3 manieren om Hulu Ondertitels vertraagd probleem op te lossen

3 manieren om Hulu Ondertitels vertraagd probleem op te lossen
Dennis Alvarez

hulu ondertitels vertraagd

Hulu is een streamingdienst uit Amerika. De enige vereiste om deze toepassing te gebruiken is een stabiele internetverbinding bij u thuis. De benodigde snelheid is meestal maximaal 2,4 Mbps, hoewel, het kan verschillen als u verschillende resoluties gebruikt. Het mooie van het gebruik van Hulu ten opzichte van andere streamingdiensten is de functies die u krijgt.

De applicatie voorziet mensen van een enorme selectie kanalen, films en tv-programma's. Je kunt zelfs extra video's aanvragen die dan allemaal worden toegevoegd aan je bibliotheek. Onlangs hebben sommige mensen gemeld dat hun ondertitels vertraagd zijn bij het gebruik van Hulu. Als jij ook hetzelfde probleem hebt, zou dit artikel je moeten kunnen helpen.

Hulu ondertitels uitgesteld

  1. Gesloten ondertiteling opnieuw inschakelen

Hulu heeft caption settings ingebouwd. Deze kun je instellen via het door hen geleverde user preference systeem. Hierdoor kun je de bestanden instellen naar gebruik. Je krijgt dan verschillende opties op elk profiel.

Hoewel de functie geweldig is, kan een probleem met één profiel zich soms verspreiden naar andere. Ook kan iemand per ongeluk de configuraties voor u hebben veranderd. De eenvoudigste methode om dit probleem op te lossen is door de gesloten bijschriften opnieuw in te stellen. U kunt deze openen door de instellingen te openen zodra een video wordt afgespeeld. Zoek nu het tabblad Bijschriften en ondertiteling en open het.

Schakel het eenmaal uit en vervolgens weer in. U kunt nu teruggaan naar uw media en kijken of uw probleem is opgelost. Mensen die de klassieke Hulu-applicatie gebruiken in plaats van de nieuwere, kunnen de instellingen anders openen. Zij zullen twee keer op de 'omhoog'-knop op hun afstandsbediening moeten drukken om toegang te krijgen.

  1. Sluit Hulu App

Soms kan het probleem zijn dat de gebruiker zijn programma al geruime tijd non-stop gebruikt. Hierdoor raken de tijdelijke bestanden erop verstopt, wat resulteert in soortgelijke fouten. U kunt het geheugen van uw programma opschonen door het een paar minuten de tijd te geven.

Sluit de applicatie volledig af en start deze na enige tijd weer op. Hierdoor zouden de bestanden verwijderd moeten worden, samen met het probleem dat je kreeg. Je zou dan zonder problemen Hulu moeten kunnen gebruiken. In sommige gevallen moeten mensen hun apparaat opnieuw opstarten, samen met de applicatie.

  1. Bekijk andere video's

U kunt ook alle andere media op uw toepassing controleren. Als u merkt dat alleen het huidige bestand dat u bekijkt vertraagde ondertiteling krijgt, kan dit betekenen dat er een fout is met de video in plaats van met de service van Hulu. Als echter alle bestanden hetzelfde probleem krijgen, moet u contact opnemen met het bedrijf.

Ze hebben een ondersteuningslijn die u zou moeten kunnen helpen bij het identificeren van het probleem. Het merk is vrij vriendelijk, dus aarzel niet om hen te vragen over het probleem. Ze zullen u dan begeleiden bij de methode van probleemoplossing. Als het probleem van hun backend komt, zullen ze het zelf oplossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.