Hoe de wifi-pauze van Xfinity omzeilen (4 stappen)

Hoe de wifi-pauze van Xfinity omzeilen (4 stappen)
Dennis Alvarez

Hoe omzeilen Xfinity Wifi Pauze

Xfinity WiFi-gebruikers zijn waarschijnlijk bekend met de 'pauze'-mogelijkheid die het biedt. Soms kan dit gunstig zijn en u controle geven.

Maar op andere momenten kan het frustrerend zijn, en merk je dat je de pauze moet overslaan en verder moet gaan met browsen, gamen of winkelen - wat je ook het liefste doet.

Hier gaan we dus kijken naar enkele manieren om de pauzefunctie te omzeilen en verder te gaan met je dag.

Wat doet de Xfinity WiFi-pauze?

Laten we eerst eens kijken wat Xfinity WiFi pauze precies doet:

  • Het heeft een optie om de algemene prestaties van WiFi te pauzeren onder verschillende in-home routers. Dus, de Xfinity WiFi-pauze helpt de internetverbinding te bevriezen voor een groep apparaten of één specifiek apparaat. .
  • WiFi-pauze ook laat internetgebruikers een geplande tijd voor routines instellen zoals klaarmaken voor bed of huiswerk maken zonder afleiding.

Om de Xfinity WiFi pauze faciliteit te gebruiken, je moet je huis correct hebben ingesteld als een Family WiFi groep .

Waarom Xfinity WiFi Pause toepassen?

Er kunnen veel verschillende en uiteenlopende redenen zijn waarom u de Xfinity WiFi-pauzemogelijkheid in werking wilt stellen:

  • Je wilt misschien Pauzeer een bepaalde groep geselecteerde apparaten uit uw netwerk via Google Family U kunt dit doen met de Google Home App, Google WiFi App of Google Assistant.
  • U kunt ook een bepaald apparaat pauzeren Dit kan alleen met behulp van de Google WiFi app Zodra u de pauzefunctie op het apparaat activeert, kan het niet meer worden gebruikt voor toegang tot het internet. totdat je het weer toestemming geeft .
  • Met de Xfinity WiFi-pauzeoptie kunt u kies een gepland tijdstip U kunt ook een de opstelling voor komende schema's om samen te vallen met een bedtijd voor de gebruikers of tijd voor het maken van huiswerk.

Hoe de Xfinity WiFi-pauze omzeilen

In het gedeelte Connect van uw Xfinity WiFi ziet u welke apparaten zijn gepauzeerd en geen toegang meer hebben tot internet.

Kinderen raken vaak gefrustreerd wanneer hun ouders dergelijke beperkingen opleggen aan hun surfgedrag. En ouderen kunnen het soms moeilijk hebben om de pauze ongedaan te maken.

Dus, laten we eens kijken naar enkele van de manieren waarop u er gemakkelijk vanaf kunt komen en de Xfinity WiFi-pauze kunt omzeilen.

1. Bouw de verbinding:

Voordat u begint met het omzeilen van de WiFi-pauze op uw Xfinity-apparaat, zorg voor een draad voor je telefoon om hem met de computer te verbinden... .

Let op, het apparaat moet op Android werken Om een Apple apparaat te omzeilen, moet je een andere methode gebruiken.

2. Zoek uw MAC-adres op:

Eén ding dat je moet doen is controleer je MAC adres.

Het MAC-adres vindt het "naamplaatje," die verbinding maakt met het internet, en na een paar minuten wordt hij geblokkeerd.

Deze actie kan alleen bepaalde MAC-adressen blokkeren (d.w.z. het adres dat u gebruikt).

3. Masker U MAC Adres:

Je kunt dit omzeilen door onmiddellijk je MAC-adres te vervalsen zodat het lijkt op een heel ander apparaat... .

Als u dat doet, zal uw toestel geen problemen meer hebben met de verbinding.

4. Installeer Technitium Mac Address Changer:

Onderweg moet je de Technitium Mac Address Changer installeren via deze link //technitium.com/tmac/.

Nadat het installatieproces is voltooid, kunt u zal worden gevraagd om enkele verbindingsvragen over uw verbindingswijze Het geeft u de volgende twee opties.

Optie één: WiFi

  • Stel dat uw gepauzeerde WiFi-apparaat WiFi ondersteunt, selecteer WiFi .
  • Ga dan naar Willekeurig Mac-adres Na dit gedaan te hebben, wacht twee minuten .
  • Het resultaat zal naar verwachting onmiddellijk verschijnen, afhankelijk van uw internetsnelheid. Normaal duurt het maximaal vijf seconden.

Optie twee: Ethernet

De stappen zouden precies hetzelfde zijn voor het Ethernet behalve het uitkijken naar de WiFi optie.

Conclusie

Na het uitvoeren van de laatste stap moet uw Xfinity WiFi-pauze worden omzeild.

U kunt dit controleren door naar de status te kijken, die moet staan "Verbonden, beveiligd" in plaats van "Not Connected, Secured," wat het bericht was dat werd weergegeven wanneer uw apparaat werd beperkt door de Xfinity WiFi-pauze.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.