Hoe kan ik Paramount Plus delen? (Samen Prijs, Apple SharePlay, Screencast, Zoom)

Hoe kan ik Paramount Plus delen? (Samen Prijs, Apple SharePlay, Screencast, Zoom)
Dennis Alvarez

hoe het scherm delen paramount plus

Paramount Plus is een bekend video streaming platform met een on-demand configuratie. Het heeft een scala aan inhoud beschikbaar om u te vermaken, en het bedrijf heeft verschillende familie pakketten gelanceerd.

Met de familiepakketten kunnen de gebruikers de account delen met vrienden en familie. Er is niets beter dan onder één dak zitten om als gezin samen inhoud te bekijken.

Als u echter niet kunt samenkomen voor een filmavond, delen we met dit artikel hoe u Paramount Plus kunt screensharen!

Hoe scherm delen Paramount Plus?

  1. Samen Prijs

Dit is een van de populairste platforms, waarmee gebruikers online streaming accounts kunnen delen met meerdere gebruikers. Het is een veilig en zeker platform, aangezien alle transacties door het bedrijf worden gecontroleerd.

Wanneer u zich aanmeldt voor deze dienst, kunt u genieten van een dienst voor $1,6 per maand. Het is een geweldige manier om de kosten van uw Paramount Plus-abonnement te delen met uw vrienden en familie.

  1. Apple SharePlay

Als je de kosten niet wilt delen en gewoon een scherm wilt delen, Paramount Plus, Apple SharePlay is een van de beste opties Het is een veilige en legale manier om het streaming-scherm te delen met vrienden en familie.

Met de nieuwe functie, gebruikers kunnen de shows nu samen met vrienden en familie bekijken. Hiervoor kun je rechtstreeks streamen op Apple TV of het streaming-scherm delen met Facetime.

Maar als u deze functie wilt gebruiken, zorg ervoor dat alle gezinsleden hun eigen Paramount-abonnement hebben en dat u alleen dezelfde inhoud tegelijk wilt bekijken.

Bovendien moet je tik op de deel afspeellink knop van de Paramount Plus app en deel deze link met je vrienden of familieleden, met wie je het ook wilt bekijken.

  1. Screencast

Een van de handigste opties is om gebruik de optie Screencast of Airplay Hiervoor moet je de TV show of film afspelen op Paramount Plus en Airplay of Screencast naar de lokale TV.

  1. Zoom

Zoom is een van de populairste videoconferentie-apps waarmee gebruikers de functie screen share kunnen gebruiken. Met deze functie heeft slechts één persoon een Paramount Plus nodig. Zo kun je je scherm delen terwijl Paramount Plus speelt.

Houd er rekening mee dat u problemen zult hebben met de kwaliteit van de streaming omdat het geen HD is. Bovendien zijn er enkele synchronisatieproblemen met video en audio.

Kan scherm niet delen Paramount Plus

Als u Paramount Plus om welke reden dan ook niet kunt delen, moet u begrijpen dat dit afhankelijk is van de internetverbinding. Laten we de oplossingen bekijken!

  1. De router opnieuw opstarten

Allereerst moet u uw router opnieuw opstarten, want traag internet is een van de meest voorkomende redenen achter problemen met schermdeling.

Om de router opnieuw op te starten, moet u de router een paar minuten uitzetten en weer aanzetten. Het zal u helpen de internetsignalen te verversen en de streaming-ervaring te optimaliseren.

  1. Uitval

Als de router goed werkt en uw apparaat een betrouwbare internetverbinding heeft, is het waarschijnlijk dat de Paramount Plus server een storing heeft.

U kunt DownDetector gebruiken om de status van de server van uw streamingplatform te bepalen - als de server offline is, moet u wacht twee tot drie uur om er zeker van te zijn dat de server wordt hervat.

  1. Abonnement

Een andere factor om te controleren is controleer het abonnementsplan, want een verlopen abonnement kan leiden tot streamingproblemen Je kunt Paramount Plus misschien ook niet delen.

Dus, controleer je rekening. Als het abonnement is verlopen, moet u een nieuw abonnement aanschaffen en beginnen met streamen.

  1. Opnieuw aanmelden

In sommige gevallen verhinderen technische storingen het streamen en delen van het scherm van Paramount Plus. De De eenvoudigste oplossing is de aanmeldingspagina te openen, uw referenties te gebruiken en te proberen aan te melden.

Voordat u zich opnieuw aanmeldt, is het echter raadzaam de browser te sluiten om hem opnieuw op te starten - het is een geweldige manier om bugs en fouten kwijt te raken.

Tot slot zijn er verschillende manieren om Paramount Plus op het scherm te delen, en als u problemen hebt, volgt u gewoon de stappen voor probleemoplossing!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.