Sagemcom WPS-knop werkt niet: 3 oplossingen

Sagemcom WPS-knop werkt niet: 3 oplossingen
Dennis Alvarez

sagemcom wps knop werkt niet

Sagemcom is een van de beruchte maar behoorlijk grote merken voor allerlei communicatieapparatuur.

Zie ook: Hoe fabrieksreset Xfinity Flex Box? Doe deze 6 stappen

Zij zijn een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat enkele van de geweldige functies en diensten aanbiedt die men kan verwachten te hebben op een router, of een modem die zij moeten gebruiken voor alle diensten, waaronder internet, LAN, WAN of zelfs de Wi-Fi.

Deze routers ondersteunen ook de WPS-knop connectiviteitsoptie voor u om de ondersteunde apparaten te verbinden zonder het wachtwoord erop in te voeren. Als de knop niet werkt, zijn hier een paar dingen die u moet proberen.

Sagemcom WPS knop werkt niet

1) Stel het goed in

Allereerst moet u ervoor zorgen dat u het op de juiste manier instelt. Het is niet zo moeilijk, maar u moet de instructies volgen als u het voor elkaar wilt krijgen. U moet eerst WPS inschakelen op uw apparaat en zodra het apparaat WPS heeft ingeschakeld en verbinding wil maken, moet u 5 seconden op de WPS-knop drukken totdat het groene lampje knippert op het apparaat.router voor het WPS-pictogram.

Zie ook: Mijn draadloze netwerknaam heeft zichzelf veranderd: 4 oplossingen

Dit is het signaal dat WPS een apparaat heeft gevonden om mee verbonden te worden. U ziet ook een popup op uw telefoon om via WPS met de router verbonden te worden.

Denk eraan dat als u de WPS-knop korter dan 5 seconden indrukt, deze mogelijk niet werkt zoals verwacht en u daarmee problemen kunt krijgen.

2) Compatibiliteit controleren

Het belangrijkste is dat u ook de compatibiliteit moet controleren. Hoewel de Sagemcom-routers compatibel zijn met WPS, geldt dat niet voor het apparaat dat u probeert aan te sluiten. De meeste apparaten zijn compatibel met WPS, maar sommige apparaten zoals iPhones, iPads en enkele andere ondersteunen om veiligheidsredenen geen WPS-verbinding.

Dus, als het niet werkt voor u, moet u controleren op de compatibiliteit van het apparaat ook, en zorg ervoor dat er geen dergelijke problemen die kunnen worden veroorzaakt u de problemen met het maken van het werken. Zodra u het juiste apparaat dat heeft WPS compatibiliteit op het, zult u in staat om het te verbinden met de router met behulp van de WPS-knop vrij gemakkelijk zonder het krijgen van problemen op alle.

3) Schakel het in op de router

Als u de WPS-knop op de router kunt vinden, dan zit de functie er zeker op. Het is echter mogelijk dat de router deze om veiligheidsredenen heeft uitgeschakeld.

Dit wordt gedaan op de routers die op openbare plaatsen worden geplaatst om allerlei ongeoorloofde verbindingen op de router tegen te houden. Daarom moet u het beheerpaneel van de router gebruiken en vervolgens de WPS-functie inschakelen. Op deze manier kunt u het laten werken, en dat zal u perfect helpen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.