DirecTV: Deze locatie is niet geautoriseerd (Hoe te repareren)

DirecTV: Deze locatie is niet geautoriseerd (Hoe te repareren)
Dennis Alvarez

directv deze locatie is niet geautoriseerd

Directv kunt u een veel breder scala aan kanalen streaming optie op uw TV dan elke andere dienst die u zou kunnen krijgen. Ze hebben een definitieve rand die hen vooruit zet van andere TV streaming diensten aanbieders in dat ze in staat zijn om een werkelijk lovenswaardig aanbod van kanalen en andere TV streaming opties die ongeëvenaard zijn.

Hoewel, je krijgt een groot deel van exclusieve kanalen toegang en meer op uw Directv Abonnement, zijn er mogelijkheden dat je zou kunnen krijgen een aantal fout op uw tv-kanaal dat zegt "Deze locatie is niet toegestaan". Als u zich ergert aan de foutmelding en wil om het te repareren voor goed, hier is hoe je dat kunt doen.

DirecTV: Deze locatie is niet geautoriseerd.

Als je een kanaal probeert te streamen dat je nog niet eerder hebt gestreamd

Ondanks het feit dat alle kanalen over de hele wereld worden uitgezonden via het satelliet tv-netwerk, zijn er sommige kanalen die beperkt zijn door de Geo-restricties op bepaalde inhoud of allemaal. Dus, als u probeert een kanaal te openen dat u nog niet eerder gestreamd heeft of u krijgt deze foutmelding terwijl u gewoon tussen de kanalen scrollt en u niet zeker weet wat het betekent.

De foutmelding geeft aan dat de locatie waar u zich bevindt het kanaal niet ondersteunt. Het kan ook betekenen dat de ontvanger die u heeft geen toestemming heeft om het kanaal te streamen. Nu, dit kan te wijten zijn aan geo-restricted content, of misschien bevat uw programmapakket het kanaal niet en moet u dat bevestigen met AT&T of Directv in dit verband.

Misschien kun je een pakketupgrade krijgen waarmee dat kanaal kan worden gestreamd op het pakket dat je hebt, of je krijgt een exacte bevestiging van de foutmelding, zodat je de juiste oplossing hiervoor kunt uitzoeken.

Als de fout optreedt op een regulier kanaal

Als u deze fout ziet op een kanaal dat u eerder hebt gestreamd op dezelfde locatie en hetzelfde pakket, betekent dit dat er een probleem is met de uitzending of een ander onderdeel dat u moet oplossen. Om het probleem op te lossen, zijn er twee basisdingen die u moet proberen.

De eerste stap in het oplossen van problemen is in dit geval het proberen van een verversen U moet navigeren naar Directv.com en naar uw account gaan. Ga nu naar uw account instellingen en diensten menu. Hier vindt u een knop om de diensten te vernieuwen. U moet op de knop klikken om de diensten te vernieuwen. Het zou beter zijn om het meer dan eens te proberen en u kunt alle diensten op uw account 2-3 keer vernieuwen met een gat van 5 minuten tussen hen. Zodra u dat hebt gedaan;kun je terug naar je favoriete kanaal en werkt het weer als vanouds zonder foutmeldingen.

Als dat niet voor u werkt, moet u uiteindelijk contact opnemen met Directv support en zij zullen u perfect kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.