6 manieren om Netgear A6210 te repareren die verbinding laten vallen

6 manieren om Netgear A6210 te repareren die verbinding laten vallen
Dennis Alvarez

netgear a6210 die verbinding verliest

Netgear is de top keuze geworden voor iedereen die een draadloze verbinding nodig heeft zonder enige onderbreking. Op dezelfde manier wordt de internetverbinding gestroomlijnd, maar Netgear A6210 dropping verbinding is een van de meest gevoelige weefsels. In het onderstaande artikel delen we de probleemoplossende methoden die zullen helpen bij het oplossen van de connectiviteitsproblemen!

Zie ook: Hoe weet ik wanneer mijn schotelcontract afloopt?

Hoe repareren Netgear A6210 dropping verbinding?

1. Firmware

Allereerst moet u ervoor zorgen dat op de Netgear router de nieuwste firmware is geïnstalleerd. De firmware is essentieel omdat deze helpt de connectiviteit en andere instellingen te stroomlijnen. De nieuwste firmwareversie kan worden gedownload van de Netgear website. Na het downloaden van de firmware, herstart u de router en kunt u de internetverbinding stroomlijnen. In aanvulling op de routerfirmware, zorg ervoor dat de toegangspunten ook worden bijgewerkt.

2. Bestuurder

Als de gebruikers niet de laatste driver voor de Wi-Fi adapter op de PC of laptop hebben geïnstalleerd, zal de verbinding waarschijnlijk steeds weer wegvallen. Het is dus raadzaam om de Wi-Fi en adapter driver op het systeem te controleren. Als de driver niet is bijgewerkt, zoek dan naar de bijgewerkte driver online en installeer deze op het systeem. Samengevat, de nieuwe driver zal helpen de connectiviteit te stroomlijnen.

3. Stroomverbruik

Ja, we begrijpen dat gebruikers moeten zorgen voor een minimaal stroomverbruik omdat het helpt bij de internetprestaties en de batterij van het systeem. Echter, de functie minimaal stroomverbruik ingeschakeld op de desktop kan leiden tot verbindingsproblemen. In de onderstaande sectie hebben we de stappen uiteengezet voor het uitschakelen van het minimale stroomverbruik, zoals;

  • Druk op de Start-knop en ga naar de computer
  • Rechtsklik op de computer, kies beheren en scroll naar beneden naar het apparaatbeheer
  • Scroll verder naar beneden naar de netwerkadapter en dubbelklik op A6200/A6210/WNDA3100v2
  • Het zal het tabblad geavanceerd openen, en u moet "minimaal stroomverbruik" uit de lijst openen.
  • Zet deze instelling op uitgeschakeld, aangezien deze standaard is ingeschakeld

4. Nabijheid van de router

Voor iedereen die nog steeds jongleert met de dropped connection issues op Netgear, bestaat de kans dat de signalen te zwak zijn om stabiele internetsignalen uw kant op te sturen. Als dat het geval is, is het aan te raden om dichter bij de router te gaan staan. Bovendien moeten de storingen uit de weg worden geruimd, omdat storingen de connectiviteit negatief kunnen beïnvloeden. Last but not least moet men derouter op de centrale plaats, zodat hij de juiste signalen krijgt.

Zie ook: 4 manieren om een roze scherm te repareren

5. Herstart

Het beste wat u kunt doen om het zwakke signaalprobleem op te lossen is de router opnieuw opstarten. Dit komt omdat opnieuw opstarten de neiging heeft om de internetsignalen te vernieuwen, vandaar een optimale internetverbinding. U moet dus beginnen met het netsnoer uit de router en het stopcontact te halen en minstens vijf minuten te wachten. Na vijf minuten steekt u het netsnoer er weer in, en we zijn er vrij zeker van dat de signalen zullen verbeteren.

6. Fabrieksreset

Als geen enkele methode voor probleemoplossing het probleem van de wegvallende verbinding met de Netgear-router kan oplossen, is een fabrieksreset uw laatste keuze. De router kan worden gereset door ten minste vijf seconden op de reset-knop te drukken. Na vijf seconden wordt de router gereset en opnieuw opgestart. Door de fabrieksreset worden ook de instellingen gewist en wordt de internetverbinding optimaal.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.