H2o Wireless vs Cricket Wireless- Vergelijk de verschillen

H2o Wireless vs Cricket Wireless- Vergelijk de verschillen
Dennis Alvarez

h2o wireless vs cricket

H2o Wireless vs Cricket Wireless:

H2o Wireless vs Cricket Wireless; Beide opties zijn populair in de Verenigde Staten voor het verstrekken van draadloze internetdiensten. Om de beste optie tussen hen beiden te selecteren, moeten we kijken naar hun kenmerken om te weten welke de beste voor ons is. Laten we de verschillen tussen hen beiden vergelijken.

Ondersteuning & Beoordelingen:

De beoordelingen zijn bijna hetzelfde voor beide netwerken, namelijk 3,5 sterren, maar als we kijken naar de beoordelingen dan wordt cricket wireless gebruikt door meer publiek en is perfect voor hen. De onbeperkte beschikbaarheid van gegevens van cricket wireless is wat het nuttiger maakt, terwijl deze functie niet aanwezig is in H2o wireless.

H2o wireless ondersteunt de hotspot optie niet terwijl de cricket wireless wel een hotspot optie heeft maar dat kost extra. Voor zwaardere internet gebruikers zijn de data prijzen vrij hoog in vergelijking met cricket gebruikers.

Plannen Vergelijking:

H2o wireless rekent voor 1GB 4G tot $15 per maand, voor 10GB kost het $30 per maand, en voor 15GB tot $37.50. Aan de andere kant rekent cricket wireless $30 per maand voor 2GB, $40 voor 5GB, en $55 voor onbeperkte data.

Het kiezen van het beste data plan hangt af van uw budget en uw gebruik. Als u in staat bent om gemakkelijk te beheren met minder internet dan H2o draadloos kan goed voor u zijn. Echter, als je een zware internetgebruiker dan wat het beste kan zijn dan onbeperkt internet aanbod van cricket draadloos.

3G-netwerk:

H2o wireless 3G netwerk heeft 850, 1700/2100 en 1900 MHz terwijl cricket wireless 850 en 1900 MHz heeft.

Voors en tegens:

Als we kijken naar de voor- en nadelen, dan heeft cricket wireless voordelen zoals hun relatief betaalbare prijzen en beter dan gemiddelde service. Als we kijken naar de nadelen, dan kan de datasnelheid traag worden voor cricket wireless gebruikers in vergelijking met H2o wireless. Het hangt echter ook af van welk plan je koopt. Het klantenbeleid is niet zo goed in H2o wireless plannen.

Betaalbare optie:

H2o wireless is een relatief betaalbare optie voor mobiele internetgebruikers. Ze bieden wel internationale belopties, maar ze hebben geen gezinsplannen. Ze bieden nu wel 4G service, terwijl ze daarvoor alleen 3G beschikbaar hadden.

Hun betaalbare plannen zijn de grootste attractie voor hun klanten, samen met een grote dekking en grote netwerksnelheden. Hun plannen beginnen vanaf slechts $10 waardoor ze budgetvriendelijker zijn.

Verschillende prijzen, dezelfde gegevens:

Voor een pakket van $30 per maand biedt H2o wireless dezelfde hoeveelheid data met onbeperkt internationaal bellen, sms'en en data voor de eerste 8GB met 4G netwerk. Cricket wireless plan van $36 en H2o wireless plan voor $27 zijn ook vergelijkbaar dus dit geeft de H2o wireless gebruikers meer voordeel.

Datasnelheid:

De cricket wireless plannen zijn langzamer dan het H2o wireless plan. Bij H2o kun je tot 50 gigabytes snelheid krijgen terwijl je bij cricket wireless slechts 8 gigabytes snelheid krijgt, maar de klantenservice prestaties van het H2o wireless netwerk maken het minder aantrekkelijk. Het is ook goed om een snelheidstest uit te voeren voordat je tussen beide kiest.

Het beste voor internationale diensten:

H2o draadloze serviceplannen zijn het beste voor internationale voordelen. Hun aanbiedingen zijn zeer eenvoudig en vrij rechttoe rechtaan, wat het gemakkelijker maakt voor de selectie als uw prioriteitenlijst internationale verbindingen omvat.

Zij bieden onbeperkt bellen en sms'en die van toepassing kunnen zijn op 50+ landen over de hele wereld. Dus dit is een geweldige optie voor degenen die verbonden willen blijven met hun vrienden en familie in het buitenland. Hoewel dit pakket wel duur is, maar het hangt allemaal af van uw prioriteit.

Het onbeperkte data plan en hoge snelheden voor data liefhebbers:

Voor 15 of 20GB plannen, bieden de cricket wireless plannen high-speed onbeperkt internet dat het beste bij je past als je voorkeur uitgaat naar onbeperkte data met hoge snelheid zonder throttled internet snelheden. Niet alleen dit, maar cricket wireless biedt ook hun hotspot plan van 15GB wat ook een geweldige optie is.

Opstartkosten:

De cricket wireless opstartkosten zijn $10 wat een duidelijk minpunt is. Hun hotspot plan is het beste voor degenen die veel reizen en werken. Bijvoorbeeld als je in een situatie bent waar je vastzit op de luchthaven en je moet werken of je moet afleveringen van je favoriete serie kijken voor de time pass, cricket wireless hotspot opties zijn een geweldige deal. Het ding dat is het meest interessant over dit plan isis dat er geen harde dataplafonds zijn, maar het komt allemaal terug op het punt waar we mee begonnen, namelijk de opstartkosten, die voor ons allemaal lastig kunnen zijn.

Bring Your Own Device (BYOD):

Cricket wireless biedt de mogelijkheid om je eigen apparaat (BYOD) mee te nemen, je kunt ook een telefoon van hen kopen als je wilt of je kunt je eigen telefoon meenemen. Als je bij hen koopt ben je beperkt tot het gebruik van hun netwerk voor zes maanden voordat je mag overstappen naar een ander netwerk door je telefoon te ontgrendelen. Vanwege de COVID-19 pandemie bieden ze ook extra 10GB voor elke twee factureringscycli als eenbijdrage aan de huidige situatie in de hele wereld.

Laatste gedachten:

Zowel cricket wireless als H2o wireless plannen zijn geweldig en hebben hun eigen voordelen. Voordat je een keuze maakt tussen beide, is het beter om te kijken naar alle belangrijke aspecten zoals snelheid, prijzen, internationale diensten, apparaat compatibiliteit en dekking.

De keuze hangt af van uw keuze en behoeften. Als u de hele tijd internet nodig hebt, dan kan het draadloze plan van cricket het beste voor u werken, vooral hun onbeperkte plan. Maar als u vrienden en familie in andere landen hebt en verbonden blijven met hen uw prioriteit is bij het kiezen van een pakket, dan kan het draadloze pakket van H2o het beste voor u werken.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.