Comcast Green Box in de tuin: zorgen?

Comcast Green Box in de tuin: zorgen?
Dennis Alvarez

comcast green box in tuin

Comcast Green Box in de tuin

De internetprovider Comcast heeft in veel huizen Comcast Green Boxes geïnstalleerd en aan deze boxen zijn draden bevestigd die internetdiensten leveren aan de gebruiker voor wie de box is geïnstalleerd. Deze draden zijn goed vastgebonden en begraven in de grond, voor de veiligheid van de mensen in wier huis de box is geïnstalleerd.

KWALITEIT VAN COMCAST BOXEN

De kwaliteit van deze boxen is onbetwistbaar, en er zijn nog geen gevaarlijke incidenten gerapporteerd die te wijten zijn aan deze boxen. Bovendien hebben deze boxen internetgebruikers grotendeels tevreden gesteld omdat ze eindeloos plezier bieden tijdens het surfen op het internet.

ZORGEN VAN HUISEIGENAREN

In sommige gevallen hebben de kastjes de huiseigenaren gestoord. De vraag is: als het kastje voor mijn buurman is en toch in mijn achtertuin is geïnstalleerd, waarom dan? Er is dus een eenvoudig antwoord op: het is waarschijnlijk geïnstalleerd voordat uw huis werd gebouwd. Of misschien heeft de vorige eigenaar het bedrijf toestemming gegeven om het in zijn tuin te installeren.

VEILIGHEID VAN KINDEREN EN HUISDIEREN

In andere gevallen zijn de huiseigenaren bezorgd over de veiligheid van hun kinderen en huisdieren. Ze hebben een probleem met de draad blootgesteld aan hun kinderen. Als dat uw probleem is, moeten de Comcast technici beschikbaar zijn in uw stad of gebied. Probeer contact met hen op te nemen en vertel hen om de draden terug te begraven zodat het geen schade veroorzaakt.

GRAVEN VAN HET GAZON VOOR TECHNISCHE DOELEINDEN

Bovendien, sommige mensen zijn bezorgd over hun gazons. In het geval van een technisch probleem, kan de technicus graven hun gazon, die hun werven look zal bederven. Als u een schoonheid-bewuste persoon, ja, dit ding zou kunnen storen u. In een dergelijk geval, wordt u geadviseerd om Astroturf planten, dit soort gras zal worden vervangen terug gemakkelijk, en het uiterlijk van uw werf zal terug op de weg in een mum van tijd.

PLAATSING VAN COMCAST-BOXEN

Sommige mensen zijn bezorgd vanwege de plaatsing. De dozen zijn waarschijnlijk geplaatst voordat u naar dit huis verhuisde, maar toch, als de plaatsing u stoort. Bel het Comcast support systeem, zij zullen een technicus sturen die wat draden zal brengen als het veranderen van de plaatsing meer draad nodig kan hebben, en de technicus zal het verplaatsen naar uw gewenste schot. En ruim de rommel voor u op in het geval datstoort jou ook.

HET VERWIJDEREN VAN DE GROENE DOOS

Ten slotte zijn er mensen die ze willen laten verwijderen. Die mensen moeten begrijpen dat Comcast een nutsbedrijf is en dat zij het recht hebben om de box in uw tuin te plaatsen. Maar als u hem wilt verwijderen, meldt u dat bij het ondersteuningssysteem. Als het mogelijk is, zullen zij het voor u doen, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn omdat de herinstallatie een kostbaar proces zal zijn. Maar op uw verzoek zullen zij hem misschien verwijderen.

CONCLUSIE

Dit zijn zeer triviale kwesties en aankloppen bij de rechterlijke macht hiervoor is niet erg verstandig en een verantwoordelijke burger zal dit nooit doen. Als u problemen hebt, kunnen de bovengenoemde manieren voor uw specifieke zorg u misschien helpen. Dank u!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.