Stop SMS-berichtgeving wanneer mailbox vol is

1. Verwijder dingen

Om te beginnen moet je de mailbox leegmaken om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is om de sms-meldingen en berichten door te laten. Het verwijderen van de berichten uit de mailbox hangt af van welke smartphone je gebruikt en van de netwerkdienst die je gebruikt. Maak dus gewoon de mailbox leeg.

Meestal moeten mensen op 1 drukken om de voicemails uit de mailbox te verwijderen. Veel mensen hebben echter geklaagd dat op 1 drukken niet helpt om de voicemail te verwijderen. Als u de voicemail wilt verwijderen zonder naar het bericht te luisteren, kunt u proberen op 77 te drukken. Aan de andere kant, als de berichten zijn afgespeeld, zou het drukken op 7 helpen.

2. De berichten-app verwijderen

Als u een berichten-app van derden gebruikt in plaats van de standaard-app, kan dat leiden tot problemen met voicemails en de meldingen met betrekking tot de SMS. Dat gezegd hebbende, zijn er verschillende dingen die u kunt proberen voor dergelijke berichten-apps, zoals;

  • Allereerst moet je de cache voor die app verwijderen. Open voor deze app de instellingen op je smartphone, ga naar de app-sectie en open de berichten-app. Wanneer het tabblad berichten-app geopend is, wis je gewoon de gegevens en de cache om ervoor te zorgen dat de prestaties geoptimaliseerd worden.
  • De tweede stap is het bijwerken van de berichtenapp van derden die u gebruikt. Open hiervoor de app store op de smartphone en open het menu met geïnstalleerde apps. Op dit tabblad kunt u zien of er een update beschikbaar is voor de berichtenapp. Als er een update beschikbaar is, downloadt u deze en probeert u vervolgens de mailbox te gebruiken.
  • Als deze stappen niet werken voor u, is de enige optie om de app van derden te verwijderen, omdat het zou kunnen interfereren met het systeem. Dus, zodra u de app van derden verwijdert, gebruik dan gewoon de standaard app, en we zijn er zeker van dat de SMS doorkomt.

3. Herstart

Een andere oplossing voor uw probleem is het herstarten van de smartphone. Dit komt omdat er soms kleine softwareconfiguraties zijn die de functionaliteit van de mailbox verstoren. Om de smartphone opnieuw op te starten, moet u de telefoon uitschakelen en twee minuten wachten voordat u hem inschakelt. Wanneer de smartphone is ingeschakeld, kunt u opnieuw proberen de mailbox te gebruiken.

4. Bel de klantenservice

De laatste optie is om de klantenservice van de SIM die u gebruikt te bellen. Er kan namelijk iets mis zijn met de service in plaats van met de smartphone. Bovendien zal de klantenservice de probleemoplossingsgids met u delen om de problemen met SMS en mailbox op te lossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.