Net Buddy Review: Voor- en nadelen

Net Buddy Review: Voor- en nadelen
Dennis Alvarez

net buddy beoordeling

Er zijn voornamelijk een handvol draadloze netwerkoperatoren in Noord-Amerika die allemaal premium zijn en er zijn geen second opinions over de kwaliteit van hun diensten. De MVNO's daarentegen zijn niet beperkt en je krijgt honderden opties als je een betaalbare service provider wilt die diensten aanbiedt tegen concurrerende prijzen. De beperkingen en formaliteiten om je aan te sluiten bij dieoverbodige netwerken hebben de behoefte doen ontstaan aan dergelijke netwerkexploitanten die hun geminimaliseerde diensten kunnen aanbieden aan de klanten die ze nodig hebben.

Net Buddy

Net buddy is een andere MVNO die zijn high-speed internet service aanbiedt aan de meest afgelegen en landelijke gebieden in de VS. Ze richten zich vooral op die gebieden waar er geen andere haalbare optie is om high-speed internet beschikbaar te hebben. Net buddy biedt geen diensten aan in dergelijke afgelegen gebieden, maar ze behoren ook tot de goedkoopste internet service providers.

Net buddy is een MVNO die AT&T torens gebruikt om 4G LTE diensten aan te bieden aan zijn consumenten. Er zijn bepaalde plannen en pakketten die door hen worden aangeboden die onberispelijk zijn in termen van prijs en nut voor elke persoon die in een fix is als gevolg van hun locatie. Ze hebben ook de optie voor u om 4G LTE te kiezen op het Verizon netwerk. Het beste deel is, de prijs voor u blijft hetzelfde. Het enige wat u moetdoen is het beste netwerk kiezen dat het meest geschikt is voor uw gebied op basis van de signaalontvangst.

Aanmelden

Ze hebben hun aanmeldingsproces vrij eenvoudig en gemakkelijk voor je gemaakt. Er zijn geen contracten en geen kredietcontroles vereist. Je hoeft alleen maar voor hun diensten te betalen en je bij hen in te schrijven. Het enige probleem met Net Buddy is dat je enige tijd op een abonnement moet wachten, omdat hun netwerk niet zo sterk is. Er zijn beperkte slots op hun netwerk.die u soms wat ongemak kunnen bezorgen voor nieuwe gebruikers. U wordt aangeraden ze niet als laatste optie te houden en ook andere opties in de gaten te houden.

Er zijn enkele super coole opties die je kunt krijgen bij het aanmelden bij een Netmaatje en enkele van die coole opties zijn:

Breng uw eigen SIM

Ja, je hebt het goed gehoord. Je kunt je eigen simkaart meenemen van elk netwerk dat 4G LTE ondersteunt en je kunt het aanmelden voor Net Buddy zonder dat je extra hoeft te betalen voor een simkaart. Je moet misschien wel je vorige rechten wissen van de provider die je eerder had, maar dat is alles. Dit zou een handige optie voor je zijn omdat je je nummer niet hoeft te veranderen of een nieuw nummer hoeft te krijgen.

Compatibiliteit

Een ding dat iedereen geweldig vindt aan Net buddy is de brede compatibiliteit. U kunt deze sim in elke USB-stick, Wi-Fi hotspot, of zelfs uw pc als het ondersteunt een SIM-kaart slot en bingo. U kunt beginnen te genieten van een supersnelle internetervaring via de 4G LTE-netwerk. Er is ook een lijst van aanbevolen routers, hotspots, en USB-stick antennes op de website die u kunt kiezen uit en gebruiken.voor de beste netwerkprestaties.

Prijzen

Dat is een van de meest verleidelijke dingen die u kunnen aantrekken tot Net Buddy. Terwijl er andere pakketten zijn met data caps en limieten die u altijd blijft overslaan en meer moet betalen dan verwacht op de langere termijn. Er is niet zoiets als dat met Net Buddy. Zij bieden u onbeperkte bandbreedte tegen een vaste maandelijkse prijs. Het enige wat u hoeft te doen is uw factuur een keer te betalen en te blijven genieten van deDit is een van de meest betaalbare internetopties die u in de VS kunt krijgen.

Ze bieden ook een aantal van die routers en hotspots aan op de website die je direct kunt bestellen. Deze routers en apparaten zijn ook redelijk geprijsd waardoor je op langere termijn veel kunt besparen. Als je op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor je internetbehoeften, dan is Net Buddy misschien wel de optie voor jou. Maar je wilt ook geen overhaaste beslissing nemen.

Net Buddy Review: Voor- en nadelen

Er zijn enkele voor- en nadelen zoals bij elk ander netwerk in de wereld en hun top voor- en nadelen zijn als volgt.

Voors

De belangrijkste voordelen die Net Buddy onweerstaanbaar maken voor de meeste consumenten zijn:

Dekking

Net Buddy biedt onbeperkte data plannen aan in die gebieden waar er helemaal geen dekking is. Satelliet internet kan iets zijn waar je aan denkt, maar dat is niet voor iedereen betaalbaar. Je krijgt 4G LTE dekking van een budge carrier voor sommige van de meest afgelegen en landelijke gebieden in de VS. Ze maken gebruik van het sterke netwerk van AT&T dat bekend staat om optimale dekking. Echter, ukunnen te maken krijgen met gegevensverlies of snelheidsproblemen, aangezien deze netwerken het niet zo goed doen in landelijke gebieden.

No-Data Caps

Dit is het tweede beste ding over Net Buddy. Hoewel u ook kunt kiezen voor AT&T internet abonnement, of een andere populaire 4G LTE-netwerk, maar ze hebben data caps en als je ze overschrijdt, zul je uiteindelijk meer betalen. Dit is een van de belangrijkste redenen voor Net Buddy's populariteit, omdat er geen beperkingen zijn. Je kunt zoveel data gebruiken als je wilt en alleen een vaste maandelijkse prijs voor betalen.Dat klinkt zeker goed.

Nadelen

Uiteraard zijn er ook enkele definitieve nadelen aan hun dienst, zoals:

Beperkte acceptatie voor nieuwe klanten

Het ergste en meest pijnlijke aan Net Buddy is dat er geen datalimieten zijn, maar ze hebben een limiet op het accepteren van nieuwe klanten. Het kan zijn dat je moet wachten of helemaal geweigerd wordt als ze door hun quota heen zijn om nieuwe klanten in jouw gebied te accepteren.

Slechte ondersteuning

Hun klantenondersteuning is niet iets waarop ze kunnen bogen, of waarop u kunt vertrouwen. U staat er vrijwel alleen voor met bijna nul klantenondersteuning en dat is voor geen enkel bedrijf een goede zaak.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.