Comcast Reprovision Modem: 7 manieren

Comcast Reprovision Modem: 7 manieren
Dennis Alvarez

comcast reprovision modem

Comcast is de hoogste internetdienst daar die met een brede waaier van internetpakketten is gekomen. De internetpakketten van Comcast worden ontworpen met high-end connectiviteit en top-notch signaalkwaliteit. De gebruikers moeten hun modems verstrekken. Het verstrekken is allen over het activeren van de nieuwe modem met de hulp van de dienstverleners. Zo, Comcast reprovisioneert de modem allen over het overdoen van de voorziening. InIn dit artikel delen we alles wat je erover moet weten!

Comcast Reprovision Modem

1) Bel de klantenservice

Dit is de gemakkelijkste benadering van reprovisioning van modem waarin u de klantenondersteuning kunt bellen. U kunt Comcast op 1-800-XFINITY bellen en hen vragen om uw modem te reprovisioneren. Het zal waarschijnlijk ongeveer tien minuten duren, en u zult opnieuw toegang kunnen krijgen tot het hogesnelheidsinternet. Aan de andere kant hebt u de zelfinstallatiemethode om ook te volgen waarin u de modem kunt reprovisioneren.zelf!

2) Doe het zelf

Nou, dit is de zelf-installatiemethode, wat betekent dat je geen Comcast-klantenservice nodig hebt om te helpen met de activering. Dus, bekijk de volgende stappen en volg ze nauwgezet!

3) Het plaatsen van de modem

Allereerst moet u het centrale kabelstopcontact in uw huis uitlijnen en de modem in de open ruimte plaatsen. De modem moet uit de buurt zijn van muren, elektronische apparaten en magnetrons. Zorg er bovendien voor dat er geen krappe ruimtes zijn, want die kunnen de signalen blokkeren.

4) De gateway aansluiten

Steek nu het netsnoer in het stopcontact en schroef het uiteinde van de coaxkabel in de RF-poort. Het andere uiteinde van de kabel moet in de wandschakelaar worden geïnstalleerd. De kabelverbindingen moeten strak en veilig zijn. Voor mensen die de spraakdienst hebben, kunt u het telefoonsnoer gebruiken om de modem met de telefoon te verbinden.

5) De verbinding tot stand brengen

Wanneer u de voedingskabels en telefoonkabels toevoegt, zal het ongeveer tien minuten duren voordat de modem of gateway is geactiveerd. Houd er rekening mee dat de lampjes een minuut lang continu moeten branden. Wat betreft de knoppen voor het Wi-Fi-kanaal, deze moeten knipperen. Als er slechts één lampje op de modem of gateway zit, moet dit continu branden (en wit van kleur zijn).

6) Tijdelijke internetverbinding

Zodra alle lampjes branden zoals het hoort, moet u de internetverbinding tot stand brengen via een ethernetkabel of een draadloze verbinding. Voor mensen die de draadloze verbinding gebruiken, gebruikt u de SSID en het wachtwoord die op de onderkant of achterkant van de modem staan geschreven om een verbinding tot stand te brengen. Als u daarentegen de ethernetkabelverbinding wilt, steekt u het ene uiteinde van de ethernetkabel in hetmodem en de andere gaat in het apparaat (aka uw computer).

7) De modem activeren

In dit geval moet u de activeringspagina op de officiële website van Xfinity openen en de aanwijzingen volgen. Deze stap zal de account verifiëren en de modem zal opnieuw worden geactiveerd. Zodra de modem is geactiveerd, kan deze automatisch opnieuw opstarten, dus wacht ten minste tien minuten voordat u de apparaten aansluit. Dus, dit is alles over het reproduceren van de modem op uw eigen!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.