Orbi ouderlijk toezicht niet ondersteund: 3 manieren om te repareren

Orbi ouderlijk toezicht niet ondersteund: 3 manieren om te repareren
Dennis Alvarez

orbi ouderlijk toezicht niet ondersteund

Zie ook: Dingen om te overwegen tijdens het gebruik van werk-WiFi op de telefoon

Orbi is een beroemde Wi-Fi systeem apparaat dat werd vervaardigd door Netgear. Hiermee kunt u de router te verbinden met uw modem. Die vervolgens de signalen verspreid door uw huis voor u. Er zijn tal van andere functies die u zijn voorzien van deze. Het beste ding over het gebruik van dit apparaat is dat je alleen een netwerk nodig.

Het is niet nodig om extra netwerken in te stellen of namen te wijzigen, zelfs niet wanneer u meer routers aan het systeem wilt toevoegen. Zelfs het proces om het apparaat in te stellen is eenvoudig. Toch zijn er nog enkele problemen die kunnen worden gevonden bij het configureren ervan.

Een daarvan is dat de Orbi parental controls are not supported foutmelding blijft opduiken. We zullen dit artikel gebruiken om u te voorzien van enkele eenvoudige stappen die kunnen worden gebruikt om dit op te lossen.

Zie ook: 3 Manieren om Optimaal Err-23 te herstellen

Orbi ouderlijk toezicht niet ondersteund

  1. Instellingen configureren

Om de dienst voor ouderlijk toezicht op het Orbi-apparaat te gaan gebruiken, moet u eerst de instellingen configureren. Als u deze niet eerder had gedaan, kan dat de reden zijn waarom u het probleem krijgt. U kunt beginnen door het dashboard van de router op uw apparaat te openen en u daar aan te melden.

Meestal is het wachtwoord ingesteld op het wachtwoord dat u bij de installatie van het apparaat hebt veranderd. Als het niet werkt, kunt u proberen de standaardgegevens in te voeren. Deze zijn soms ingesteld op 'admin' als gebruikersnaam of wachtwoord.

Als alternatief kan het wachtwoord soms ook gewoon 'wachtwoord' zijn. Merk op dat de referenties hoofdlettergevoelig zijn ingesteld, dus houd daar rekening mee bij het invoeren ervan. U kunt dan verder bladeren door de belangrijkste informatie die wordt weergegeven op de interface en ouderlijk toezicht selecteren. Configureer deze volgens uw gebruik en u kunt ze dan zonder problemen gaan gebruiken.

  1. AP-modus uitschakelen

Als u de AP-modus gebruikt, moet u er rekening mee houden dat gebruikers hiermee het ouderlijk toezicht niet kunnen gebruiken. Gewoonlijk is deze functie ingeschakeld wanneer u de router instelt met behulp van de gegeven handleiding.

De enige manier om de ouderlijke functies te laten functioneren is door de AP-modus uit te schakelen. U kunt dit doen door configuraties in te voeren zoals in de bovengenoemde stap. Zoek de AP-modus en schakel deze uit om in plaats daarvan het ouderlijk toezicht in te stellen.

  1. Reset router

Soms hebben mensen problemen met het uitschakelen van functies op hun Orbi. Daarnaast heeft u misschien per ongeluk enkele bestanden gewijzigd die u fouten opleveren. In dit geval kunt u de Orbi-router bij u thuis resetten.

Hierdoor worden alle eerder uitgevoerde configuraties op uw apparaat gewist en moet u ze opnieuw instellen. Dit zou u echter ook in staat moeten stellen om de ouderlijk toezichtfunctie zonder problemen in te schakelen. Zorg ervoor dat u de AP-modus uitgeschakeld houdt en het apparaat zonder deze modus instelt. Hierdoor zou u de router moeten kunnen resetten en zonder problemen gebruiken.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.