Hulu blijft uitloggen op Roku: 2 manieren om dit op te lossen

Hulu blijft uitloggen op Roku: 2 manieren om dit op te lossen
Dennis Alvarez

Hulu blijft uitloggen op Roku

Hulu is nog zo'n bedrijf dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop wij van onze films en televisie genieten. Het in Amerika gevestigde bedrijf, dat deels in handen is van Walt Disney, Nippon TV en Comcast, heeft de markt de afgelopen jaren stormenderhand veroverd en is een beetje een begrip geworden.

Het komt erop neer dat ze op abonnementsbasis video-on-demand streamingdiensten aanbieden. Maar ze hebben hun vingers in veel meer taarten dan dat! Ze zijn ook begonnen met de productie en distributie van hun eigen film- en televisieproducties.

Aangezien het een enorm voordeel is om compatibel te zijn met een hele lading andere apparaten en apps, zal het je niet verbazen dat Hulu inderdaad Roku ondersteunt. In feite is de Hulu-app gemakkelijk te vinden in de Roku-winkel.

Dit betekent dat u nooit problemen zou moeten ondervinden wanneer u via uw verschillende Roku-apparaten geniet van Hulu-inhoud *met uitzondering van de modelnummers 2400, 3100 en 3424. Dit lijkt echter niet voor iedereen het geval te zijn.

Na het uitpluizen van de forums hebben we gemerkt dat er nogal wat die melden dat je Hulu zonder duidelijke reden uitlogt... Dus, om dit voor u op te lossen, hebben we deze kleine gids voor probleemoplossing samengesteld.

Wat moet ik doen als Hulu me blijft afmelden bij Roku?

Het eerste waar we voor moeten zorgen is het feit dat je moet inloggen op je Hulu op een Roku-apparaat om het te laten werken. Het kan echter gebeuren dat het je dan periodiek uitlogt. Erger nog, soms kun je op een meer permanente basis uitgelogd worden.

Wat de situatie in uw geval ook is, we zijn er vrij zeker van dat we alles hebben gedaan om u te helpen het op te lossen. Dus, zonder verdere ophef, laten we er meteen aan beginnen!

1) Probeer uw firmware te updaten

Zoals bij alle technische apparaten van dit type, zal de firmware van Rokus zo nu en dan automatisch worden bijgewerkt als en wanneer zij updates uitbrengen. Deze updates zijn bedoeld om eventuele bugs uit de firmware te verwijderen, waardoor de prestaties van ieders apparaten worden verbeterd.

Het is echter heel goed mogelijk dat je toestel een paar updates heeft gemist. Als dat het geval is, is het volkomen normaal dat er daardoor prestatieproblemen zijn ontstaan.

Dus, de eerste stap die we gaan nemen om dit probleem op te lossen is handmatig controleren op updates en ze dan uitvoeren. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, hebben we hieronder de stappen voor je uiteengezet:

 • Druk eerst op de " home " knop en ga dan naar de " instellingen " optie.
 • Ga vervolgens naar " instellingen " en dan naar beneden scrollen en naar " systeem ".
 • Scroll naar beneden tot u " systeemupdate ".
 • Als laatste, ga in " systeemupdate ", kies dan de " check nu "Als er nog updates moeten worden uitgevoerd, moet u de optie " updates installeren ".

En dat is het! Voor veel van jullie zal dit genoeg zijn geweest om het probleem op te lossen. Zo niet, maak je dan nog geen zorgen. We hebben nog een paar oplossingen te gaan.

2) Probeer een volledige reboot uit te voeren

Hoewel er veel andere manieren zijn om dit probleem op te lossen, gaat deze veel verder dan andere. Dus, om een hele hoop tijd te besparen, besloten we voor de zekerheid te gaan. Deze oplossing verwijdert alle Hulu-gegevens van je Roku.

Op die manier wordt het element dat problemen oplevert volledig uit de vergelijking gehaald, zodat u een nieuwe start kunt maken. Hoewel dit misschien een beetje ingewikkeld klinkt, is het eigenlijk veel gemakkelijker dan u had verwacht. Als u niet zeker weet wat u moet doen, volgt u gewoon deze stappen:

 • Druk op de " home " knop op uw afstandsbediening, en ga dan naar " instellingen ".
 • In de instellingen moet u in de " streaming kanalen " optie.
 • Vervolgens moet u klikken in " Hulu applicatie. "
 • Van de gegeven opties is degene die u nodig heeft " kanaal verwijderen ".
 • Volgende, raak de " home " knop en ga dan naar " instellingen ".
 • Klik dan in " systeem ".
 • Van deze optie, " power "is degene die je nodig hebt.
 • Selecteer vervolgens de " systeemherstart " optie.
 • Om opnieuw te installeren, moet je eerst Hulu opzoeken in een browser en je aanmelden.
 • In uw Hulu-account, vindt u de " apparaten beheren " optie in uw instellingen.
 • Vanaf hier moet u de uitloggen van alle apparaten optie .
 • Dan blijft alleen nog over de Hulu app opnieuw installeren .

De bovenstaande tip zou voor bijna iedereen voldoende moeten zijn om het probleem op te lossen. Als dat niet het geval is, hebben we nog één suggestie.

Uw toestel kan gewoon te oud zijn

Helaas bestaan Roku-apparaten al een hele tijd, waardoor sommigen van jullie misschien oude modellen gebruiken die de modernere apps niet kunnen bijbenen.

In feite, in recente tijden, Roku heeft aangekondigd dat enkele van hun apparaten niet langer door Hulu worden ondersteund. Dus als uw modelnummer 2400, 3100 of 3424 is, heeft u misschien gewoon pech.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.