Hoe de kijkgeschiedenis wissen op Disney Plus?

Hoe de kijkgeschiedenis wissen op Disney Plus?
Dennis Alvarez

hoe verwijder je de kijkgeschiedenis op disney plus

Disney plus heeft zichzelf bewezen als een van de beste streamingdiensten waar je je voor kunt aanmelden. Met meer dan 600 titels in haar bibliotheek , inhoud die exclusief is voor hun platform, en een gebruiksvriendelijke interface, is het een favoriet van de gebruikers geworden.

Het maandelijkse abonnement is goedkoper dan de meeste van zijn concurrenten en je hebt niet te maken met advertenties die gemakkelijk op je zenuwen kunnen werken. Het bevat ook veel andere geweldige functies die dienen om dit platform zo geweldig te maken.

Disney plus ook uw horlogegeschiedenis analyseren om uw suggesties beter te kunnen verwerken Het is geweldig voor het personaliseren van je Disney plus profiel en het uitfilteren van inhoud die je niet zou willen bekijken. Deze suggesties zijn vrij accuraat, en klanten zijn meestal tevreden met de shows die ze worden aanbevolen.

Dit is echter niet altijd het geval. Als de programma's die u worden voorgesteld u niet bevallen of als u de suggesties om een andere reden wilt vernieuwen, kunt u altijd uw kijkgeschiedenis wissen. Hier leest u hoe u dat doet!

Kan het gedaan worden?

Het antwoord op die vraag is ja. Niet alleen is het mogelijk, maar het is ook heel eenvoudig om het op te ruimen. Er zijn geen speciale vereisten en u hoeft alleen maar een paar eenvoudige stappen te volgen. Iedereen kan het doen, echt - en dat maakt onze taak voor vandaag lekker makkelijk!

Het beste aan deze optie is dat u kunt beslissen welke titels u uit uw horlogegeschiedenis wilt verwijderen en welke u wilt behouden. Op die manier kunt u je Disney plus profiel aanpassen naar uw smaak en uw algemene streaming-ervaring met dit platform te verbeteren.

Hoe wis je je kijkgeschiedenis op Disney Plus?

De eerste stap is inloggen op je Disney plus account. Zodra u bent ingelogd, probeert u het Watchlist menu vinden. Het moet ergens bovenaan de interface staan die je krijgt of aan de linkerkant van je scherm. Het hangt af van het apparaat dat je gebruikt.

Klik op de knop Watchlist en je krijgt een register van alle inhoud die je eerder hebt bekeken. Zoek de film of de tv-serie die u wilt verwijderen uit je horloge geschiedenis en klik erop.

Zodra u hebt geklikt op de titel die u wilt verwijderen, opent een tabblad met de details van die show. Onder de titel van het programma waarop u zojuist hebt geklikt, ziet u een cirkel met een vinkje erin.

Klik gewoon op die knop en het vinkje verandert in een plusteken. Dit geeft aan dat dit specifieke programma uit uw kijkgeschiedenis is verwijderd.

Zoals gezegd is dit proces vrij eenvoudig, maar het kan behoorlijk vervelend worden als u meer dan één show of film uit uw kijkgeschiedenis wilt verwijderen. Daarvoor moet u dezelfde procedure herhalen voor elke titel die u wilt verwijderen.

U kunt bepaalde storingen die dit proces een beetje lastig kunnen maken. Om deze storingen te voorkomen, is het dus verstandig om dit meer dan eens te doen om er zeker van te zijn dat de titels echt van uw volglijst worden verwijderd.

Nu, ook al heb je je kijkgeschiedenis gewist, is het misschien nog steeds niet superefficiënt om je ideeënbus te verversen. Je krijgt misschien nog steeds veel van de shows aanbevolen... die u eerder in uw suggesties had.

De beste manier om dit te voorkomen is om meerdere profielen aanmaken binnen je Disney plus abonnement. Op die manier kun je een profiel hebben voor elk genre inhoud dat je graag bekijkt, en kun je gemakkelijker iets vinden dat bij je stemming past.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.