Verizon-ontvanger heeft onvoldoende geld om bericht te ontvangen: 8 oplossingen

Verizon-ontvanger heeft onvoldoende geld om bericht te ontvangen: 8 oplossingen
Dennis Alvarez

ontvanger heeft onvoldoende middelen om bericht te ontvangen

Verizon is ongetwijfeld het beste abonnement dat u kunt hebben voor uw mobiele telefoon ervaring. Ze zijn gewoon onberispelijk in wat ze doen en er is geen match met hun diensten als het gaat om dekking, pakketten, en het gemak dat u kunt krijgen. Verizon zorgt ervoor dat er geen problemen met uw netwerk te allen tijde en u kunt een optimale connectiviteit met de diensten die u recht op hebben.de klok rond.

Ontvanger heeft onvoldoende middelen om bericht te ontvangen

Er kunnen verschillende ongemakken zijn met uw ervaring en dat zou u een slecht gevoel geven over de dienst. U moet weten dat er een groot aantal componenten en factoren bij betrokken zijn en die kunnen ervoor zorgen dat u bepaalde problemen krijgt waar Verizon geen controle over heeft. Een van die problemen is het ontvangen van een foutmelding op uw scherm waarin staat dat de ontvanger onvoldoende geld heeft om berichten te ontvangen.De foutmelding treedt op wanneer u probeert tekstberichten te sturen naar een of meer nummers op uw telefoon en dat is niet iets wat u graag op uw telefoon zou willen zien. Als u dit probleem wilt oplossen, zijn er een paar dingen die u moet weten.

Wat betekent het?

Hoewel de foutmelding duidelijk vermeldt dat "Ontvanger heeft onvoldoende middelen om bericht te ontvangen", geeft dit niet altijd de foutmelding weer en er zijn meerdere problemen gemeld op het internet die een andere reden hadden waarom de berichten niet konden worden afgeleverd en u deze melding op uw scherm zag. Verizon werkt eraan om dit voorgoed te verhelpen.

Echter, je moet weten dat het kan of niet de reden, dat is "Ontvanger niet over de voldoende middelen" achter het werkelijke probleem dat uw tekstberichten niet worden geleverd. Dus, dit helpt niet veel en breidt het aantal dingen en mogelijke troubleshooting scenario's voor u om dit probleem snel op te lossen. Als u wilt om zich te ontdoen van de foutmelding, hier zijn iets dat jezal moeten verzorgen.

1) Zoek het probleem uit

Het eerste wat u moet doen is uitzoeken of u dit bericht ontvangt wanneer u probeert tekstberichten te sturen naar een specifiek nummer of naar alle nummers op uw telefoon. Dit zou ervoor zorgen dat u de juiste informatie krijgt en u kunt in de juiste richting gaan om het probleem op uw telefoon op te lossen.

2) Als u de foutmelding krijgt op een specifiek nummer

Als u alleen de foutmelding krijgt terwijl u een specifiek nummer probeert te sms'en, betekent dit dat er iets mis is bij die ontvanger. Misschien hebben ze niet de juiste dekking zoals signalen, of er is een kans dat ze hun rekeningen niet hebben betaald en dat hun rekening voor enige tijd is opgeschort. Al deze factoren zouden ertoe bijdragen dat u niet in staat bent uwberichten afgeleverd en uw dienst veroorzaakt wat problemen.

Als het probleem bij de ontvanger ligt, kunt u niet veel doen, behalve wachten tot ze de juiste dekking krijgen, hun telefoon opnieuw opstarten of hun account opnieuw laten activeren na het wissen van hun kosten. Probeer contact met ze op te nemen via een telefoontje als dat mogelijk is en laat ze weten met welk probleem u te maken hebt.

Zie ook: 5 manieren om om te gaan met Netflix-foutcode NW-4-7 op Firestick

Er zijn ook enkele andere factoren die aan uw kant kunnen liggen, en hier is wat u moet doen om ze te laten repareren.

3) Controleer uw blokkadelijst

U moet uw blokkadelijst controleren voor het specifieke nummer waarop u deze foutmelding krijgt. Zo weet u zeker dat u dat nummer niet hebt geblokkeerd en dat u hen wel berichten kunt sturen. Als u de andere persoon hebt geblokkeerd en vervolgens gedeblokkeerd, kunt u deze foutmelding soms nog steeds krijgen.

Wat u moet doen, is ze op blokkeren en vervolgens op deblokkeren zetten. Als u ze eenmaal op de deblokkeerstatus hebt gezet, kunt u uw telefoon een keer opnieuw opstarten en dan is het probleem waarschijnlijk opgelost en kunt u zonder problemen met de andere persoon communiceren via teksten.

4) De andere persoon heeft je misschien geblokkeerd

Nu, dit is een interessante zaak, want als de andere persoon u om de een of andere reden heeft geblokkeerd op zijn telefoon, zult u ook in die gevallen dit tekstbericht op uw scherm kunnen zien. U kunt de andere persoon geen berichten sturen zolang u geblokkeerd bent en u zult deze foutmelding op uw scherm blijven zien totdat de andere persoon besluit uw contactpersoon te deblokkeren.

5) Als de foutmelding verschijnt bij het proberen contact op te nemen met alle nummers

Als de foutmelding wordt gegeven terwijl u probeert alle nummers op uw telefoon te bereiken via sms, betekent dit in wezen dat er iets mis is aan uw kant en dat u het moet oplossen.

6) Controleer de dekking

Het eerste wat u moet doen om dit probleem op te lossen is uw mobiele dekking controleren. U moet de juiste signalen op uw mobiele telefoon krijgen om tekstberichten te kunnen versturen. Als u in een landelijk gebied bent, moet u misschien naar een hoger gelegen plaats gaan waar u sterkere signalen kunt ontvangen.

7) Start uw telefoon opnieuw op

Door uw telefoon opnieuw op te starten, wist u alle fouten die u op uw toestel en het netwerk zou kunnen hebben en op die manier kunt u het laten werken. Dit heeft gewerkt voor talrijke Verizon-abonnees, dus het is het proberen waard en u moet proberen uw telefoon een keer opnieuw op te starten als u een dergelijk probleem op uw telefoon hebt.

Zie ook: 3 Veel voorkomende Dish Network foutcodes met oplossingen

8) Contact opnemen met ondersteuning

Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en het nog steeds niet lukt, moet u contact opnemen met Verizon Support voor essentiële ondersteuning. Zorg ervoor dat u de juiste gegevens met hen deelt, zodat zij het probleem effectief kunnen diagnosticeren en oplossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.