Werkt TiVo met DirecTV? (Beantwoord)

Werkt TiVo met DirecTV? (Beantwoord)
Dennis Alvarez

werkt tivo met directtv

DirecTV is een van de veelbelovende satellietaanbieders die op de markt beschikbaar zijn, en ze zijn een veelbelovende keuze geworden voor mensen die hun kabelaansluiting willen opgeven. Met TiVo kunnen de gebruikers de tv-programma's en films rechtstreeks van de tv terugkrijgen, zonder de bandrecorders en videorecorders. In tegenstelling tot de traditionele DVR-systemen die op de markt beschikbaar zijn en die de tv-programma's opnemen waartoe het opdracht krijgt, is TiVozal de TV shows voor je opnemen. Echter, veel mensen hebben zich afgevraagd of TiVo werkt met DirecTV. Dus, laten we eens kijken of het een mogelijkheid is!

Werkt TiVo met DirecTV?

TiVo staat bekend als een kabelkaartrecorder ontworpen voor kabeldiensten en werkt niet met de DTV-diensten. Er is een TiVo DTV-ontvanger die verbinding kan maken met de internetverbinding. Wat betreft het verbinden van TiVo met DirecTV, het is mogelijk, en we delen de instructies die je moet volgen;

  1. Om te beginnen moet je de TiVo box, de DirecTV ontvanger en de TV uitschakelen.
  2. Sluit uw DirecTV-ontvanger aan met behulp van een coaxkabel in de buitenpoort. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de coaxkabel aan op de in de poort van TiVo, en het zal helpen om de inhoud die is opgeslagen op de DirecTV-ontvanger uit te voeren of te streamen via de TiVo-doos, zodat u gemakkelijker kunt opnemen.
  3. Sluit nu je coaxkabel aan op de buitenpoort van TiVo en sluit het andere uiteinde aan op de binnenpoort van de TV.
  4. Zodra de coaxkabel is aangesloten op TiVo en TV, kunt u beginnen met het inschakelen van de apparaten en het kanaal van de TV aanpassen naar drie. Dit is omdat kanaal drie de standaard zender is voor het bekijken van inhoud via de poort van de coaxkabel. Bovendien, wanneer u de TV-zenders aanpast, moet u de afstandsbediening van de DirecTV-ontvanger gebruiken, en het zal beginnen met het veranderen van de TV-zenders in plaats van de kanalen.van de schotelantenne

Op dit punt, is het onnodig om te zeggen dat TiVo werkt met DirecTV. Een paar jaar geleden, DirecTV sloeg de handen ineen met TiVo om TiVo HD DVR te lanceren voor de gebruikers, waarmee de gebruikers in staat waren om de streaming en tv-kijkervaring aan te passen. Dit is omdat ze konden controleren wat hun familieleden konden kijken en high-definition streaming toestonden. Echter, met de tijd, hebben meer DVR's van DirecTVbegon te werken met TiVo.

Wat is DirecTV?

DirecTV is een satelliet-tv-programmabedrijf waarmee gebruikers een aanpasbare benadering van tv-kijken hebben. Het is een Amerikaans bedrijf dat sinds 1994 diensten aanbiedt, en in de kortste tijd zijn ze een eersteklas satelliet-tv-aanbieder geworden.

Wat is TiVo?

TiVo staat bekend om de ontwikkeling van digitale videorecorders en TiVo-software. De apparaten werden voor het eerst geïntroduceerd in 1999 omdat ze iets wilden bieden waarmee de gebruikers hun tv-kijkervaring konden aanpassen. TiVo-apparaten bieden tv-gebruikers gidsen op het scherm, die hen helpen bij het gebruik van de kijkdiensten, zoals de wenslijstdienst en de seizoenspasfunctie. Met de wenslijst kunnen de gebruikersom de bestanden door te bladeren en de meest geschikte programmering te vinden via verschillende zoekopties, zoals trefwoord, categorie, titel, acteur en regisseur.

Dit betekent dat zelfs als de gebruikers niet vrij zijn om de nieuwe aflevering te bekijken wanneer deze wordt uitgezonden, de aflevering automatisch wordt gedownload of opgenomen voor een betere kijkervaring - het elimineert de kans op rommelige herhalingsopnames.

TiVo kan gemakkelijk worden aangesloten op de internetverbinding thuis, zodat de netwerkgebruikers de dienst kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de opneembare inhoud, de persoonlijke foto's te bekijken, de opname van online inhoud te plannen en de geavanceerde zoekfuncties te gebruiken.

De kern van de zaak

Op een concluderende, hoeft u zich geen zorgen te maken over ondersteuning, omdat TiVo kan gemakkelijk werken met DirecTV, en het begon allemaal terug in 2012. Dit komt omdat DirecTV lanceerde de TiVo HD DVR voor hun klanten en zou werken als andere DVR-diensten aangeboden door de kabelmaatschappijen beschikbaar in de VS. Bovendien belooft het HD-opname van tv-programma's en films.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.