Is Investigation Discovery beschikbaar op Comcast?

Is Investigation Discovery beschikbaar op Comcast?
Dennis Alvarez

onderzoek ontdekking comcast

Voor iedereen die graag geniet van moordmysteries en thrillers, zijn we er vrij zeker van dat ze geïnteresseerd zouden zijn in Investigation Discovery. Het is eigenlijk een kanaal dat vol zit met verschillende tv-programma's en documentaires. Het kanaal is beschikbaar via verschillende kabel-tv-diensten, en Comcast is niet anders. Dus, als je een Comcast-gebruiker bent, hebben we informatie toegevoegd over InvestigationOntdek Comcast in dit artikel. Kijk eens!

Comcast & Investigation Discovery

Zeker, Xfinity bood de ID al eerder aan, maar het onlangs ontwikkelde pakket van Xfinity heeft deze ondersteuning beïnvloed. Dit komt omdat het nieuwe pakket Investigation Discovery niet heeft. Gezien deze veranderingen zullen de gebruikers geen toegang hebben tot de afleveringen van het kanaal op de Investigation Discovery Go App. Dit komt vooral omdat de volledige toegang tot afleveringen een abonnement op het Xfinity-pakket vereist.

Xfinity heeft speciale pakketten ontworpen waarmee gebruikers toegang hebben tot Investigation Discovery. Maar zelfs Xfinity is hier vanaf gestapt omdat de nieuwe pakketten de toegang niet beschikbaar hebben. We willen één ding duidelijk maken dat de afschaffing niet te maken heeft met onderhandelingen of contracten. Voorlopig heeft Xfinity geen plannen om ID op te nemen.

De experts zeggen dat klanten en abonnees moeten proberen Xfinity onder druk te zetten over ID en hen te vragen de kanaalondersteuning terug te brengen. Dit is omdat de grotere vraag van klanten Xfinity zou kunnen dwingen het kanaal terug toe te voegen aan de ondersteuningslijn. Sommige mensen hebben geprobeerd Comcast en Xfinity hierover te bellen.

Volgens hen waren ze niet in staat om een overeenkomst te sluiten tijdens de onderhandelingen, wat resulteerde in de eliminatie van ID. Aan de andere kant zegt de ID e-mail duidelijk dat er geen geschillen waren over de contracten. Met dit gezegd zijnde, zijn er zeer weinig kansen dat Xfinity ID terugbrengt, maar de druk van de klant zou kunnen werken, dus probeer het aan uw kant.

De populariteit van Investigation Discovery

Toen Investigation Discovery werd gelanceerd, draaide alles om oude geschiedenis, maar de dynamiek veranderde toen het kanaal misdaad introduceerde. In 2002 kocht The NY Times een deel van de aandelen, maar in 2008 werd Investigation Discovery wat we nu kennen: het goed geïntegreerde en zuivere misdaadnetwerkkanaal.

De populariteit van Investigation Discovery nam toe toen Law & Order aan populariteit won, en het werd beroemd onder het doelpubliek. Met dit gezegd zijnde, wilde ID de interesse van de gebruikers verzilveren, en het is vrij duidelijk dat Investigation Discovery een grote hit werd. Sinds de lancering van het kanaal heeft het kanaal high-end misdaadinhoud gecreëerd en geleverd in de vorm vandocumentaires en TV shows.

Toen Xfinity en Comcast Investigation Discovery hadden, was het toegankelijk op kanaal ID 111. In sommige gevallen hebben Comcast-gebruikers toegang tot het Investigation Discovery-kanaal in sommige gebieden, en het is vrij duidelijk dat het kan variëren met de locatie. Met dit gezegd zijnde, is het raadzaam om de kanaalgids te controleren en te zien of het kanaal beschikbaar is in uw gebied. In het geval dat het kanaal niet isbeschikbaar, er is niets wat je eraan kunt doen!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.