Disney Plus-volume laag: 4 manieren om te repareren

Disney Plus-volume laag: 4 manieren om te repareren
Dennis Alvarez

disney plus volume laag

Disney Plus is een enorm populaire en gezinsvriendelijke abonnementsdienst waarmee gebruikers een grote verscheidenheid aan inhoud kunnen streamen. Het kanaal biedt een breed scala aan shows en films, over een breed spectrum van genres.

Er zijn schitterende shows speciaal voor kinderen gemaakt, enkele oudere klassieke titels, samen met nieuw gemaakte inhoud die uniek is voor het kanaal. Aangezien Disney, met zijn lange stamboom als topmerk, weet je dat de productiekwaliteit zeer hoog zal zijn.

Het is om deze en andere redenen dat het kanaal enorm populair is en een groot aantal abonnees heeft.

Natuurlijk, bij elk betaald abonnement is het logisch dat eventuele problemen die uw kijkplezier beïnvloeden zeer teleurstellend zijn. Een vaak gemeld probleem is met een laag volume .

Sommige gebruikers hebben zelfs gezegd dat ze geen andere keuze hebben dan koptelefoons te dragen of ongemakkelijk dicht bij de televisie te gaan zitten. Geen van beide is een bijzonder goede oplossing voor het probleem. Hier zullen we enkele stappen verkennen om te proberen dit probleem te verhelpen als u er last van heeft.

Dit zijn de meest voorkomende storingen en de eenvoudige manieren om deze te verhelpen. Ze zijn allemaal eenvoudig te volgen, vereisen geen specialistische kennis en brengen geen risico met zich mee dat u uw apparatuur beschadigt.

Hoe te repareren Disney Plus volume laag

1. Controleer de volumeknoppen

Alle moderne apparaten hebben hun eigen volumeregeling ongeacht of u Windows, Android of iOS gebruikt. Meestal is er een hoofdvolumeregelaar, maar extra instellingen voor de media of voor elke app afzonderlijk bestaan ook.

Voor telefoon, tablet of televisie:

 • Op uw apparaat klikt u op "instellingen.
 • Selecteer "audio instellingen.
 • Er moet een optie zijn voor "app instellingen" of "applicatie instellingen selecteer deze optie.
 • Zoek dan naar de Disney Plus applicatie.
 • Selecteer de maximumniveau en dan deze instelling opslaan .

I als u een laptop gebruikt:

 • Klik op "instellingen.
 • Kies dan "apparaateigenschappen en selecteer "aanvullende apparaateigenschappen.
 • Selecteer "verbeteringen uit het drop-down menu, dan zou u een optie moeten zien voor "egalisatie selecteer maximum.

Zodra u de relevante stappen voor uw apparaat hebt voltooid, moet u herstart de applicatie en kijk of dit uw probleem heeft opgelost .

2. Probeer alternatieve inhoud

Niet alle inhoud heeft dezelfde instellingen Inhoud die specifiek op kinderen is gericht, wordt bijvoorbeeld meestal op een lager volume ingesteld. Dit wordt bewust gedaan om de kans op schade of ongemak door de gevoeligheid van kleine kinderoren te verminderen.

Dus, een eenvoudige controle is om een andere show te proberen, iets niet speciaal voor kinderen gemaakt en kijk of het alternatief is op een regelmatiger volume Als dat zo is, kunt u er zeker van zijn dat dit geen probleem is met defecten aan uw apparaat of apparatuur.

3. Zorg ervoor dat uw aanvraag up-to-date is

Soms het probleem kan worden veroorzaakt door een verouderde applicatie... Ook dit is een zeer eenvoudige maar doeltreffende oplossing.

 • Start uw apparaat, of dit nu een TV, telefoon, tablet of PC is.
 • Open de relevante App Store op het apparaat waarop u streamt.
 • Open je profiel, dit staat meestal rechtsboven in het scherm).
 • Eenmaal in uw profiel zou u het volgende moeten kunnen selecteren "geïnstalleerde toepassingen.
 • Als er een update beschikbaar is, wordt die hier weergegeven en hoeft u alleen maar te klikken op "update.
 • Zodra de update is voltooid, controleert u of dit uw probleem heeft opgelost.

4. Geluidsdrivers bijwerken

Dit is een probleem waar je soms last van kunt hebben als je toevallig op een laptop kijkt.

 • Houd de Windows-toets ingedrukt en druk dan op X.
 • Selecteer in het menu links "apparaatbeheer.
 • Selecteer geluid en video die ook kan worden aangeduid als "geluid, video en spelcontrollers.
 • Als er een optie is om online op updates te controleren, selecteer deze dan. Updates downloaden en installeren .
 • Sla de wijzigingen op en sluit het apparaatbeheer.
 • Nu moet u herstart uw laptop Open de Disney Plus-toepassing en controleer of het probleem is opgelost.

Het laatste woord

Als geen van deze eenvoudige stappen werkt om uw problemen op te lossen, dan kan het probleem helaas ernstiger zijn dan we hadden verwacht. De enige logische actie die overblijft is om contact opnemen met de klantenservice .

Terwijl u met hen praat, zorg ervoor dat u alle dingen noemt die u tot nu toe hebt geprobeerd om het probleem op te lossen. Met een beetje geluk kunnen zij u een probleemoplossingstip geven die wij nog niet kennen en uw probleem voor u verhelpen. Zo niet, dan moet u erop voorbereid zijn dat het probleem misschien eerder een fout in uw apparatuur is dan in de toepassing zelf.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.