Wat is Comcast HSD Performance Plus/Blast Speed?

Wat is Comcast HSD Performance Plus/Blast Speed?
Dennis Alvarez

hsd performance plus/blast speed

We leven in een wereld van internet, en iedereen in deze dimensie wil anderen inhalen, wat snelheid vereist. We nemen aan dat nu de snelheid van de mens gelijk moet zijn aan de internetsnelheid, wat betekent dat een betere snelheid de gebruiker meer macht geeft om dingen op het internet te doen. De Comcast begrijpt dit discours en wil mensen helpen bij een vlottere en snellere internettoegang.

Onlangs heeft Comcast Hsd performance plus/blast speed aangekondigd. Het is een nieuwe add-on door het bedrijf aan haar klanten, die hun eisen houden. We zullen Comcast Hsd performance plus/blast speed in dit artikel bespreken en u informatie geven over deze upgrade.

Wat is HSD Performance Plus/Blast Speed?

In principe zijn Hsd performance plus en blast speed twee verschillende Comcast pakketten die u verschillende niveaus van download snelheid geven. In de Performance plus tier, krijgt u uw snelheid upgrade met 100 tot 150 Mbps, wat een extra 50 Mbps snelheid betekent voor dezelfde prijs. En in de Blast speed tier, krijgt u een upgrade van 200 Mbps tot 250 Mbps, wat een verhoging van 50 Mbps betekent.

Is deze stijging van toepassing op andere Comcast pakketten?

Comcast discrimineert nooit tussen zijn klanten of klanten omdat het de visie heeft om iedereen als geheel te faciliteren. Afgezien van Hsd performance plus en blast speed, krijgen ook zijn andere pakketten een verhoging van hun snelheid. Welk pakket u ook in abonnement heeft, het zal nog meer verhoging krijgen in termen van Mbps. Kortom, degenen die een geabonneerde performance tier hebben zullen genieten van 60 Mbps in vergelijking metde voorbije 25 Mbps snelheid. De prestatiestarter kan echter slechts 5 Mbps verhogen van 10 Mbps naar 15 Mbps.

Kost het meer?

Toen Comcast de invoering van deze regeling voor zijn klanten aankondigde, werd er verzonnen nieuws verspreid dat Comcast de prijzen van pakketten zal opdrijven en dat dit onaanvaardbaar is. Maar de realiteit is totaal anders. Comcast verhoogt nooit zijn prijzen zonder hun abonnees mee te nemen. Dus, geen zorgen, blijf genieten van de extraatjes die Comcast geeft.

Hulp vragen aan de Comcast klantenvertegenwoordiging?

Stel dat uw abonnement nog steeds niet is opgewaardeerd, wat in de eerste plaats onmogelijk is. Maar we gaan ervan uit dat dit het slechtste scenario is. Uw eerste toevlucht moet het Comcast klantenondersteuningscentrum zijn; zij zullen u helpen bij het opwaarderen van Hsd performance plus/blast snelheid. En in de tussentijd het probleem oplossen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd.

Conclusie.

De introductie van hsd performance plus en blast speed grote sprong naar de ambitie en doelen van het bedrijf, en het zal de harten van klanten binnendringen, en zij zullen zich eerder abonneren op deze dienst in vergelijking met andere internet service providers in de markt.

Wij hebben alle noodzakelijke en relevante informatie voor u verzameld om er voordeel uit te halen. Maar als u nog steeds vragen in uw hoofd hebt en u harder kriebelt, maak ons dat dan bewust, zodat wij u kunnen antwoorden met oplossingen en betere ideeën.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.