Hon Hai Precision Ind. Co. Ltd Verbonden met mijn netwerk

Hon Hai Precision Ind. Co. Ltd Verbonden met mijn netwerk
Dennis Alvarez

hon hai precision ind co ltd verbonden met mijn netwerk

Het tegenkomen van ongewone netwerkapparaten op uw netwerk is heel gewoon als het gaat om het gebruik van het netwerk, ISP-diensten en breedbanddiensten van uitgebreide fabrikanten. Ze sturen altijd de namen van hun bedrijven verbonden met uw netwerk om hun netwerkcomponenten te testen en te controleren. Het zijn meestal onverwachte en plotselinge meldingen. Mensen blijven meestal nogal bezorgd over hunbeveiliging wanneer zij het apparaat "Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd." op hun netwerk zien aangesloten. Zij vragen zich af of het slechts voor controle- en testdoeleinden van de fabrikanten is, of een bedreiging.

Zoals we hebben besproken, is het opmerken van dergelijke apparaten die meldingen verbinden in uw draadloze netwerkinstellingen normaal. Het is ook volkomen normaal om bezorgd en voorzichtig te zijn over dergelijke meldingen, en dit is volkomen in orde. We zijn hier om uw verwarring op te lossen, reken op ons! In dit artikel lopen we u door enkele relevante details over de Hon Hai Precision Industry-Foxconn industry Limited,naast hun gemeenschappelijk aangesloten apparaat melding van "Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd." Blijf bij ons!

Zie ook: TCL TV knipperende kleuren: 6 manieren om te repareren

Is "Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd." een bedreiging?

Om u gerust te stellen over de veiligheid van uw netwerk, hebben we goed nieuws voor u; het hardnekkige apparaat "Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd." dat op uw netwerk is aangesloten, is helemaal niet bedreigend. Het is slechts een controle- en testapparaat dat is aangesloten op uw thuisnetwerkapparatuur (die specifiek van Foxconn Industry is), wat nergens een bedreiging vormt.

Waarom zie ik dat Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd. verbonden is met mijn netwerk?

Typisch bij het draadloos scannen heb je misschien het apparaat "Hon Hai Precision Industry Co., Ltd." zien verschijnen, verbonden met je netwerk, wat de naam is voor de fabrikant van de draadloze apparaten. Het is normaal dat je je afvraagt wie ze zijn. Wij vertellen het je.

Alle Wi-Fi, evenals Ethernet-adapters, bezitten een 24-bits fabrikant-ID. Deze ID's zijn over het algemeen geregistreerd bij de bijbehorende IEEE. Als u zich afvraagt wat de uwe is, kunt u uw ID opzoeken om de fabrikant van uw apparaat te achterhalen door te navigeren naar //standards.ieee.org/regauth/oui/.

Over het algemeen zijn de fabricagenamen voor deze ID's duidelijk; bijvoorbeeld Apple of IBM. De meer fascinerende namen zoals Hon Hai Precision kunnen u in verwarring brengen. Er is echter niets bedreigends aan, want het zijn precies dezelfde fabrikanten als Apple en IBM.

Hon Hai Precision Manufacturers:

Foxconn is de meer bekende naam voor het overeenkomstige bedrijf Hon Hai. Het is een populair netwerkbedrijf dat naar schatting het 132e grootste productiebedrijf ter wereld is. De meeste van hun apparaten worden verkocht onder hun eigen naam, Foxconn. Ze verkopen moederborden, processoren, Leadtek grafische kaarten, enz., hoewel ze regelmatig apparaten op maat maken voor andere bedrijven. Behalvehun titel, ze gebruiken Hon Hai veel.

Conclusie:

Zie ook: 5 stappen te gebruiken Hack voor gratis Cricket Wireless Hotspot

Nu u goed weet wat "Hon Hai Precision Ind. Co., Ltd." is, zult u zich geen zorgen maken over de oorsprong en andere zaken. Hoe? Omdat u nu weet dat het een apparaatcontrole en testdienst van de Foxconn-industrie is.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.