5 Websites te controleren voor CenturyLink Internet uitval

5 Websites te controleren voor CenturyLink Internet uitval
Dennis Alvarez

century link internet storing

Als er één ding is waar mensen in deze wereld na zuurstof niet zonder kunnen, dan is het wel het internet. Internet en snelle communicatie zijn twee wielen van de fiets om mee te rijden in deze snelle wereld. Met deze behoefte in gedachten kiezen mensen voor CenturyLink voor hun netwerkdiensten, naast communicatie-, beveiligings-, spraak- en cloud-oplossingen.

Het bedrijf is gevestigd in Louisiana en is genoemd in de Fortune 500. Nou, het is duidelijk dat ze miljoenen gebruikers onder hun riem hebben. Ze hebben communicatiediensten in meerdere vormen, zoals interlokale spraak, MPLS, ethernet, private lijnen, hosting, publieke toegang, VoIP en andere netwerkdiensten.

CenturyLink heeft meerdere continenten doordrongen en noemt zichzelf een wereldwijde onderneming. Dat wil zeggen omdat ze diensten leveren in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific en EMEA. Dus, als u te maken hebt gehad met internetvertragingen en -storingen, is er een kans dat er servers overbelast zijn. Daarom hebben we de top vijf websites geschetst om u te helpen controleren of er een internet isuitval.

1. IsTheServiceDown

Nou, de naam van de website is vrij duidelijk, en je kunt een duidelijk idee van hoe het deelt informatie over de server down kwestie of andere internet storingen. IsTheServiceDown is een snelle manier om te controleren of er een internet storing met CenturyLink of niet. Op deze website, kunnen de gebruikers krijgen storingsmeldingen en internet problemen die zich hebben voorgedaan in de laatste 15 dagen.

Volgens hun laatste rapport werd internetuitval van CenturyLink geteld tot 932 meldingen, en Seattle heeft ongeveer 560 meldingen. Dat is te zeggen omdat deze website informatie verstrekt volgens de staat en de locatie met het oog op nauwkeurige informatie. Ze hebben de neiging om gegevens en rapporten uit verschillende bronnen te verzamelen en een sentimentele analyse uit te voeren.

Zij beschikken over een automatisch systeem om dienstonderbrekingen en uitval in de beginfase op te sporen. Via sentimentanalyse gebruiken zij de tekstanalyse en computerprogramma's om de subjectieve informatie te schetsen. Op die manier verzamelen zij informatie via de klantendiensten en marketingafdelingen, wat spreekt over de authenticiteit van de informatie.

2. DownDetector

Internet is een noodzaak, en als u toevallig worstelt met internetuitval op CenturyLink, is DownDetector een geschikte manier om de authenticiteit te schetsen. Ze hebben een iPhone en Android app ontworpen voor gemak en hogere functionaliteit. Bovendien kan het worden gebruikt met Amazon Alexa allemaal hetzelfde.

DownDetector is ontworpen om real-time status van het internet te bieden, volgens de netwerk carrier. Daarnaast kunt u de service outage informatie krijgen die nuttig is voor werk en persoonlijk gebruik. DownDetector kan worden gebruikt om netwerk outages te controleren voor mobiele providers, internet providers, online games, en andere online diensten.

Ze verzamelen informatie en maken statusrapporten door officiële websites en sociale media, zoals Twitter, te controleren. De rapporten worden altijd in real-time gevalideerd en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat u accurate informatie krijgt. Ook detecteren ze potentiële storingen, en met hun proactieve diensten kunnen storingen en uitval in een vroeg stadium worden gedetecteerd.

DownDetector ontvangt maandelijks bijna 22 miljoen rapporten, die worden geanalyseerd en geverifieerd om de informatieve rapporten te creëren. Ze hebben ook een bedrijfsgedeelte, gericht op operationele monitoring, samen met geautomatiseerde waarschuwingen voor de gebruikers.

3. IsItDownRightNow

Nou, als een gebruiker, heb je misschien gehoord jezelf vragen, "is het down nu?" van uw netwerk customer care wanneer er sprake is van een onderbreking in de internet connectiviteit. Nou, deze website helpt om te controleren of CenturyLink is naar beneden nu. Op deze website kunnen de gebruikers hun opmerkingen over de status rapport.

Het beste van deze website is dat het informatie geeft over de reactietijd, samen met de laatste downtime. Aan de andere kant, als u toegang heeft tot websites en het internet op andere apparaten dan het computersysteem, bestaat de kans dat DNS een fout heeft gemaakt. In dit geval moet u andere DNS-diensten gebruiken. Bovendien moet u de cookies en cache in de browser wissen.

Bovenop alles, zorg ervoor dat u de laatste versie van de webpagina heeft. Vergeet ook niet om de pagina te verversen door de Ctrl en F5 toets tegelijk in te drukken op uw browser. Ook zij kunnen de problemen melden, en ItItDownRightNow zal controleren of het probleem collectief of individueel is. Zodra u een opmerking maakt, zal het land, netwerk carrier, en browser informatie worden geschetst voorprogressieve analyse.

4. DownHunter

Dus, uw CenturyLink internet werkt op, en je hebt vermoed internet uitval. Echter, je moet duidelijk over deze kwestie, en DownHunter is een geschikte manier om het nieuws te verifiëren. Dit is omdat deze website biedt een grafiek met tijd op een plaats en internet snelheid op de andere. Met deze grafiek, kunt u controleren of het internet werkt op een bepaald moment.

Volgens hun rapporten vertoont CenturyLink met 93% de meeste storingen op het internet. Aan de andere kant vormen de problemen met telefoon, tv en stroomuitval respectievelijk 4%, 1% en 2%. De gebruikers kunnen het CenturyLink-netwerkprobleem ook op de website melden. Dat wil zeggen omdat de homepage een zoekbalk heeft, zodat u het adres kunt invoeren en de beschikbaarheid van het netwerk kunt controleren.

Met deze website kunnen de gebruikers niet alleen de mobiele diensten en DSL-providers controleren, maar ook kabelproviders, apps en websites. De diensten zijn volledig gratis, zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit van de informatie.

5. ServiceOutageStatus.com

CenturyLink is een essentieel onderdeel van bedrijven en huizen voor hun internet en netwerk behoeften. Dus, als u de internet of netwerk uitval te controleren, ServiceOutageStatus.com is de juiste keuze. De website biedt de laatste updates over de dienst uitval. Daarnaast geven ze informatie over wanneer de diensten zal terug zijn.

De gebruikers kunnen de storingskaart op de website raadplegen om na te gaan of er al dan niet een netwerkstoring is op uw locatie. De mogelijke duur van de storing kan worden opgevraagd, samen met de reparatietijd. Bovendien kunt u de reden van de storing achterhalen, zoals een storing van de netwerkbeheerkaarten of de leverancier van de apparatuur.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.