Altice vs Optimum: Wat is het verschil?

Altice vs Optimum: Wat is het verschil?
Dennis Alvarez

Altice vs Optimum

Vandaag gaan we niet proberen iets voor u op te lossen, maar gaan we een ander soort vraag behandelen die ons steeds vaker wordt gesteld.

Omdat er zoveel dienstverleners en fabrikanten zijn die in wezen hetzelfde leveren, kan het steeds moeilijker worden om het verschil tussen hen te zien. Daardoor kan het bijna onmogelijk worden om de juiste voor u te kiezen.

Dus, aangezien niemand echt veel tijd heeft om al deze informatie op te sporen, dachten we alle relevante informatie die we konden vinden in dit korte artikel samen te vatten.

Dus, vandaag gaan we het opnemen tegen Altice en Optimum in een strijd om eindelijk de antwoorden te vinden op de vragen: " wat is het verschil tussen Altice en Optimum? " en " welke is beter? "

Altice vs Optimum: Zijn Optimum en Altice hetzelfde?

Niet echt. maar we kunnen zien waar deze misvatting vandaan komt. Kijk, 5 jaar geleden, kocht Altice Cablevision over. Als onderdeel van die deal, kregen ze ook Optimum in handen.

Maar, hoewel Altice eigenaar is van Optimum, betekent dit niet noodzakelijk dat ze alles wat ze doen of maken controleren. In feite werken zij als volledig gescheiden entiteiten. Dit is een vrij ongewone opstelling, dus nu gaan we zien hoe verschillend ze precies van elkaar zijn.

Optimum: Sterke en zwakke punten

Optimum is altijd een goede keuze voor degenen die gewoon dingen willen vereenvoudigen. Met hen, bieden ze alle communicatie die het gemiddelde huis nodig zou hebben. U krijgt uw internet, TV, en telefoon diensten allemaal op één rekening gegooid .

Al deze dingen samen betekent echter niet noodzakelijk dat het u minder zal kosten. Bijvoorbeeld, als het gaat om hun 300 en 940Mbps deals, worden ze onderboden door verschillende anderen die er zijn.

Dat gezegd zijnde, is er wel wat waarde te vinden, als je bereid bent hard genoeg te zoeken. Hun 400Mbps doet het eigenlijk best goed in vergelijking met de anderen.

Dit alles gezegd zijnde, zou het niet eerlijk zijn om Optimum alleen te beoordelen op hun prijzen. Er zijn ook een paar andere factoren die we moeten overwegen. Van deze, een van de opvallende is dat u geen contract hoeft te ondertekenen met Optimum.

En toch zijn hun plannen even goed als die van heel wat gecontracteerde diensten. Optimum biedt een aantal vrij goede internet snelheden, genoeg om te voldoen voor een bedrijf of een groot gezin Dus dat is altijd positief.

Maar als je als individuele gebruiker aan boord wilt springen, heeft dat niet zoveel zin. Er zijn gewoon geen fatsoenlijke opties voor lage of gemiddelde snelheid.

Een ander criterium dat is vrij belangrijk om te overwegen is betrouwbaarheid. Immers er is geen punt om te betalen voor een hoge snelheid verbinding als dat niet is wat je uiteindelijk krijgt. In dit verband, Optimum maken een aantal vrij grote beloften, maar ze doen het ook echt waar! Bovendien.

Als u kiest voor onze topper, het 400Mbps plan, de prijs zal nooit omhoog gaan omdat het gebonden is aan hun "Prijs voor het leven" perk. Dus, hoewel u misschien iets meer betaalt voor Optimum, zijn er een paar goede redenen om het toch te doen.

Het laatste pluspunt dat we kunnen aanhalen is hun klantenservice. Zoals we allemaal weten, ontbreekt het bij dit soort bedrijven vaker aan klantenservice, maar dat is hier niet het geval.

Het personeel van Optimum weet echt hun spullen en zijn altijd op de bal als het gaat om het verstrekken van oplossingen wanneer moeilijke problemen zich voordoen.

Altice: sterke en zwakke punten

Nu, men zou verwachten dat Altice op zijn minst enigszins vergelijkbaar zou zijn met Optimum, maar dit is helemaal niet het geval! Zoals we weten, Altice is de moedermaatschappij van Optimum In sommige opzichten voldoet het ook aan die verwachtingen.

Om te beginnen kijken we naar ons favoriete pakket, het pakket van 30 dollar per maand. Met dit pakket krijgen gebruikers automatisch onbeperkte data en teksten, videostreaming, spraak, hotspot en internationale teksten.

U krijgt zelfs gratis data, spraak en tekst in een totaal van 35 landen wereldwijd. Klinkt vrij goed, nietwaar? Maar, er is altijd een addertje onder het gras. Het addertje onder het gras is dat u alleen gebruik kunt maken van al deze diensten als u toevallig in een postcodegebied bent dat Optimum en Suddenlink dekking heeft.

Dus, zoals we hebben gezien, de prijs is vrij goed U krijgt zeker waar voor uw geld. We moeten echter wel aan een aantal andere factoren denken, zoals hoe goed de service eigenlijk is.

Hun draadloze diensten zijn over het algemeen uitstekend - betrouwbaar en snel. Bovendien is hun hotspot niet gevoelig voor onderbrekingen.

Al met al hebben we hier niet veel aan de "nadelen" toe te voegen. Ze zijn betrouwbaar en goedkoop. Dus, over het geheel genomen, geven wij de voorkeur aan het moederbedrijf en blijven bij deze jongens .

Het laatste woord

Dus, dat is het zo'n beetje voor het Optimum vs Altice debat. Hoewel Altice voor ons het beste past, is dit misschien niet het geval voor u. Wij raden u aan na te denken over waarvoor u uw verbinding nodig hebt en dan te kijken welk plan het beste bij u past. .
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.