AT&T Internet 24 vs 25: Wat is het verschil?

AT&T Internet 24 vs 25: Wat is het verschil?
Dennis Alvarez

at&t internet 24 vs 25

Het internet is een belangrijk onderdeel geworden van elk huishouden en kantoor. Om deze reden zijn meerdere bedrijven begonnen met het aanbieden van internet, en AT&T is een van hen. AT&T staat bekend om het leveren van een snelle internetverbinding, en ze hebben verschillende plannen ontworpen. Voor dit doel delen we informatie over AT&T internet 24 vs. 25 om u te helpen!

AT&T Internet 24 vs 25

AT&T Internet 25

AT&T biedt het AT&T internet 25 plan aan, dat is ontworpen voor de bewoners van landelijke gebieden. Met dit internetplan is de internetsnelheid ongelooflijk stabiel, en de datacap is hoger. Er is een no-contract beleid, wat betekent dat gebruikers het plan op elk moment kunnen opzeggen.

Het beste ding over dit plan is dat het beschikbaar is in ongeveer 21 staten, samen met hogere betaalbaarheid. Dit plan is zeker een zegen in vermomming voor mensen in landelijke gebieden, omdat ze hebben beperkte keuzes, en internet plannen krijgen duur. Wat de internet snelheid betreft, AT &T internet 25 heeft een download snelheid van maximaal 25Mbps, terwijl de upload snelheid is ongeveer 5Mbps.

De waarheid is dat AT&T dit plan heeft ontworpen om high-speed internet te leveren op de minder verzadigde plaatsen. In vergelijking met de internetplannen die beschikbaar zijn in stedelijke gebieden, heeft het AT&T Internet 25 plan geen indrukwekkende internetsnelheid, maar het past bij de rekening voor landelijke gebieden. De waarheid is dat het geweldig is voor mensen in landelijke gebieden omdat het alleen traag DSL- en satellietinternet heeft.

Het internetplan belooft een stabiele verbinding te leveren. Wat betreft de datalimiet heeft het AT&T internet 25 plan een datalimiet van 1TB en 1000GB. De gebruikers kunnen echter de maandelijkse datalimiet verhogen met extra kosten. De gebruikers kunnen zelfs betalen voor onbeperkte data. Ook als u zich aanmeldt voor AT&T Bundel is onbeperkt internet beschikbaar zonder extra kosten.

Wanneer u zich abonneert op AT&T internet 25, krijgen de gebruikers de internetapparatuur met een klein maandelijks bedrag. AT&T biedt de combinatie van router en modem met het Wi-Fi gateway-apparaat. Het is het beste dat u de gateway toevoegt omdat het de internetverbinding soepeler maakt. Er zijn geen jaarlijkse contracten verbonden aan dit plan, dus u kunt opzeggen wanneer u wilt.

Voor een abonnement op AT&T TV en DirecTV moeten de gebruikers daarentegen een contract ondertekenen. Met AT&T internet 25 krijgen de gebruikers gratis toegang tot HBO Max (het gratis abonnement geldt slechts voor dertig dagen). Ze bieden twee installatiemogelijkheden, zoals een zelf-installatiekit en een zelf-installatie.

Dit plan wordt gewoonlijk geleverd via het AT&T IPBB-netwerk, dat gebruik maakt van de combinatie van ADSL2, Ethernet, VDSL2 en G.Fast. Dit betekent dat de internetverbinding wordt geleverd via koperen kabellijnen en glasvezelkabels, vandaar de betere connectiviteit.

AT&T Internet 24

Dit internetplan van AT&T is ontworpen om de downloadsnelheid tot 24Mbps te leveren, terwijl de uploadsnelheid ongeveer 1,5Mbps is. Om eerlijk te zijn is de internetsnelheid vrij beperkt, maar het is geweldig voor mensen die geen ander draadloos verbindingsaanbod kunnen krijgen. Het internet 24-plan van AT&T is ontworpen om maandelijks 1TB aan internetgegevens te leveren.

De onderscheidende factor is dat dit plan e-maildiensten aanbiedt. Wanneer gebruikers zich op dit plan abonneren, hebben ze toegang tot het nationale Wi-Fi hotspotnetwerk van AT&T. Wat de e-maildienst betreft, kunnen de gebruikers tot tien e-mailaccounts met onbeperkte opslagruimte gebruiken. Ook biedt het POP-toegang, e-mail doorsturen en SPAM-wachtfuncties.

Het is geïntegreerd met virus en spyware bescherming die veelbelovende bescherming biedt tegen spyware, virussen en adware. Er is een professioneel ontworpen firewall bescherming die de hoogste normen van bescherming op de apparaten belooft. AT&T internet 24 plan is geïntegreerd met een pop-up catcher die helpt bij het verminderen van de pop-up advertenties.

Met de beschikbaarheid van de Wi-Fi gateway, kunnen de gebruikers de draadloze apparaten verbinden met stabiele connectiviteit. Het heeft een maandelijkse toelage van maximaal 1TB, waardoor het geschikt is voor mensen die meer internet nodig hebben. Het plan is geïntegreerd met de AT&T internet security suite, die high-end beveiliging levert voor verschillende apparaten. Al met al heeft het plan een 30-dagen geld-terug garantie, zodat uprobeer het plan uit voordat je je inschrijft voor de lange termijn!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.