Universal Global Scientific Industrial Op mijn netwerk

Universal Global Scientific Industrial Op mijn netwerk
Dennis Alvarez

universele wereldwijde wetenschappelijke industriële op mijn netwerk

Van de wekker op onze mobieltjes tot de serie of het nieuws dat we bekijken voordat we in slaap vallen, het internet speelt tegenwoordig een sleutelrol in ons leven. Zeker, men kan proberen weg te leven van deze virtuele realiteit, maar het eist een tol waar de meeste mensen niet mee om willen gaan.

Tenminste, wij vinden het niet de moeite waard! Leven in de maatschappij betekent niet langer van gebied naar gebied gaan voor werk, plezier of gewoon menselijk contact. Sinds het internet gemeengoed is geworden en aanwezig is in vrijwel elk huis en bedrijf ter wereld, is onze aanwezigheid een beetje een abstract concept geworden.

Met de uitvinding van draadloze internetverbindingen konden mensen niet alleen mensen, maar ook plaatsen bereiken via snellere en betrouwbaardere verbindingen. Bovendien maken draadloze netwerken meerdere verbindingen mogelijk, zodat thuis- en zakelijk internet een nieuw praktisch niveau heeft bereikt.

Maar hoe meer het wereldwijde web groeit en zich ontwikkelt tot dit synergetische wezen, hoe vatbaarder mensen zijn voor fraude en virtuele bedreigingen. Zoals het gaat, zijn veel gebruikers op zoek naar antwoorden op online forums en Q&A gemeenschappen voor elk soort probleem.

Volgens sommige van deze gebruikers is het vaak gebeurd dat, wanneer zij probeerden verbinding te maken met hun draadloze thuis- of bedrijfsnetwerken, een verbinding onder de naam Universal Global Scientific Industrial in de lijst opdook.

Verward over de vraag waarom zo'n zakelijk Wi-Fi-netwerk op hun lijsten met beschikbare verbindingen staat, begonnen gebruikers te twijfelen aan de veiligheid van hun internetsystemen.

Nu er steeds meer nieuwe manieren van fraude, intimidatie, hacking, phishing en andere bijkomen, maken gebruikers zich steeds meer zorgen over hun internet beveiligingssystemen .

Mocht u zich onder de gebruikers bevinden die de Universal Global Scientific Industrial op uw lijst van aangesloten apparaten aantreffen, dan zullen wij u met ons meelopen door een enkele tips om uw internet beveiliging te verbeteren en zich te ontdoen van deze mogelijke bedreiging.

Dus, zonder verdere omhaal, hier is wat u kunt proberen om ervoor te zorgen dat uw draadloze thuis- of bedrijfsnetwerk niet wordt binnengedrongen of gehackt door Universal Global Scientific Industrial.

Wat moet ik doen als Universal Global Scientific Industrial blijft verschijnen op mijn netwerk?

Controleer de apparaten die verbonden zijn met uw Wi-Fi-netwerk

Universal Global Scientific Industrial ontwikkelt onder meer audio-, display-, opslag- en netwerkoplossingen.

Hoewel hun hoofddoel de automobielsector is, kan het gebeuren dat u of uw buurman een van hun apparaten bezit. Dat kan net zo goed de reden zijn waarom hun naam blijft verschijnen op de lijst van aangesloten apparaten.

Aan de andere kant, als noch u noch uw buren Universal Global Scientific Industrial producten bezitten, is er een gerede kans dat iemand probeert om te breken in uw internetverbinding.

Volgens internetdeskundigen zijn de meeste inbraakpogingen gericht op referenties zoals kredietkaart- en socialezekerheidsnummers. Maar er zijn er ook die gewoon uit zijn op freeload.

Hoe dan ook, je moet blok deze pogingen, omdat zij ofwel uw maandelijkse datategoed kunnen gebruiken en uw internetsnelheid ernstig kunnen verlagen, ofwel, erger nog, uw geld kunnen stelen of misdrijven kunnen plegen onder uw naam.

Daarom, zodra het duidelijk is dat Universal Global Scientific Industrial een bedreiging kan vormen voor uw internetveiligheid, en u zeker weet dat noch u noch uw buren een van hun producten bezitten, zorg er dan voor dat u het blokkeert. Een gemakkelijke manier om dit te doen is om beperk de internetverbinding alleen aan geautoriseerde apparaten.

Om de beperking in te schakelen, gaat u naar de routerinstellingen door het IP-adres van uw modem of router in te voeren en vervolgens de inloggegevens. Zodra die stap is uitgevoerd en u bij de algemene instellingen bent aangekomen, zoekt u de lijst met aangesloten apparaten en producten.

Van daaruit zou u Universal Global Scientific Industrial in de lijst moeten kunnen zien. Als het er daadwerkelijk is, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer de verbindingsoptie beperken .

Dat zou de bedreiging moeten isoleren, aangezien uw draadloze netwerk niet beschikbaar zal zijn voor het apparaat om toegang te krijgen/hacken. Houd er echter rekening mee dat u de hele lijst van verbonden apparaten moet controleren, in plaats van alleen de verbinding te beperken voor het eerste Universal Global Scientific Industrial apparaat dat u op de lijst vindt.

Bij een hackpoging, of een andere vorm van schadelijke inbraak, kan de persoon aan de andere kant van de verbinding proberen u voor de gek te houden door gebruik te maken van verschillende IP-adressen Op die manier kan de hacker vanaf een aantal apparaten proberen verbinding te maken met uw Wi-Fi-netwerk, dus controleer de hele lijst.

Controleer de beveiliging met een poortscanprogramma

Na het beperken van Universal Global Scientific Industrial apparaten, stellen wij voor dat u overgaat naar de Port Scan procedure .

Voor degenen die niet zo technisch onderlegd zijn, is een poortscan een hulpmiddel dat een lijst maakt van de internetpoorten die in uw systeem openstaan. Zoals de naam al zegt, scant het de poorten.

Zodra u de poortscan op uw systeem uitvoert, ontvangt u een verslag van host-ID's, IP-adressen en poorten die de open serverlocaties kunnen schetsen.

Weten welke poorten open staan en de apparaten identificeren die op de poorten in gebruik zijn, geeft u al een vrij concreet idee van uw internetgebruik, maar het beste moet nog komen.

De poortscan kan u ook helpen bij de diagnose van de internetbeveiligingsniveaus De ID van de host wordt getoond, en gebruikers kunnen gemakkelijk mogelijke bedreigingen identificeren. Een goed voorbeeld van de beveiligingshulp die een poortscan kan bieden, is wanneer gebruikers ontdekken dat een van de poorten wordt gebruikt om een verbinding tot stand te brengen onder een onbevoegde toegang .

Zodra die stap is gezet, kunnen gebruikers blok de toegang en zet het onbevoegde apparaat op een lijst, zodat er geen verdere toegangspogingen kunnen worden gedaan. Ten slotte raden wij u aan alle kwetsbare poorten te sluiten, want dat maakt het uiterst moeilijk voor mogelijke verdere invasiepogingen.

Het netwerkwachtwoord wijzigen

Mocht u een Universal Global Scientific Industrial aantreffen in de lijst van aangesloten apparaten, dan is de snelste manier om een invasie te voorkomen verandering uw Wi-Fi wachtwoord.

Om dit te doen, moet u de routerinstellingen bereiken, wat u kunt doen door het IP-adres op de achterkant van de router in te typen en vervolgens de inloggegevens die zich in hetzelfde deel van het apparaat bevinden.

Aangezien draadloze verbindingen kwetsbaar zijn als ze zwakke wachtwoorden hebben, moet u ervoor zorgen dat kies een sterke die mogelijke inbrekers uit uw netwerk houdt.

Er is een goede kans dat u al gevraagd bent om een wachtwoord met een hoger beveiligingsniveau aan te maken. Meestal bestaan die wachtwoorden uit kleine en hoofdletters, cijfers, symbolen en speciale tekens.

Mocht u ervoor kiezen uw netwerkwachtwoord te vervangen door een sterker wachtwoord, zorg er dan voor dat u van elk type een paar inbrengt, want dat verhoogt het beveiligingsniveau.

Zorg er bovendien voor dat u uw wachtwoord voor het netwerk elke twee of drie weken om de veiligheidsnormen van uw internetverbinding zo hoog mogelijk te houden.

Veiligheidsnormen

Aangezien u de instellingen van de router al gaat openen om uw netwerkwachtwoord te wijzigen voor een sterker wachtwoord, moet u de tijd nemen om verbeteren ook het beveiligingstype van uw internetverbinding.

Hoewel de meeste modems en routers al zijn geconfigureerd met een WPA2-AES beveiligingsstandaard, die redelijk veilig is, moet u nagaan welke parameter uw router of modem draagt onder de veiligheidsnorm.

Als uw modem of router niet is ingesteld met de beveiligingsstandaard WPA2-AES, zorg er dan voor dat u verandering omdat het een betere bescherming biedt tegen inbraakpogingen.

Bel uw ISP

Als u alle bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd en er nog steeds Universal Global Scientific Industrial-apparaten op uw netwerk zijn aangesloten, wilt u misschien uw ISP een oproep.

ISP staat voor Internet Service Provider, en het is het bedrijf dat u de netwerkverbinding levert die u thuis of op kantoor gebruikt.

Dus, ga je gang en bel ze naar verklaar wat er aan de hand is en laat ze uitzoeken hoe ze het kunnen oplossen. Zorg ervoor dat ze weten welke stappen je al hebt behandeld, zodat je ook wat tijd kunt besparen.

De professionele technici van uw ISP zijn gewend om met allerlei problemen om te gaan, dus de kans is groot dat zij een een paar extra trucs Laat ze die trucs gebruiken om u van uw probleem af te helpen met Universal Global Scientific Industrial apparaten.

Tot slot, mocht u andere manieren ontdekken om Universal Global Scientific Industrial apparaten die op uw draadloze netwerk zijn aangesloten kwijt te raken, laat het ons dan weten in de rubriek sectie opmerkingen Door dit te doen, helpt u onze medelezers om van dit verontrustende probleem af te komen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.