DirecTV Mini Genie maakt geen verbinding met de server: 4 oplossingen

DirecTV Mini Genie maakt geen verbinding met de server: 4 oplossingen
Dennis Alvarez

directv mini genie maakt geen verbinding met server

DirecTV is het ultieme platform voor mensen die houden van films en tv-kanalen voor iedereen die houdt van entertainment. Op dezelfde manier is DirecTV Mini Genie de HD DVR waarmee de gebruikers HD-service op elk apparaat met een DVR. Dus, als de DirecTV Mini Genie niet verbinden met de server, hebben we verschillende methoden voor het oplossen van problemen geschetst, zodat u de HD-entertainment weer kunt krijgen. Bent uklaar?

DirecTV Mini Genie maakt geen verbinding met server

1) Let op de lichten

De Genie is ontworpen met een netwerklampje, en in het geval van een gestroomlijnde verbinding met de server, moet het lampje geelgroen zijn. Als het netwerklampje rood of oranje is geworden, weet dan dat de Genie geen netwerkverbinding heeft met de server. In dit geval kan het probleem te wijten zijn aan een gerafelde of beschadigde kabel. Met dit gezegd zijnde, moet u de hele kabel controleren.infrastructuur en vervangt het beschadigde onderdeel.

2) Stoppen

Wanneer de Genie tijdens het gebruik van DirecTV de verbinding met de server niet tot stand brengt, bestaat de kans dat je de apparaten niet goed hebt aangesloten. Dit gebeurt meestal wanneer je de hardware al lange tijd gebruikt of wanneer je een nieuw onderdeel hebt geïnstalleerd. Als er een toevoeging was, verwijder dan gewoon dat onderdeel en het probleem is waarschijnlijk opgelost.

Bovendien, als u de coaxiale kabels gebruikt, zal de netwerk connectiviteit negatief beïnvloed worden door Genie. Dus, raden wij aan de coaxiale kabels eruit te halen en te vervangen door HDMI kabels. Naast het aansluiten van de kabels, moet u ervoor zorgen dat de DVR goed is aangesloten op het apparaat voor een betere connectiviteit.

3) Activeringstijd

Wanneer u de Genie voor het eerst aanzet om DirecTV te gebruiken, moet u hem de tijd geven om een verbinding tot stand te brengen. Dit komt vooral omdat sommige mensen niet voldoende tijd geven voor de activering van de client en wanneer de Genie is bijgewerkt. Wij stellen dus voor dat u een paar minuten wacht en de bijgewerkte Genie de juiste verbinding tot stand laat brengen.

4) Opnieuw opstarten

Wanneer u de hardware-apparaten gebruikt, moeten deze van tijd tot tijd opnieuw worden opgestart. Op dezelfde manier moet u het systeem opnieuw opstarten als het geen verbinding maakt met de server. Met dit gezegd zijnde, moet u op de rode knop drukken en het duurt een minuut voor een reboot, maar het zal de meeste problemen oplossen. Houd er bovendien rekening mee dat het netwerklampje een paar seconden rood kan knipperen, maar het isvolkomen normaal.

De rode knop zit meestal aan de zijkant of aan de achterkant van de voordeur, afhankelijk van het model Genie dat u gebruikt. Door op de rode knop te drukken, start u in feite de lange reboot die vijf minuten duurt voor een volledige reboot.

De kern van de zaak

Het komt erop neer dat deze methoden voor probleemoplossing voldoende zijn om de problemen met de serververbinding op te lossen. Als het probleem echter niet is opgelost, bestaat de kans dat Genie defect is en dat u hem moet vervangen. Ten slotte kunt u proberen DirecTV te bellen en hen naar de technische aspecten te laten kijken.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.