Kan ik mijn eigen Dish Network ontvanger kopen? (Beantwoord)

Kan ik mijn eigen Dish Network ontvanger kopen? (Beantwoord)
Dennis Alvarez

kan ik mijn eigen dish network ontvanger kopen

Het eerste wat je moet weten voordat je jezelf een satelliet-ontvanger of schotel netwerk ontvanger is dat deze ontvangers zijn meestal geleased door hun dienstverleners. Bedrijven zoals Dish en DirecTV hebben hun apparatuur voor leasing en niet kopen. In het begin, zowel de bedrijven gebruikt om deze producten zoals afstandsbediening en schotel verkopen, maar nu moet je ze leasen.

Deze bedrijven geven nieuwe klanten deze apparatuur tegen een gereduceerde prijs of gratis. En die klanten die een upgrade willen, kunnen zelf een multi-switch en de kabel kopen, maar ze hoeven geen honderden dollars te betalen voor de DVR-ontvanger, omdat deze items worden geleased. Er zijn een paar dingen die u niet mag als u een geleasde ontvanger of spullen hebt.

1. U kunt het niet openen om het te wijzigen of te repareren.

Maar u moet blij zijn dat zowel Dish als DirecTV u toestaan externe schijven aan te sluiten.

2. Je kunt het niet doorverkopen.

Je hebt vast gemerkt dat er online veel advertenties zijn voor een ontvanger tegen een veel lagere prijs dan de werkelijke. Deze ontvangers zijn waarschijnlijk geleased. Het nadeel van het kopen van een geleasede ontvanger is dat het bedrijf geen ontvanger activeert die niet op jouw naam is geleased.

Bovendien is het moeilijk om een ontvanger in eigendom te vinden. Maar het beste van deze ontvangers in lease is dat ze goedkoop zijn en kunnen worden vervangen met slechts een paar bedragen van de vergoeding.

Kan ik mijn eigen Dish Network ontvanger kopen?

Koop uw eigen Dish Network ontvanger

Als u wilt een satelliet-tv setup of uw persoonlijke schotelantenne ontvanger te kopen zonder gebruik te maken van een dienst dan kunt u dat ook doen. Er is een legale manier om gratis satelliet-tv te kijken met behulp van uw schotelantenne ontvanger. Er is een dienst Free To Air FTA satelliet televisie die u kan voorzien van duizenden kanalen uit de hele wereld. Het kan live televisie uit te zenden op geenAlles wat je nodig hebt is een satellietschotel, een tv-toestel en een goede ontvanger die de signalen kan ontvangen.

Maar het gebruik van een schotelantenne met een FTA-ontvanger kan een beetje selectief zijn. Om van deze faciliteit gebruik te maken, moet u zich in een gebied bevinden waar er een duidelijke zichtlijn is naar alle satellieten. Deze faciliteit zal niet beschikbaar zijn voor huizen in bergen of bossen. Hoge gebouwen kunnen ook de signalen van FTA belemmeren of verstoren. Daarom wordt het heel moeilijk om de locatie van uw satelliet te bepalen terwijlBovendien moet u er rekening mee houden dat een schotelantenne duur is als u deze niet huurt. U kunt echter wel profiteren van de meeste functies die beschikbaar zijn bij kabelmaatschappijen. U kunt bijvoorbeeld ook opnemen met een FTA-ontvanger.

Opnemen met een FTA-ontvanger

De meeste dienstverleners zullen u toestaan om video's automatisch op te nemen, zodat u ze later kunt bekijken wanneer u maar wilt. Maar als u deze functie wilt terwijl u een FTA-satellietsysteem gebruikt, dan moet u een ontvanger kopen die een ingebouwde optie voor opname heeft. Dit type FTA-ontvanger staat ook bekend als een geïntegreerde persoonlijke videorecorder. Zorg ervoor dat u ook een harde schijf aansluit.met de ontvanger, zodat het opgenomen materiaal kan worden opgeslagen.

Wat te bekijken met FTA ontvanger

Als u volledig bent overgeschakeld op gratis satelliet-tv-dienst dan kunt u gebruik maken van verschillende kanalen. Met een FTA-ontvanger, kunt u kijken naar nieuws netwerken, sport, en verschillende algemeen belang programma's. Het stelt u ook in staat om te kijken naar verschillende vreemde taal shows en ook wereldwijd beschikbare tv-shows. Maar er is een nadeel dat je niet in staat zal zijn om shows die een abonnement nodig hebben kijken, omdatdit is een gratis satelliet TV dienst en vereist geen betaling.

Hopelijk was deze blog nuttig genoeg voor u om meer te weten over schotelantennes en het bezitten ervan.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.