Hoe krijg je sms-afschriften van T-Mobile?

Hoe krijg je sms-afschriften van T-Mobile?
Dennis Alvarez

hoe krijg ik sms afschriften van t-mobile?

Met zijn meer betaalbare plannen die een uitstekende signaalkwaliteit leveren, heeft T-Mobile tegenwoordig een groot aandeel in de telecommunicatiemarkt. Of u nu op zoek bent naar een stabiel en snel internetsignaal of gewoon een enorme hoeveelheid sms-berichten, T-Mobile is zeker een goede optie.

Afgezien van de uitstekende dekking en betaalbare plannen, biedt de provider nog steeds een grotere transparantie dan wat de concurrentie lijkt te leveren. Dat betekent dat abonnees van T-Mobile een betere controle hebben over het gebruik van hun data, SMS, of wat voor dienst ze ook van het bedrijf krijgen.

Toch hebben gebruikers, ondanks alle transparantie en controle, op online forums en Q&A communities gezocht naar een antwoord op de volgende vraag: Kan ik via T-Mobile een afschrift van mijn sms-berichten krijgen? Zo ja, hoe kan ik dat doen?

Terwijl messaging-apps als WhatsApp en Viber gebruikers elke week een back-updienst aanbieden, zijn verschillende T-Mobile-abonnees op zoek naar een manier om een archief van hun sms-berichten bij te houden.

Mocht u zich onder die abonnees bevinden, vrees dan niet, want vandaag zullen wij u wegwijs maken in hoe u toegang tot het register van alle SMS die u hebt verzonden terwijl u een T-Mobile SIM-kaart gebruikte.

Dus, zonder verder oponthoud, hier is hoe u de sms-berichten die u vanaf uw T-Mobile telefoon hebt verzonden, kunt openen en lezen, net zoals u gewend bent te doen met uw berichten-apps.

Hoe krijg je sms-afschriften van T-Mobile?

Gelukkig voor degenen die een manier zoeken om hun verzonden SMS-berichten te bereiken en te lezen, biedt T-Mobile een dergelijke dienst aan. Aan de andere kant zijn er enkele bijzonderheden die in acht moeten worden genomen, want het bedrijf geeft abonnees wel toegang tot hun verzonden SMS-berichten, maar niet tot alle.

Volgens de commentaren van T-Mobile abonnees in de topics over het archiveren van sms-berichten, is de beste manier om toegang te krijgen via de T-Mobile app.

Het zal u niet alleen de SMS-archieffunctie bieden, maar ook een betere controle over uw gebruik en gemakkelijkere opties voor het upgraden of verlengen van pakketten.

Wat de SMS-archieffunctie betreft, heeft het bedrijf duidelijk gemaakt dat niet elke gebruiker zal er baat bij hebben omdat de dienst alleen wordt aangeboden voor postpaid abonnementen.

En mocht u willen bewaar een papieren kopie van uw SMS-berichten U hebt een computer en een printer nodig, want de vervoerder biedt zijn abonnees geen systeem voor afdrukken en afleveren.

Dit idee klinkt effectiever voor gebruikers die oudere sms-berichten willen bijhouden, aangezien de T-Mobile app je alleen toegang geeft tot de berichten die je hebt verzonden voor de de afgelopen 365 dagen.

Mocht u dus een postpaid abonnement hebben, ga dan voor uw computer of laptop zitten en stel uw printer in. Als dat allemaal gedekt is, volg de onderstaande stappen om uw SMS-berichten te openen en af te laten drukken:

  • Het eerste wat u moet doen is open de T-Mobile app en log in op je persoonlijke account met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  • Zodra u bent aangemeld bij de app, gaat u naar het menu en zoekt u de optie die zegt "gebruik
  • Er verschijnt een lijst met diensten op het scherm, dus zoek en open het type inhoud dat u wilt openen. In dit geval selecteert u "berichten aangezien u niet geïnteresseerd bent in het controleren van het gebruik van uw gegevens of mobiele gesprekken
  • Na het klikken op "berichten" verschijnt een nieuw menu op het scherm en een "download de gebruiksgegevens optie moet beschikbaar zijn. Afhankelijk van het model van de mobiele telefoon, moet de optie worden bereikt via "download de sms transcripties
  • Het systeem zal het downloaden automatisch starten en zodra het met succes is voltooid, kunt u het bestand via een USB-kabel overbrengen naar uw computer (de meeste mobiele opladers hebben een kabel met dat formaat).
  • Als u de T-Mobile app op uw computer of laptop gebruikt, vindt u in de linkerbovenhoek een afdrukknop Als u het bestand liever via een USB-kabel naar de computer overbrengt, zoekt u het gewoon in uw opslag en opent u het bestand. De door de computer voorgestelde toepassing moet ook een afdrukmogelijkheid bieden.

Een tweede manier om de afschriften van uw SMS-berichten bij T-Mobile te krijgen is door contact opnemen met hun klantenservice en het aanvragen. Hoewel de hierboven beschreven procedure heel gemakkelijk uit te voeren is, geven sommige gebruikers er misschien de voorkeur aan om een professional dit te laten doen.

Mocht dat het geval zijn, bel 1 (877) 453-1304 en laat de klantenservice u de transcripties van uw SMS-berichten toesturen. Denk eraan dat u de toegangsgegevens - d.w.z. uw gebruikersnaam en wachtwoord - moet verstrekken, zodat de telefonist de toegang kan uitvoeren en het bestand kan verzenden.

En als u deze methode verkiest, wordt het bestand met de transcripties naar uw geregistreerd e-mailadres. Zorg er dus voor dat het is bijgewerkt of dat u er tenminste toegang toe heeft.

Sommige mensen proberen een hard copy van de transcripties aan te vragen op hun geregistreerde adres, maar zoals gezegd is het bijna onmogelijk om dat op die manier te krijgen.

Tot slot

Welke dienst u ook wilt gebruiken via de uiterst functionele en gebruiksvriendelijke T-Mobile app, zorg ervoor dat u af en toe controleren op updates.

Aangezien het bedrijf gebruik kan maken van nieuwe versies van de app om kleine problemen op te lossen of zelfs om nieuwe soorten diensten mogelijk te maken, is het altijd de moeite waard om een oogje in het zeil houden. Bovendien zou een snelle en stabiele internetverbinding u moeten helpen bij het verkrijgen van uw SMS berichten transcript.

Gezien het aantal verzonden en ontvangen SMS-berichten in een jaar, kan het bestand een beetje zwaar worden. Tot slot, voor de minder technisch onderlegde abonnees van T-Mobile, contact opnemen met de klantenservice en laat ze de procedure uitvoeren en u ontvangt het transcriptiebestand in een mum van tijd op uw e-mail.

Mocht u abonnee zijn van een andere provider, laat ons dan in het commentaar weten of dezelfde dienst door uw provider wordt aangeboden en hoe gemakkelijk het is om de transcripties van uw SMS-berichten te openen en te lezen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.