Vergelijk Verizon draadloos zakelijk vs persoonlijk plan

Vergelijk Verizon draadloos zakelijk vs persoonlijk plan
Dennis Alvarez

verizon wireless business vs personal

Verizon draadloos zakelijk vs persoonlijk plan

Verizon

Verizon is een van de populairste en grootste netwerkcarriers in de VS. Het heeft de breedste netwerkdekking in de Verenigde Staten. Het werd opgericht in 2000 en beheert een nationaal 4G LTE-netwerk voor de 98% van de bevolking van de VS. De diversiteit maakt het gebruiksvriendelijk en stelt zowel particulieren als bedrijven in staat het te gebruiken volgens hun behoeften.

Verizon draadloos ondernemingsplan

Er zijn drie verschillende categorieën zakelijke plannen van Verizon, namelijk:

  • Flexibel bedrijfsplan
  • Zakelijk onbeperkt
  • Het nieuwe Verizon plan voor bedrijven

Flexibel zakelijk draadloos plan:

Het staat de verbinding toe voor 26+ apparaten. Hieronder volgen enkele kenmerken van het Verizon flexibele draadloze business plan:

Het doel van dit plan was om maatwerk te bieden voor bedrijven. Gebruikers kunnen hun datategoed aanpassen voor elke lijn en mogen zoveel lijnen toevoegen als ze nodig hebben voor hun bedrijf met behulp van één gedeelde datapool. Klanten kunnen gebruik maken van hotspot die is inbegrepen in hun tarief. Verizon wireless business plan stelt gebruikers in staat om onbeperkt te bellen en onbeperkt sms'jes te versturen.in eigen land.

Het laat gebruikers toe om internationaal te sms'en zonder beperkingen en maakt internationale communicatie mogelijk in meer dan 200 landen. Dit business plan werkt op mobiele telefoons en tablets. Verizon wireless business plan laat toe om gemakkelijk en snel gegevens te delen tussen gebruikers. Het geeft ook toegang tot e-mails en maakt het professionele leven georganiseerd en onder controle.

Pakketprijzen

Het 2GB-pakket heeft een prijs van 65$ per maand. De 4GB, 6GB, 8GB en 10GB maandelijkse pakketten kosten respectievelijk 75$, 85$, 95$ en 105$ voor mobiele telefoons. 100 MB, 2GB, 4GB, 6GB, 8GB en 10GB maandelijkse pakketten voor tablets zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 10$, 35$, 45$, 55$, 65$ en 75$.

Onbeperkt zakelijk:

Het bestaat uit drie varianten unlimited essential, unlimited business en unlimited plus. Het is speciaal ontworpen om mee te groeien met een bedrijf en verbindt 4 apparaten. Unlimited essential komt in 30$ per maand in mobiele telefoons en 35$ in tablets.

Het is een laag geprijsd plan en geschikt voor starters en kleine bedrijven die basisfuncties nodig hebben om te functioneren. Unlimited business kost 35$ per maand en staat gebruik toe in binnen- en buitenland. Unlimited plus heeft twee plannen voor 50$ en 75$.

Het nieuwe Verizon plan voor bedrijven:

Het ondersteunt tot 25 apparaten. Het plan komt in zes varianten en is echt geschikt voor middelgrote teams. Het omvat rollover data, deelbare data, veiligheidsmodus en nog veel meer. De pakketten van 25GB tot 200 GB zijn beschikbaar in een range van 175$ tot 1000$.

Waarom kiezen voor Verizon draadloze plannen voor bedrijven?

1. Sterk en breed marktbereik

Het sterke en brede bereik van Verizon maakt het een perfecte keuze voor bedrijven in zowel verafgelegen als stedelijke gebieden. Het biedt een verscheidenheid aan mobiele telefoonplannen die geschikt zijn voor bedrijven van elke omvang.

2. Grote netwerkdekking

Voor gebruikers die meestal op reis zijn, is dit een geweldige keuze omdat het kan voldoen aan de communicatiebehoeften, 5G-toegang en een geweldige netwerkdekking. In meer dan 210 internationale landen biedt Verizon onbeperkte data en sms'jes.

Nadelen:

De enige grote en merkbare tekortkoming van Verizon wireless business is de prijs en de dure plannen, waardoor het een beetje buiten bereik ligt van kleine bedrijven en starters. Hun plannen bestaan uit beperkte functies die vaak geen recht doen aan de hoge prijzen.

Verizon persoonlijke plannen:

Hieronder volgen enkele van de beste individuele plannen van Verizon.

1. Verizon prepaid plannen:

Verizon biedt een aantal maandelijkse prepaidplannen waarmee u onbeperkt kunt sms'en en bellen in de VS en internationaal kunt sms'en in meer dan 200 landen. De prijzen variëren van $35 tot $65 van 6GB tot onbeperkte data-plannen. Voor matige gebruikers kost het plan 6GB in 35$. Een 16GB-plan is ook beschikbaar voor 45$. Een prepaid onbeperkt plan is beschikbaar in $65 waarbij het gaat om een verbintenis op lange termijn.

2. Meer onbeperkt:

Het omvat individuele plannen voor persoonlijk gebruik, familiegebruik en zakelijke doeleinden. Het biedt onbeperkte 4G en 5G toegang met een extra 10$. Dit is voor zware data gebruikers die altijd klaar zijn om limieten te overschrijden. Het heeft de volgende subcategorieën voor 1 lijn gebruik:

  • Begin onbeperkt voor $70

Het bevat geen mobiele hotspot en video streaming is beperkt tot de beperkte definitie. Het bevat 480p streaming.

  • Speel meer onbeperkt voor $80

Het omvat een 15GB mobiele hotspot voor maandelijks gebruik. Video streaming is in HD met 720p streaming en datasnelheden kunnen vertragen na 25GB. Het geeft toegang tot apple music en 5G. het is de beste voor muziek en video streaming.

  • Doe meer onbeperkt voor $80

Het omvat ook 15GB high-speed mobiele hotspot voor maandelijks gebruik en gebruikers krijgen 50% korting op tablets en aangesloten apparaten. De datasnelheid kan vertragen na 50GB dataverbruik. Het geeft toegang tot apple music en 5G. Als werk en productiviteit de hoogste prioriteit hebben, is dit het plan om te kiezen.

  • Krijg meer onbeperkt voor $90

Het omvat een 30 GB snelle mobiele hotspot per maand. Datasnelheden zullen waarschijnlijk vertragen na 75 GB. Het maakt 720p streaming en 500 GB cloudopslag mogelijk. Het geeft ook toegang tot apple music en 5G. Dit geeft Verizon de beste ultieme prestaties en extra functies.

Al deze plannen bieden onbeperkt sms'en en bellen, Verizon up beloningen en Militaire, First-responder kortingen.

3. Plannen voor één apparaat

Verizon biedt een individueel basis telefoonabonnement met 500MB in 30$ dat onbeperkt sms'en en praten toestaat. Voor tablets staat Verizon 1GB data toe voor 10$. Het staat onbeperkt praten, sms'en, surfen op het web en af en toe gebruik van sociale media toe.

Voor hotspots kost een 1GB-abonnement 10$ en stelt de gebruikers in staat andere apparaten aan te sluiten om te surfen op het web en te mailen. Voor wearables is de prijs van een 1GB-abonnement 10$ waarmee we kunnen sms'en, bellen, naar muziek luisteren en ook GPS kunnen gebruiken.

Waarom kiezen voor Verizon Wireless Persoonlijke plannen:

Ze zijn er in een verscheidenheid en geven gebruikers een breed scala aan mogelijkheden om te kiezen wat het beste aan hun behoeften voldoet, maar ze kunnen duur zijn.

Conclusie:

Zowel persoonlijke als zakelijke plannen hebben hun eigen voor- en nadelen, maar een gebruiker kan zeker op zoek gaan naar de best mogelijke keuze en die ervaren door de verkenning om zelf kritischer te evalueren.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.