Oproep kan niet worden voltooid omdat er beperkingen zijn op deze lijn: 8 manieren om dit op te lossen

Oproep kan niet worden voltooid omdat er beperkingen zijn op deze lijn: 8 manieren om dit op te lossen
Dennis Alvarez

Gesprek kan niet worden voltooid omdat er beperkingen zijn op deze lijn.

Voor degenen onder u die een paar van onze artikelen hebben gelezen, weet u dat we relatief vaak te maken hebben met het oplossen van problemen op het Verizon-netwerk. Nu klinkt dat niet als het meest vertrouwenwekkende wat we aan het begin van een artikel kunnen zeggen, maar zo erg is het niet.

Het feit dat wij vaak hun problemen oplossen, betekent niet dat hun service ondermaats is. Integendeel, wij vinden Verizon over het algemeen een van de meest betrouwbare diensten, zowel in de VS als daarbuiten.

Ze bieden over het algemeen een supersterk netwerk, met heel wat extra functies in de mix voor extra flair. Niet alleen dit, maar de prijzen zijn ook zeer redelijk. Dus, als gevolg daarvan, denken we dat we vaker problemen oplossen op dit netwerk dan op de meeste, omdat meer mensen het gebruiken.

In het algemeen worden diensten als deze alleen populair als ze echt werken zoals het hoort en niet te duur zijn. Mensen stemmen met hun voeten, waardoor meestal duidelijk wordt welk bedrijf de beste service biedt, hoe gelikt een reclamecampagne ook is.

Dat gezegd hebbende, beseffen we dat er praktisch geen kans is dat u dit hier zou lezen als alles nu perfect voor u zou werken. En aangezien het zo is dat communicatie enorm belangrijk is in de wereld waarin we leven, kunnen dit soort problemen echt irritant zijn als ze opduiken.

Maar, het nieuws is niet zo slecht in dit geval. Normaal gesproken, als je belt met Verizon en je krijgt een... foutmelding "gesprekken kunnen niet worden voltooid omdat er beperkingen zijn op deze lijn", is het probleem niet zo ernstig als je zou verwachten. .

Helaas zijn er een paar redenen waarom je deze waarschuwing kunt krijgen, maar het probleem oplossen is in 90% of meer van de gevallen eenvoudig. Hieronder zullen we de belangrijkste oorzaken van het probleem doornemen en hoe je het kunt oplossen. Zo kunnen we alles zo snel mogelijk weer aan de praat krijgen.

Hoe op te lossen Gesprek kan niet worden voltooid omdat er beperkingen zijn op deze lijn

1) Een verkeerd nummer

Hoewel we de meeste nummers die u gaat bellen op uw telefoon hebben opgeslagen, kunnen we een fout maken als we dit nummer voor het eerst noteren. Dus, om die reden is de eerste controle die we aanraden dat u zorg ervoor dat je het juiste nummer hebt.

In veel gevallen kom je met het verkeerde nummer niet door bij een onbekende. In plaats daarvan word je op het Verizon-netwerk waarschijnlijk doorgestuurd naar de foutmelding die je steeds hoort. Nadat je dat hebt gecontroleerd, ga je verder met de volgende stap als alles is zoals het hoort.

2) Een verkeerd netnummer

Als het nummer dat u probeert te bellen een buitenlands nummer is, is er een kans dat u het nummer zelf juist heeft, maar dat het prefix nummer een cijfer verkeerd is. Dus, als dit op u van toepassing is, is het enige wat u moet doen dit dubbel te controleren.

Hoewel het waar is dat veel van de nieuwere smartphones het kengetal voor u toevoegen, is dit nog lang geen geaccepteerde standaard. Bovendien zijn er niet veel vaste lijnen die het automatisch invullen. Er is ook nog een valkuil te vermijden die van toepassing is op uw plan.

Als je een van de goedkopere plannen hebt, is de kans groot dat u geen toestemming krijgt om naar het buitenland te bellen. Wanneer dit gebeurt, krijgt u nog steeds dezelfde foutmelding in plaats van een meer specifieke.

3) Controleer of uw plan beperkingen heeft voor bepaalde nummers

Aangezien er zoveel bedrijven en liefdadigheidsinstellingen zijn die gebruik maken van betaalnummers en andere soortgelijke nummers, is het mogelijk dat uw abonnement u niet toestaat deze te bellen. Over het algemeen zijn deze beperkingen alleen bedoeld om te voorkomen dat u meer uitgeeft aan uw rekening dan nodig is.

In dit geval is de enige logische handelwijze... contact opnemen met Verizon zelf om te bevestigen of wat u probeert te doen al dan niet mogelijk is. Als dit niet de oorzaak van het probleem blijkt te zijn, hoeft u zich nog geen zorgen te maken.

We hebben nog een paar tips en trucs te gaan. Hoe effectief deze tips zijn, hangt echter af van de vraag of u met een vaste of met een mobiele telefoon probeert te bellen.

4) Tips voor mobiel bellen

Als geen van de bovenstaande controles voor u heeft gewerkt en u belt met een mobiele telefoon, is dit het eerste wat u moet doen. Het is belangrijk om uit te zoeken of is het maar één nummer dat je belt dat dit probleem veroorzaakt, of is het elk nummer dat je probeert te bellen.

Als blijkt dat u sommige nummers wel kunt bellen, moet u vervolgens nagaan of uw pakket is opgewaardeerd en of u toestemming hebt om het nummer te bellen waar u niet doorheen komt. Vaak zijn er beperkingen op enkele buitenlandse nummers en premium diensten die er zijn om te voorkomen dat u te snel te veel geld uitgeeft.

Maar als deze problemen blijven bestaan op alle nummers die u probeert te bereiken, is het tijd om te overwegen dat er misschien een ernstiger probleem in het spel is. Als dat zo is, zijn de volgende paar tips speciaal ontworpen voor uw behoeften.

5) Probeer de telefoon opnieuw op te starten

Bij de diagnose van technische problemen zoals deze, is het altijd het beste om eerst met de eenvoudige dingen te beginnen. Het wordt niet veel gemakkelijker dan een herstart, maar laat je niet misleiden door te denken dat het te eenvoudig is om ooit te werken.

Feit is dat dit 90+% van de tijd werkt. Door opnieuw op te starten wordt alle software ververst en worden bugs die zich in de loop der tijd hebben opgehoopt, eruit gehaald. Met andere woorden, dit moet altijd uw eerste aanloophaven zijn.

6) Bekijk uw netwerkinstellingen

In de loop der tijd heb je misschien enkele wijzigingen in je netwerkinstellingen aangebracht die de prestaties van je telefoon belemmeren. Gelukkig is dit heel eenvoudig ongedaan te maken.

U hoeft ze alleen maar terug te zetten naar de standaardwaarden. Zet ook de automatische selectie aan, dan hoef je niet steeds handmatig verbinding te maken met het netwerk en zoekt hij automatisch de beste toren om verbinding mee te maken.

7) Neem contact op met Verizon

Helaas, als geen van de bovenstaande stappen voor u heeft gewerkt, zijn er geen andere goede opties meer als u een mobiel gebruikt. Maar het goede nieuws is dat Verizon een uitstekende reputatie heeft als het gaat om klantenservice.

Aangezien bedrijven doorgaans alles in het werk stellen om deze reputatie te beschermen, bent u vrijwel zeker van een goede ervaring met hen. Bovendien zijn ze verrassend gemakkelijk te bereiken.

Je kunt ze bellen of bereiken via Facebook, Twitter of e-mail. In het algemeen ligt het probleem bij uw pakket en is het gemakkelijk van hun kant op te lossen.

8) Problemen met bellen vanaf een vaste lijn

Nu we dieper zijn ingegaan op het oplossen van dit probleem voor mobiele gebruikers, wordt het tijd dat we gaan kijken hoe we het kunnen oplossen als u de vaste lijn gebruikt. In het algemeen is het veel minder waarschijnlijk dat u het zelf kunt oplossen, maar er zijn een paar dingen die u kunt proberen om de klus te klaren voordat u Verizon belt voor hulp.

In het algemeen zullen zij u vragen deze dingen toch te doen, dus u kunt op zijn minst wat tijd besparen. De eerste stap om voor te zorgen is ervoor zorgen dat u niet hetzelfde bericht ontvangt op elk nummer dat u probeert te bellen.

Als het probleem slechts met één nummer is, kan dit nummer beperkt zijn op uw dienst. Ofwel, of de persoon die u belt kan u geblokkeerd hebben.

Maar als je op verschillende nummers geblokkeerd bent, is het protocol iets anders. Bijvoorbeeld, als u net uw account bij Verizon heeft geactiveerd, is het niet ongebruikelijk dat het ongeveer 24 uur duurt voordat de dienst echt werkt.

Dus, op dit moment is er nog niets om je zorgen over te maken. Echter, als u niet nieuw bent bij de dienst, is er niet echt iets wat je kunt doen om het probleem zelf op te lossen. Echt, de enige actie die zinvol is, is om de klantenservice te bellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.