Hoe SHOWTIME App toevoegen aan Vizio Smart TV? (2 methoden)

Hoe SHOWTIME App toevoegen aan Vizio Smart TV? (2 methoden)
Dennis Alvarez

hoe showtime app toevoegen aan vizio smart tv

Het gebruik van smart TV's is de afgelopen jaren toegenomen omdat mensen alles met een klik op de knop willen. Met smart TV's hoeven de gebruikers niet langer aparte apps te downloaden op hun smartphones of zich aan te melden bij een streaming platform om alleen content te bekijken op een laptop scherm. Dat gezegd hebbende, Vizio is een van de meest geprefereerde merken als het gaat om smart TV's, en als u een SHOWTIMEfan, delen we hoe je deze app kunt toevoegen aan je smart TV en je favoriete content kunt streamen!

Hoe SHOWTIME App toevoegen aan Vizio Smart TV?

SHOWTIME App gebruiken op Vizio Smart TV

Veel mensen weten dit niet, maar SHOWTIME is niet beschikbaar op Vizio TV omdat het bedrijf geen gespecialiseerde app voor deze specifieke TV heeft gelanceerd. Het bedrijf is vastbesloten om in de nabije toekomst een app te lanceren. Als u de app nu echter wilt gebruiken, kunt u kiezen voor Google Cast of Apple AirPlay. Voordat we u vertellen hoe u verder kunt gaan, moet u in gedachten houden dat u zich kunt aanmelden voor de app en deze kunt gebruiken opGoogle Chromecast, Android TV, Amazon Fire TV, Roku en Apple TV.

In feite is er een app beschikbaar voor Sony Smart TV, LG Smart TV en Samsung Smart TV. Bovendien kan de app worden gebruikt op Xbox, Windows en Mac. Dat gezegd hebbende, als je het wilt gebruiken op Vizio TV, delen we twee methoden die je kunt proberen!

 1. Apple AirPlay gebruiken

Om SHOWTIME app op je Vizio TV te streamen, kun je Apple AirPlay modellen na 2016 gebruiken door onderstaande instructies te volgen;

 • Allereerst moet je je aanmelden bij SHOWTIME en de app downloaden op je iPhone of iPad.
 • Zodra de app is geïnstalleerd, moet u uw accountgegevens gebruiken om u aan te melden.
 • Sluit nu je smart TV aan op het internetnetwerk dat je gebruikt voor je iPad of iPhone.
 • De volgende stap is om iets af te spelen in je SHOWTIME app en op de AirPlay knop te tikken.
 • Zodra de nieuwe pop-up verschijnt, selecteert u Vizio TV, en de inhoud van de app zal worden gestreamd op het tv-scherm.

Als u geen toegang krijgt tot de AirPlay-optie op het scherm, is het waarschijnlijk dat de firmware niet is bijgewerkt, dus zorg ervoor dat u de firmware van de Vizio TV bijwerkt.

 1. Google Cast gebruiken

Als u een Android-gebruiker bent en geen toegang hebt tot een iPhone of iPad, kunt u kiezen voor Google Cast, maar zorg ervoor dat het model na 2016 is gelanceerd. Volg nu de onderstaande stappen;

 • Meld je aan voor de SHOWTIME account en installeer de app op je Android smartphone of tablet.
 • Wanneer de app is geïnstalleerd, moet u de accountgegevens gebruiken om in te loggen
 • Sluit nu uw smart TV aan op een draadloos netwerk dat u gebruikt voor de tablet of smartphone
 • Speel dan inhoud af op een SHOWTIME app en tik op de Google Cast knop
 • Selecteer in de lijst Vizio TV en u kunt inhoud op uw scherm bekijken.Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.