US Cellular sms geschiedenis probleem: 3 manieren om op te lossen

US Cellular sms geschiedenis probleem: 3 manieren om op te lossen
Dennis Alvarez

us cellular text message history

US Cellular is een geweldig bedrijf dat al geruime tijd actief is als mobiele netwerkoperator. Naast het leveren van deze netwerk-SIM's, staan ze ook bekend om hun geweldige pakketten. Hiermee kun je sms'en, bellen en heb je toegang tot het internet, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekocht.

US Cellular sms geschiedenis probleem

Dit bedrijf biedt ook een heleboel functies, waaronder de sms-geschiedenis is een zeer goede. Hoewel een paar US Cellular gebruikers hebben gemeld dat ze problemen hebben met hun sms-geschiedenis. Dit kan vervelend zijn, maar we zullen u vertellen over een paar manieren om dit op te lossen via ons artikel.

  1. Controleer de instellingen voor datum en tijd

Een veel voorkomende reden voor het krijgen van deze fout kan zijn dat de datum en tijd instellingen op uw toestel onjuist zijn. Dit kan zijn omdat u per ongeluk de datum heeft veranderd of dat de tijdzone waarin u zich bevindt onjuist is ingesteld. Om dit te controleren moet u de instellingen van uw mobiele telefoon openen. Ga hierna naar de primaire instellingen en zoek in deze opties het tabblad datum en tijd.

Nadat u deze instellingen hebt gevonden en geopend, controleert u eerst of uw datum correct is ingesteld. Selecteer vervolgens de juiste tijdzone waarin u woont. Meestal stelt dit uw tijd zelf in, maar als dit niet het geval is, kunt u het ook handmatig instellen. Iets anders dat u kunt doen, is het selectievakje voor het selecteren van datum- en tijdinstellingen op automatisch instellen. Hierdoor worden uw instellingen automatisch gewijzigd enstel ze in op de juiste tijdzone.

  1. VPN-software uitschakelen

Sommige gebruikers gebruiken VPN's op hun apparaten om toegang te krijgen tot websites die regionaal beperkt zijn. Zoals gebruikelijk zijn de mobiele telefoons zo ingesteld dat hun datum- en tijdinstellingen automatisch worden ingesteld. Gezien dit, neemt de mobiele telefoon uiteindelijk gegevens van de VPN en stelt op basis daarvan uw datum- en tijdinstellingen in.

Dit betekent dat ze veranderd worden naar een andere regiotijd en dit zorgt ervoor dat de sms-geschiedenis in de problemen komt. De berichtengeschiedenis raakt soms in de war en in sommige gevallen kan deze zelfs verdwijnen. Om dit op te lossen, schakelt u uw VPN-dienst uit of verwijdert u deze. U kunt ook uw datum- en tijdinstellingen handmatig instellen als u uw VPN-software wilt behouden.

  1. Contact opnemen met US Cellular

Het bedrijf bewaart de inhoud van uw sms-berichten tot 3 tot 5 dagen nadat de berichten zijn verzonden. Hoewel ze deze teksten niet aan de gebruiker tonen zonder dat er juridische stappen worden ondernomen, kunnen ze u toch een rapport sturen over hoeveel teksten er zijn gedeeld tussen u en andere nummers. Deze bevatten alle uitgaande gesprekken en de lopende gesprekken samen met de duur van deze gesprekken. U kunt contact opnemen metUS Cellular en praat met hen over uw probleem en zij zouden u zelfs kunnen helpen uw sms-geschiedenis te herstellen als dat mogelijk is.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.