Simkaart van Verizon gedetecteerd overschakelen naar globale modus (uitgelegd)

Simkaart van Verizon gedetecteerd overschakelen naar globale modus (uitgelegd)
Dennis Alvarez

verizon-sim-kaart-gedetecteerd-omschakelen-naar-global-mode

Verizon is een van die bedrijven die landelijke dekking bieden aan hun klanten. Het wordt beschouwd als een van de beste draadloze carriers in de Verenigde Staten van Amerika. Maar wat als je problemen hebt tijdens het gebruik van het Verizon-netwerk. Het is een van de zeldzaamste dingen waar Verizon-klanten mee te maken krijgen, maar sommige problemen zijn zo ernstig dat ze je netwerkconnectiviteit kunnen stopzetten.

Het probleem is de afgelopen maanden het meest gemeld omdat 'SIM-kaart gedetecteerd overschakelen naar Global Mode.' Dit bericht kan opduiken wanneer u een nieuwe SIM-kaart invoert of een SIM-kaart vervangt door een andere. Als u dit wilt weten, blijf dan bij ons tot het einde van dit ontwerp.

Verizon simkaart gedetecteerd overschakelen naar globale modus

Wat is de globale modus?

De wereldwijde modus helpt u om gemakkelijk verbinding te maken met het GSM-netwerk wanneer u zich buiten het land bevindt. De wereldwijde modus is de meest geprefereerde instelling, en u hoeft deze niet te wijzigen tenzij u te maken krijgt met netwerk- of serviceproblemen. Het zou helpen als u deze ook wijzigt wanneer alleen LTE/CDMA-diensten beschikbaar zijn.

Wat moet u doen als u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd?

Als je het bericht van Verizon ziet, dan kan er een vraag in je hoofd opkomen dat je ofwel je telefoon in de globale modus moet laten of hem weer normaal moet zetten. Dit zijn twee van die vragen waar ieder mens over na gaat denken.

Als uw toestel is omgezet naar de globale modus en u vraagt zich af wat u nu moet doen? Het eenvoudige antwoord op deze vraag is dat er geen probleem is om uw telefoon in de globale modus te laten staan. Meestal wordt de globale modus gebruikt als u op buitenlandse reis bent, maar er is geen probleem om de telefoon in het land zelf in de globale modus te laten staan.

Als je het tegendeel voelt, ben je vrij om je telefoon om te zetten naar de LTE/CDMA-modus. Dat kun je doen door gewoon naar de instellingen van je telefoon te gaan. De LTE/CDMA-modus is goed voor je als je in het land bent. Nu hangt het helemaal van je keuze af of je op globaal wilt blijven of dat je wilt omzetten naar de LTE/CDMA-modus.

Hoe overschakelen van globale modus naar LTE/CDMA?

Het is vrij eenvoudig om uw toestel om te zetten van globale modus naar LTE/CDMA-modus. Wat u moet doen, is de mobiele instellingen openen. Daarna gaat u naar Draadloos en netwerken, tikt u op Meer netwerken en klikt u op Netwerkmodus. Met deze methode kunt u de instelling van uw toestel omzetten van globale modus naar LTE/CDMA en omgekeerd.

Conclusie

Het artikel heeft u verteld over wat u moet doen als uw toestel naar de globale modus converteert. Is het belangrijk om uw telefoon van de globale modus naar normaal te converteren, en hoe converteert u van de globale modus naar normaal? Het artikel heeft alles wat u moest weten over de titel. U moet dit ontwerp goed lezen, en u zult in staat zijn om antwoorden op al uw vragen te vinden. Als u vindt dathet moeilijk om uw antwoord te vinden, laat het ons dan weten in de commentaar sectie.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.