Ethernet loopt vast op identificatie: 4 manieren om dit op te lossen

Ethernet loopt vast op identificatie: 4 manieren om dit op te lossen
Dennis Alvarez

ethernet blijft hangen op identificeren

Ethernet kabel is nog steeds een van de meest betrouwbare manier om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. De netwerkkabel helpt je om de best mogelijke snelheid, connectiviteit en al dat soort zaken te krijgen zodat je je weinig zorgen hoeft te maken. Het netwerken met Ethernet is stabiel en sneller. Hierdoor kun je het netwerk en alles wat daarbij hoort beter optimaliseren.

U moet echter wel een beetje voorzichtiger zijn met het aanpassen van het netwerk en het configureren van alle opties en instellingen. Soms kan het netwerk vastlopen en heeft Ethernet een soort van problemen en problemen met de verbinding. De kabel zegt misschien dat hij verbinding maakt, maar op het apparaat of de PC heeft hij problemen en ziet u de Ethernet-status vastzitten op identificeren. Dat is nietiets groots voor u om u zorgen over te maken en het zou vrij eenvoudig te repareren moeten zijn. Hier zijn een paar dingen die u moet doen als u vastzit met ethernet op identificerende status.

Ethernet Stuck On Identifying

1) Controleer op het internet

Allereerst moet u ervoor zorgen dat u de juiste internetdekking krijgt op de ethernetkabel die u gebruikt. Als er geen internetdekking is op de kabel of het netwerk, kan dat leiden tot ernstige problemen en dat wilt u niet hebben.

Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, moet u de ethernetkabel rechtstreeks in een pc of laptop aansluiten zonder gebruik te maken van een modem of de router. Dit zal u helpen om ervoor te zorgen dat uw internetdekking op het netwerk in orde is en dat u geen problemen hebt op dat deel. Als u geen internetdekking krijgt, kan dat de oorzaak van uw probleem zijn en moet u contact opnemen met uw ISP omAls de internetdekking echter goed is, kunnen er andere problemen zijn en moet u die op de juiste manier oplossen.

2) Controleer de kabel

Soms kan de kabel voor problemen zorgen en als hij beschadigd is, scherp gebogen is of andere problemen op de kabel heeft, zult u dit probleem hebben en zal het apparaat het moeilijk hebben om het te laten werken. Op die manier zal uw ethernetverbinding gewoon vastzitten bij het identificerende deel en niet verder komen.

U moet ervoor zorgen dat de ethernetkabel die u gebruikt in orde is en geen problemen heeft met de kabel. Dit zal ervoor zorgen dat u het op de juiste manier kunt laten werken en daarna kunt u uw ethernetverbinding gebruiken zoals u wilt.

3) Reset

Als u een modem of router gebruikt aan de andere kant van uw ethernetkabel, moet dat worden opgelost omdat het bepaalde problemen of fouten kan ontwikkelen. U moet de router/modem die u gebruikt eenmaal opnieuw opstarten en dat zal u helpen het probleem voorgoed op te lossen.

Als dat niet werkt voor u, moet u de modem of de router die u gebruikt resetten en dat gaat u helpen. Gewoon alle instellingen resetten en dan opnieuw optimaliseren om het ethernet voorbij het identificerende deel te krijgen.

4) Drivers bijwerken

Hoewel, ethernet problemen lijken op alle hardware en met de kabels, zijn er een aantal software optimalisaties en configuraties die je nodig hebt om zorg te nemen over als goed. Om te beginnen met dat, moet u zorgen voor de ethernet-stuurprogramma's voor goed. De stuurprogramma's worden uitgevoerd de ethernet-controller die u op uw PC en als ze niet zijn bijgewerkt, of zou kunnen hebben ontwikkeld een fout op het, jezullen deze problemen onder ogen moeten zien.

Je moet gewoon de driver versie controleren en ervoor zorgen dat je de laatste drivers hebt geïnstalleerd voor je Ethernet controller. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen zou zijn om gewoon de driver te verwijderen, je PC opnieuw op te starten en dan de laatste versie te installeren om het voor elkaar te krijgen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.