Hoe Google Voicemail uitschakelen? Uitgelegd

Hoe Google Voicemail uitschakelen? Uitgelegd
Dennis Alvarez

hoe google voicemail uit te schakelen

Google Voice is een redder voor mensen die altijd de gesprekken missen, omdat het de gebruikers in staat stelt om de voicemailberichten van het telefoonnummer te controleren. De gebruikers kunnen de werktelefoon, mobiele telefoon en vaste telefoon thuis koppelen. Sommige mensen vragen echter ook hoe ze Google Voicemail voor een specifieke telefoon kunnen uitschakelen en we delen de instructies!

Hoe Google Voicemail uitschakelen?

Voor het grootste deel is het uitschakelen van Google Voicemail vrij eenvoudig en kun je het doen zolang je een vaste internetverbinding hebt. Dus, als je een internetverbinding hebt, volg dan de onderstaande instructies om Google Voicemail uit te schakelen, zoals;

 • Om te beginnen moet u inloggen op de account door de website van Google Voice te openen
 • Wanneer u bent ingelogd, kiest u de knop hoofdmenu in de linkerbovenhoek
 • Nu moet u door de pagina scrollen en onderaan op Legacy Google Voice tikken.
 • De volgende stap is het zoeken naar de tandwielknop op de pagina (die is meestal beschikbaar in de rechterbovenhoek) en de instellingen aan te klikken.
 • Kies vervolgens het tabblad telefoons en tik op "voicemail uitschakelen" waarvoor u de voicemails wilt uitschakelen Google Voice voor

Als u het Google Voice-accountnummer uitschakelt, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Als u bijvoorbeeld het huidige mobiele nummer hebt overgedragen naar Google Voice als het Google Voice-nummer, kunt u het niet verwijderen. Bovendien worden door het opzeggen van het Google Voice-nummer de voicemails en berichten niet verwijderd. Als u echter de voicemails en berichten wilt verwijderen,kunt u ze handmatig verwijderen.

Het Google Voice nummer opzeggen

Naast het uitschakelen van de Google Voicemail, kunt u proberen het nummer (ja, het Google Voice nummer) op te zeggen. Hiervoor kunt u de instructies uit deze sectie volgen;

 • De eerste richtlijn is om de officiële pagina van Google Voice te openen en u aan te melden bij uw account.
 • Tik nu op het logo met de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm (dit is de knop voor het hoofdmenu) en het menu wordt geopend.
 • Ga in het menu naar beneden naar instellingen
 • Vanuit de instellingen kunt u de sectie telefoons openen en zoeken naar het Google Voice nummer
 • Tik op het nummer en klik op de optie "verwijderen". Als gevolg daarvan wordt u overgeschakeld naar de oude versie
 • Zoek in de oude versie naar het Google Voice nummer en druk opnieuw op de delete-knop.
 • Als gevolg daarvan verschijnt er een nieuw pop-upvenster waarin staat wat de gevolgen zijn als u het nummer verwijdert. Dus, als u akkoord gaat met de uitkomst en het nummer toch wilt verwijderen, tikt u op de knop Doorgaan.

Als u op de proceed-knop drukt, wordt het Google Voice-nummer geannuleerd. Houd er rekening mee dat u zich ten minste negentig dagen lang niet voor een nieuw nummer kunt aanmelden. Als u het nummer echter wilt, kunt u hetzelfde oude nummer tijdens de periode van negentig dagen opnieuw opeisen. Als u het nummer niet opeist, kan het door anderen worden opgeëist.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.