Is het mogelijk om een tweede Google Voice nummer te krijgen?

Is het mogelijk om een tweede Google Voice nummer te krijgen?
Dennis Alvarez

krijg tweede google voice nummer

Op dit moment behoeft Google Voice geen introductie meer. Voor thuisgebruik, en vooral voor bedrijven, is het absoluut de nuttigste VoIP-dienst die er is. Het feit dat het wordt aangeboden door Google heeft de populariteit van de dienst duidelijk versterkt.

Het is echter niet alleen maar merkbekendheid. Voice heeft alle functies die je maar nodig kunt hebben. En wat de geluidskwaliteit van het gesprek betreft, kan het echt niet beter. Het is absoluut kristalhelder!

We begrijpen dus volledig waarom meer mensen proberen het maximale uit de service te halen. Daar hoort natuurlijk ook het toevoegen van een tweede Google Voice-nummer bij. Vandaag leggen we uit wat mogelijk is en wat niet.

Is het mogelijk om een tweede Google Voice nummer te krijgen?

Het antwoord hierop is ongelooflijk lastig en kan niet worden samengevat met een eenvoudig ja of nee. Het hangt er echt van af wat u precies wilt doen. We zullen een paar verschillende mogelijkheden doorlopen en ze gaandeweg toelichten.

Het eerste wat u moet weten is dat als u al een mobiele telefoon hebt die Voice gebruikt, kunt u geen ander Voice-nummer aan dat toestel koppelen. Tenminste, elke poging die we hebben gedaan om dit te laten gebeuren resulteert in een waarschuwing dat, als we een nieuw nummer zouden kiezen, het oude wordt gewist. Dus, als u dat probeert te doen, kunnen we het niet voor u laten gebeuren.

Als u probeert te verbinden twee gewone nummers naar een enkele Voice-account Het verhaal is een beetje anders. Het kan zo worden ingesteld dat als iemand uw Google Voice-nummer belt, beide nummers overgaan. Als dat het soort ding is waar u naar streeft, hebben we wat u nodig hebt.

Twee nummers aan één Google Voice-account koppelen

Oké, nu we hebben vastgesteld wat we hier doen, zullen we proberen uit te leggen wat u moet doen. Als u dit doet, hebt u het voordeel dat u via uw Google Voice-account gesprekken kunt aannemen en voeren vanaf uw beide actieve nummers. Het voordeel is een grotere mate van controle en een betere geluidskwaliteit.

Als u een bedrijfseigenaar bent, is het ook een geweldige manier om uw communicatie te stroomlijnen, zodat u nooit een beat mist. Op deze manier kunt u beide nummers op een enkele telefoon beheren in plaats van er twee te moeten gebruiken en die extra bulk in uw zakken te hebben - om nog maar te zwijgen van het feit dat u eraan moet denken ze allebei op te laden.

Dus, hoe doe ik het?

Oké, dus als je dit allemaal op één telefoon wilt krijgen, is dit wat je moet doen. Het eerste wat je moet doen is ga naar uw Google-account en ga dan naar de Google Voice instellingen menu .

Vanaf hier moet u ga naar de knop met het + symbool en "Nieuw gekoppeld nummer". Als u hierop hebt geklikt, kunt u vervolgens voeg het nummer toe aan uw Google Voice account en uw oproepen beantwoorden via dat .

Zodra je het nummer hebt ingevoerd om het te koppelen aan de Voice account, de dienst zal u dan een verificatie tekst sturen dat zal een pop-up dialoogvenster openen. Alles wat u vanaf hier hoeft te doen is t ype in de code die u is toegezonden per sms om uw identiteit te bevestigen.

En dat is het. Dat is alles wat je moet weten om dit in te stellen op draagbare toestellen. Hierna laten we zien hoe je een vast nummer toevoegt aan de service.

Een vast nummer toevoegen aan Google Voice

De procedure verschilt slechts weinig van de hierboven beschreven procedure. Het enige echte verschil is dat u op dit nummer geen sms kunt krijgen om uw identiteit te verifiëren. In plaats daarvan moet u dus selecteer de optie waarmee u uw identiteit via een telefoongesprek kunt bevestigen .

Het gesprek is heel eenvoudig. Ze bellen je alleen op en geven je de code die je moet invoeren. Het is ook supersnel.

Zodra u de optie bevestigen per oproep hebt geselecteerd, moet u een oproep ontvangen binnen een tijdsbestek van 30 seconden Typ de code in het pop-up venster en je bent klaar! Als je dat eenmaal hebt ingesteld, kun je beginnen met de dienst aanpassen en het laten werken op een manier die bij je past.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.