7 manieren om Cox uitgaande mailserver niet te repareren

7 manieren om Cox uitgaande mailserver niet te repareren
Dennis Alvarez

cox uitgaande mailserver werkt niet

Cox is de belangrijkste communicatie service provider en ze zijn beroemd om de uitgebreide reeks van plannen. Ook hebben mensen de neiging om hun mail systeem te gebruiken voor high-end servers, maar raad eens? Sommige Cox gebruikers klagen nog steeds over de uitgaande mailserver van Cox, niet werkende problemen. Voor dit doel delen we de methoden die deze problemen kunnen oplossen.

Hoe Cox uitgaande mailserver niet repareren?

1. SMTP-configuratie

Wanneer u de uitgaande mailserver van Cox gebruikt, moet u zorgen voor de juiste SMTP-configuratie. Ook als de SMTP-configuratie onjuist is, leidt dit tot een fout. Wij raden u daarom aan de SMTP-configuratie te controleren en de instellingen te corrigeren. In sommige gevallen voegen mensen per ongeluk de verkeerde configuratiegegevens toe tijdens het handmatig invoeren, dus corrigeer de configuratiegegevens en uzal goed zijn om te gaan.

2. Storing in de server

Mensen beginnen meestal hun telefoons, apparaten of routers de schuld te geven wanneer de uitgaande mailserver niet werkt bij Cox. Het kan echter ook het gevolg zijn van een serverstoring bij Cox. Als dat de mogelijke reden is, kunt u beter de klantenservice bellen en laten bevestigen of de server plat ligt. Als zij op de vraag knikken, moet u wachten tot hun technische team de problemen heeft opgelost.

3. Firewall

Voor een betere beveiliging en bescherming gebruiken mensen vaak de firewall en antivirusprogramma's op hun apparaten. Deze programma's en software kunnen er echter toe leiden dat de uitgaande mailserver niet werkt. Als u de firewall hebt ingeschakeld of het antivirusprogramma hebt gedownload, raden wij u daarom aan deze uit te schakelen. Zodra ze zijn uitgeschakeld, probeert u de e-mail te verzenden en het gaat waarschijnlijk naarwerk.

Zie ook: Hoe kan ik het IP-adres van het Spectrum veranderen?

4. Serverinstellingen

Men begrijpt het misschien niet, maar zorgen voor correcte serverinstellingen is uiterst belangrijk. Ook moeten de serverinstellingen overeenkomen met de e-mailaccount van Cox. Deze serverinstellingen moeten worden verzekerd op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot de uitgaande mailserver van Cox.

5. Internetverbinding

Zie ook: 7 manieren om Verizon Jetpack-gegevensgebruik is op dit moment niet beschikbaar te repareren

De waarheid is dat de zwakke internetverbinding een van de belangrijkste redenen is voor het niet werken van de uitgaande mailserver. Het is dus het beste om de snelheidstest te doen en ervoor te zorgen dat het internet goed werkt. In het geval dat de internetsignalen zwak zijn, herstart u de modem omdat deze de internetsignalen ververst en u toegang krijgt tot de werkende uitgaande mailserver.

6. Rekeninggegevens

Als u de uitgaande mailserver met Cox gebruikt, moet u zorgen voor de juiste inloggegevens. U moet bijvoorbeeld de juiste gebruikersnaam, naam en wachtwoord invoeren, omdat dit uw toegang tot de mailserver direct kan beïnvloeden. Controleer daarom de accountgegevens en corrigeer ze indien nodig.

7. Type rekening

Voor mensen die de uitgaande mailserver met Cox gebruiken, zijn het accounttype en de instellingen van groot belang. Om te beginnen moet het accounttype worden ingesteld op IMAP, omdat dit de juiste configuratie is voor toegang tot de uitgaande mailserver. Daarnaast moeten de gebruikers de TLS- en SSL-instellingen op het account inschakelen. Als zowel SSL- als TLS-instellingen niet beschikbaar zijn, kunt u die inschakelenbeschikbaar en het zal de fout herstellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.