3 manieren om T-Mobile REG99 niet te verbinden op te lossen

3 manieren om T-Mobile REG99 niet te verbinden op te lossen
Dennis Alvarez

tmobile reg99 kan geen verbinding maken

T-Mobile is een van de meest populaire telecommunicatiebedrijven ter wereld. Het werd ongeveer 30 jaar geleden, in 1990, opgericht. De werknemers van T-Mobile zetten zich in om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hoewel ze een enorm netwerkbedrijf zijn, groeien ze nog steeds omdat ze toonaangevende innovatieve ideeën leveren voor zowel het mobiele web als het internet der dingen.

T-Mobile heeft ook een van de eerste en grootste 5G-netwerken in de VS. Momenteel hebben zij wereldwijd netto meer dan 7 miljoen klanten die gebruik maken van hun buitengewone diensten.

Hoe kan ik T-Mobile REG99 niet verbinden?

De diensten die T-Mobile aan zijn klanten aanbiedt, omvatten ook bellen via Wi-Fi. De meeste gebruikers hebben deze functie echter niet goed kunnen gebruiken. Telkens wanneer ze iemand proberen te bellen via een Wi-Fi-verbinding, krijgen ze een foutmelding. In de foutmelding staat dat er geen verbinding meer mogelijk is.

Als u ook iemand bent die een soortgelijk probleem ondervindt, hoeft u zich niet langer zorgen te maken. In dit artikel zullen we een aantal manieren noemen waarop u de foutmelding T-Mobile REG99 unable to connect kunt oplossen. Dus, laten we beginnen!

  1. Zorg ervoor dat u het juiste adres hebt

Een van de meest voorkomende oorzaken van deze fout is het invoeren van een verkeerd adres in het officiële T-Mobile portaal. Om dit op te lossen, moet u gewoon inloggen op uw account en ervoor zorgen dat uw E911-adres correct is. Als dat niet zo is, wijzigt u het in het juiste adres. U vindt uw adresinstellingen onder mijn T-Mobile> Profiel> Account Instellingen .

Wanneer u tijdens de activering geen E911-adres hebt of de registratieoptie weigert, krijgt u de REG99-foutmelding.

  1. Probeer Wi-Fi fietsen

Om de fout met succes op te lossen, moet u uw Wi-Fi uitschakelen. Begin door uw router een minuut uit te schakelen en vervolgens opnieuw op te starten. Op dezelfde manier schakelt u het bellen met Wi-Fi op uw telefoon uit en plaatst u de SIM opnieuw. Zodra u dat allemaal hebt gedaan, start u uw telefoon opnieuw op.

Controleer nu of Wi-Fi bellen werkt of niet.

  1. Routerinstellingen

We hebben een paar gevallen gezien waarin de routerinstellingen van de gebruiker de boosdoener waren achter dit probleem. Er kunnen een paar ontbrekende poorten of een slechte IPv6-configuratie zijn waardoor deze fout optreedt. Een van de snelste oplossingen voor dit probleem is om tijdelijk van locatie te veranderen. Dit betekent dat u moet proberen om ergens anders dan thuis naar Wi-Fi te bellen.

U kunt ook proberen contact op te nemen met uw ISP en hen vertellen over het probleem. Ze zouden met u moeten samenwerken terwijl ze proberen uit te zoeken waarom uw router deze fout veroorzaakt.

De kern van de zaak

Heb je last van de foutcode "REG99: Unable to connect" bij T-Mobile tijdens Wi-Fi bellen? Volg gewoon de 3 bovenstaande stappen voor een eenvoudige oplossing!




Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.