Wat wordt bedoeld met Murata Manufacturing op mijn WiFi?

Wat wordt bedoeld met Murata Manufacturing op mijn WiFi?
Dennis Alvarez

murata manufacturing op mijn wifi

Omdat de technologie de laatste tien jaar zo snel vooruit is gegaan, is het bijna onmogelijk om bij te houden wat wat is. Er zijn duizenden bedrijven die miljoenen nieuwe apparaten en gadgets bouwen.

Elk voorziet in een behoefte waarvan we ons misschien niet eens realiseren dat we die hebben. Dit kan soms tot verwarring leiden. Bijvoorbeeld, Het is volkomen natuurlijk om af en toe eens te kijken naar de apparaten die verbonden zijn met uw Wi-Fi - om uiteindelijk minstens één van hen niet te herkennen.

In de meeste gevallen gaan mensen ervan uit dat iemand van hun verbinding profiteert of dat er iets anders, nog kwaadaardigers op het spel staat. Dit wordt nog verdachter wanneer de naam van het opgehaalde apparaat is een beetje vaag.

Voor velen van u is dat precies wat er gebeurde toen u de onbekende "Murata Manufacturing die op uw netwerk verschijnt. Dus, om wat verwarring te voorkomen, besloten we wat uit te leggen over dit bedrijf en wat ze doen, zodat u kunt nagaan welk apparaat het is. Dus, hier is wat we hebben uitgezocht!

Wat wordt bedoeld met Murata Manufacturing op mijn WiFi?

Een beetje over Murata Manufacturing

Murata Manufacturing Co, LTM. is een merk dat betrokken is bij de vervaardiging van een vrij groot aantal elektronische apparaten. Het goede nieuws is dus dat het een legitieme entiteit is.

Zij zijn een Japans bedrijf dat nog niet zo bekend is, ondanks het feit dat hun componenten kunnen opduiken in allerlei apparaten waar je ze niet zou verwachten. Toen dit bijvoorbeeld onlangs met een van ons gebeurde, bleek dat het apparaat waarop het betrekking had eigenlijk een Trane thermostaat.

Voor het grootste deel zijn hun componenten te vinden in mechanische apparaten, telecommunicatieproducten en dat soort dingen. Daarbinnen is er eigenlijk een enorme lijst van onderdelen die de naam Murata Manufacturing dragen.

Er zijn meerlaagse keramische condensatoren, communicatiemodules, componenten voor ruisonderdrukking, sensorapparaten, hoogfrequente componenten, krachtige batterijen en een hele reeks andere apparaten. Hierdoor is het bereik van het bedrijf niet alleen beperkt tot Japan, en hun componenten kunnen verschijnen vrijwel overal in de wereld.

Wat moet ik doen met het Murata Manufacturing Device op mijn Wi-Fi?

We hebben al gezien hoe deze merknaam waarschijnlijk op elk netwerk waar ook ter wereld opduikt. Dus, als u het op uw systeem ziet, is het eerste wat we zouden adviseren maak je er nog niet te veel zorgen over. De kans is groot dat het totaal en niets te maken heeft met spyware of iemand die je Wi-Fi steelt.

Voor de nieuwsgierigen onder u die een beetje speurwerk willen doen (het is eigenlijk best leuk), hier is hoe we u aanraden het te doen. We hebben ontdekt dat de eenvoudigste manier om het apparaat te isoleren en te identificeren is dat specifieke apparaat te blokkeren van het netwerk.

Vervolgens kunt u systematisch door uw huis gaan en proberen al uw internetapparatuur te bedienen. Als een van uw spullen helemaal niet meer werkt, is dit vrijwel zeker de boosdoener. die de naam Murata draagt Meestal zal het een smart home apparaat zijn.

Hoe verwijder ik de Murata productie melding op mijn WiFi?

Velen van jullie zullen nu willen gewoon de melding uitschakelen Het slechte nieuws is dat het niet zomaar zal verdwijnen. U zult er dus actief iets aan moeten doen, maar dat kost niet veel tijd. Het enige wat u hoeft te doen is het adres handmatig configureren.

U moet dit Murata-apparaat dus verifiëren met het MAC IP-adres van uw telefoon en dat van uw router. Op deze manier zal het apparaat niet langer een bron van geheimzinnigheid zijn voor uw netwerk en meldingen triggeren.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.