5 stappen om AT&T Email Not Found on Accelerator op te lossen

5 stappen om AT&T Email Not Found on Accelerator op te lossen
Dennis Alvarez

att e-mail niet gevonden op gaspedaal

Naarmate meer en meer zaken worden gedaan via e-mail, een snellere en praktischere manier om informatie uit te wisselen, wordt het belangrijker om uw inboxen op orde te houden.

De meeste bedrijven kiezen ook liever voor e-mails dan voor koeriers die met enveloppen door de stad lopen, omdat het een milieuvriendelijkere vorm van informatie-uitwisseling is.

Deze meer praktische en milieuvriendelijke manier van zakendoen eist echter nog steeds zijn tol, aangezien er meer organisatiemethoden worden geëist om bedrijven overeind te houden.

Wat de meer persoonlijke - in tegenstelling tot de professionele aspecten van het leven - betreft, worden e-mails ook veel gebruikt, hetzij voor gewone dagelijkse dingen zoals het plannen van een lunch of diner, het beheren van boekingen en vluchtroutes voor reizen of zelfs om gewoon het laatste nieuws van die dag te krijgen.

Voor alle mogelijke aspecten van het leven waarbij e-mail wordt uitgewisseld, wordt het van het grootste belang om de inbox te kunnen raadplegen, lezen en beheren.

Maar wat gebeurt er wanneer u uw e-mail app probeert te openen en deze gewoon niet reageert? Of wanneer u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren dat u gewoon niet kunt onthouden?

Het kan er zeker toe leiden dat mensen hun kalmte verliezen wanneer ze hun e-mail inbox niet kunnen bereiken, ook al is de reden meestal een klein probleem.

Hoe meer mensen proberen de eenvoudige oplossingen voor gewone kleine problemen met technologie uit te voeren, hoe minder noodzakelijk afdelingen voor klantenondersteuning worden.

Deze eenvoudige oplossingen zijn tegenwoordig overal op het internet te vinden en ze lijken zowat elk probleem te dekken dat mensen en bedrijven met hun elektronische apparaten en gadgets kunnen hebben.

Zoals gemeld door veel gebruikers, zijn veel van deze problemen gerelateerd aan e-mail ID, niet up-to-date of compatibele browsers en vele andere vrij eenvoudige redenen.

Volgens AT&T, een van de belangrijkste carriers in de VS, naast Verizon en T-Mobile, hebben veel gebruikers melding gemaakt van e-mailproblemen met hun mobiele telefoons of zelfs computers en laptops.

Wanneer men hun forums en Q&A-pagina's bekijkt, kan men gemakkelijk zien dat er een reeks redenen is waarom gebruikers problemen ondervinden met e-maildiensten.

Bovendien hebben de meeste van deze problemen te maken met accountinstellingen, verkeerd geconfigureerde automatisch doorstuurfuncties die e-mails in de inbox naar de verkeerde mappen sturen, of zelfs met gebruikers die hun gebruikersnaam en wachtwoord vergeten.

Zoals aangegeven door de provider, hebben veel gebruikers gemeld een verscheidenheid aan kleine problemen te ervaren bij het proberen toegang te krijgen tot hun e-mails. Zoals het gaat, ontvangen veel gebruikers een foutmelding die zegt "AT&T Email Not Found On Accelerator" en het zorgt ervoor dat de app stopt met draaien of gewoon geen toegang geeft tot de inbox.

Omdat deze problemen keer op keer zijn gemeld op AT&T-forums en Q&A-pagina's, hebben we een lijst met vijf eenvoudige oplossingen opgesteld waarmee u het probleem kunt oplossen wanneer uw e-mail-app ermee ophoudt.

Dus, zonder verder oponthoud, hier is wat u kunt doen om het probleem "E-mail niet gevonden op versneller" op te lossen en uw e-mail app te laten werken zoals het hoort.

Hoe repareren AT&T e-mail niet gevonden op versneller

Allereerst, zoals het door veel AT&T klanten is opgemerkt, heeft het "e-mail niet gevonden op gaspedaal" probleem drie belangrijke fronten. Laten we daarom alle fronten afzonderlijk met u doornemen. Dit omdat het aanpakken van één ervan uw probleem al kan oplossen en uw e-mail app goed werkend kan krijgen.

Als het probleem de toegang tot uw e-mail is

 1. Omdat uw e-mail waarschijnlijk gevoelige of bedrijfsgerelateerde informatie bevat, is een beveiligingssysteem meer dan noodzakelijk. Daarom worden gebruikers gevraagd om een gebruikersnaam en een wachtwoord in te voeren. Zorg er dus voor dat u deze bij de hand hebt, zodat u ze niet elke keer hoeft te onthouden als u wordt gevraagd ze in te typen om toegang te krijgen tot uw e-mail. Zorg er ook voor dat u ze correct intypt, want het beveiligingssysteem geeft u geen toegang als uhet wachtwoord verkeerd getypt.
 2. Mocht je je wachtwoord vergeten en je hebt het nooit opgeschreven, neem gewoon online contact op met AT&T klantenhulp en laat hen u door de herstel- of reset-wachtwoordprocedures leiden.
 3. Mocht uw e-mail veiligheidsverificatie u geen toegang verlenen omdat u een verkeerd wachtwoord hebt getypt, hoewel u zeker weet dat u het juiste hebt getypt, ga door de reset wachtwoord functie en haal een nieuwe.

Mocht uw e-mailprobleem geen verband houden met gebruikersnamen of wachtwoorden, dan is de kans groot dat het probleem te maken heeft met het laden van de inlogpagina. Mocht u zich bij deze groep bevinden, wees dan geduldig en probeer de onderstaande suggestie:

Als het probleem ligt bij het laden van de inlogpagina

 • Elke computer, laptop, tablet en mobiele telefoon heeft een opslageenheid voor tijdelijke bestanden die de verbinding met andere systemen, platforms en zelfs apps vergemakkelijken. Het probleem is dat deze opslageenheid niet oneindig is in capaciteit, dus het heeft de neiging om af en toe overvol te raken. Zorg er dus voor dat u hou de cache in de gaten van uw apparaat en ruim het regelmatig op om problemen te voorkomen met apps die niet kunnen draaien door ruimtegebrek.
 • Hetzelfde kan gebeuren als je te veel cookies op uw computer. Cookies zijn kleine bestanden die ervoor zorgen dat bezochte pagina's sneller worden geopend en uitgevoerd. Zorg er dus voor dat u deze verwijdert en de cache van uw browser leegmaakt.
 • Veel functies van e-mail apps zijn alleen toegankelijk en te gebruiken met bijgewerkte browsers Bovendien werken updates als een manier voor ontwikkelaars om kleine problemen op te lossen die ze bij de release van de browser niet konden voorzien. Als u uw browser up-to-date houdt, zal uw systeem de e-mail apps soepeler laten werken en problemen in verband met een gebrek aan compatibiliteit voorkomen.
 • Als u het e-mailprobleem ondervindt - zelfs met een bijgewerkte browser - moet u misschien probeer een andere Sommige browsers zijn gewoon niet compatibel met bepaalde platforms, hoe bijgewerkt ze ook zijn.
 • Sommige firewallsystemen kunnen ook een gebrek aan compatibiliteit met e-mailapps veroorzaken en deze toevoegen aan de lijst met programma's die aangeven dat ze schadelijk kunnen zijn voor uw apparaat. Als u weet hoe dat moet, opent u uw app-kluis en verwijdert u de e-mailapp van de lijst met schadelijke programma's. Zo niet, schakelt u gewoon de firewall uit voordat u de e-mailapp start.
 • Aangezien voor veel e-mailinhoud een Flash Player nodig is, moet u ervoor zorgen dat u beschikt over Adobe Flash Player geïnstalleerd en bijgewerkt in uw apparaat.

Ten derde is er ook de kans dat het e-mailprobleem met accelerator op AT&T te maken heeft met het niet kunnen ontvangen van e-mails. Dat kan ertoe leiden dat u een zakelijke bijeenkomst mist of niet op de hoogte bent van wat er om u heen gebeurt omdat de newsfeed uw inbox niet bereikt.

Als het probleem ligt bij het ontvangen van e-mails

 • De meest voorkomende oorzaak voor dit probleem is een probleem met de automatische doorstuurfunctie van uw e-mail-app. Dat kan ervoor zorgen dat e-mails naar de verkeerde map of zelfs naar een spa- of prullenmand worden gestuurd. Controleer uw spam- en prullenmappen regelmatig en als u een e-mail vindt die daar niet thuishoort, laat uw e-mail-app dan weten dat deze niet naar de spam- of prullenmand mag worden gestuurd.
 • Er is altijd een kans dat uw e-mail wordt gehackt en uw account wordt gecompromitteerd. Gemiddelde e-mail apps bieden niet genoeg beveiligingslagen om allerlei invallen door hackers te voorkomen. Mocht uw account worden gehackt, dan heeft u om het aan AT&T te melden en erop te vertrouwen dat zij het terughalen.
 • Ten slotte kan het draaien van e-mailprogramma's van derden, zoals Outlook, ervoor zorgen dat de versneller uw e-mailadres niet vindt, dus schakel deze uit voordat u de e-mailapp op uw apparaat draait.

Wij hopen dat deze lijst met eenvoudige oplossingen u heeft geholpen bij het oplossen van het probleem "e-mail niet gevonden op de versneller" met AT&T en dat de gids voor probleemoplossing u nieuwe manieren heeft opgeleverd om uw inbox gezond te houden. Mocht u nog andere eenvoudige oplossingen ontdekken die onze lezers kunnen helpen, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.