Hoe Atlantic breedband afstandsbediening programmeren naar TV? (Stap voor stap gids)

Hoe Atlantic breedband afstandsbediening programmeren naar TV? (Stap voor stap gids)
Dennis Alvarez

hoe atlantic breedband afstandsbediening te programmeren naar tv

Heb je ooit overwogen hoe eenvoudig het zou zijn om een enkele universele afstandsbediening te gebruiken voor al je televisies en set-top boxes in plaats van meerdere afstandsbedieningen? Atlantic breedband staat bekend als een universele afstandsbediening voor dit doel, omdat het kan worden geconfigureerd om te werken met een verscheidenheid van tv-merken. Veel gebruikers hebben gevraagd hoe de Atlantic breedband afstandsbediening te programmeren op de televisie.Daarom, als u op zoek bent naar een volledige en juiste manier om uw Atlantic-afstandsbediening in te stellen, geven wij u een stap-voor-stap procedure om u te helpen.

Hoe Atlantische breedband afstandsbediening programmeren naar TV

Een ding om in gedachten te houden is dat u Atlantic afstandsbediening codes en de juiste begeleiding nodig om uw Atlantic breedband afstandsbediening te verbinden met uw TV. In het algemeen, zijn er vier-cijferige en vijf-cijferige codes die uw helpen bij het instellen van uw afstandsbediening. Als een code niet werkt kunt u ook kiezen voor verschillende degenen die overwegen welke werkt voor uw set van TV

Om uw Atlantic-afstandsbediening in te stellen, moet u de volgende stappen uitvoeren

 1. Zet uw TV aan
 2. Zoek een verwante code uit. U moet weten dat als een code niet werkt, u soms een andere code kunt proberen, zolang deze correct is.
 3. Plaats de Atlantic breedband afstandsbediening in de buurt van uw TV
 4. Zoek de toets OK/SELL op uw afstandsbediening en druk op de toets.
 5. Je wilt je afstandsbediening instellen dus je moet in de programmeermodus komen. Zorg ervoor dat je de OK/SELL knop een paar seconden stopt
 6. Hierdoor gaat een klein LED-lampje branden.
 7. Richt de afstandsbediening op de TV
 8. Voer de code in die u in de gids hebt geselecteerd
 9. Zoek de knop CH UP op uw afstandsbediening en druk erop. Dit stuurt een AAN/UIT-commando naar de televisie.
 10. Het apparaat zoekt nu naar de code die u hebt ingevoerd. Als het lampje van de TV brandt, hebt u de juiste code ingevoerd. Zo niet, ga dan terug naar stap 8 en voer opnieuw een andere code in.
 11. Het kan enkele minuten duren om uw code te vinden. Zodra de code is gevonden, drukt u binnen 30 seconden op de toets "TV". Hierdoor wordt uw code opgeslagen in de database van de afstandsbediening.
 12. Controleer andere toetsen van uw afstandsbediening en controleer of ze werken.
 13. Herhaal het proces als een knop niet werkt.

Conclusie:

Door uw Atlantic breedband afstandsbediening in te stellen hoeft u niet meer te wisselen tussen afstandsbedieningen voor verschillende merken televisie. Een voordeel is dat u de code maar één keer hoeft in te voeren in uw afstandsbediening, en de code wordt opgeslagen in de database van de afstandsbediening voor toekomstig gebruik. Hierdoor is de Atlantic breedband afstandsbediening relatief eenvoudig te programmeren en bespaart u een aanzienlijkeU kunt de codes ook opslaan voor later gebruik bij het configureren van uw Atlantic breedband afstandsbediening.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.