5 methoden om Netflix-fout NSES-UHX op te lossen

5 methoden om Netflix-fout NSES-UHX op te lossen
Dennis Alvarez

netflix error nses-uhx

Door hun bijna oneindige inhoud van tv-programma's, films, documentaires en originele inhoud levert Netflix uitstekende streaming-ervaringen aan hun gebruikers. Met meer dan 73 miljoen abonnementen staat Netflix alleen aan de top van de streamingdiensten.

Door geconsolideerde platforms als Amazon Prime, Disney + en Tencent Video te verslaan, wil het bedrijf niet alleen zijn positie behouden, maar zich verder van de concurrentie distantiëren.

Zijn problemen met Netflix gebruikelijk?

Helaas worden Netflix-gebruikers voortdurend geconfronteerd met fouten met het platform, hetzij met betrekking tot de compatibiliteit of met hun connectiviteitsfuncties .

Fouten zoals S7111-11101 De problemen met de browserfuncties of UI-120, wat staat voor een communicatiefout met de server, komen steeds vaker voor naarmate gebruikers proberen de functies van het platform op verschillende apparaten uit te voeren.

Zoals de vertegenwoordigers van het bedrijf verklaarden, worden deze fouten aangepakt naarmate ze opduiken, dus mocht u een van deze fouten ondervinden, houd dan een oogje in het zeil voor een komende oplossing.

De laatste tijd melden gebruikers echter een probleem dat de prestaties van het platform belemmert. De NSES-UHX-fout verschijnt telkens wanneer er een probleem is tussen de functies van het platform en de hardwarecomponenten.

Aangezien het aantal meldingen toeneemt en de gebruikers nog steeds geen doeltreffende oplossing hebben gevonden, hebben wij een lijst opgesteld van vijf eenvoudige oplossingen elke gebruiker kan proberen.

Volg ons daarom terwijl we u door deze eenvoudige oplossingen loodsen en uw Netflix-dienst weer aan de gang krijgen zonder schade aan de apparatuur te riskeren.

Wat is de NSES-UHX Netflix fout?

Zoals veel gebruikers die manieren vonden om de NSES-UHX Netflix-fout te herstellen, meldden, lijkt het probleem zijn bron te hebben bij de hardwarecomponenten. Geen van de gebruikers kon de exacte oorzaak aanwijzen, wat ons doet geloven dat er een aantal of mogelijke oorzaken voor deze fout zijn.

Terwijl sommige gebruikers meldden zich van het probleem te ontdoen door simpelweg hun computers, tablets of mobiele telefoons opnieuw op te starten, meldden sommige anderen dat dit niet voor hen werkte. Dus, gezien de mogelijke bronnen van de NSES-UHX-fout, is hier wat u moet proberen.

  1. De cache wissen

Zoals velen zullen weten, hebben elektronische apparaten een opslageenheid voor bestanden die de connectiviteit met apparaten, webpagina's of online diensten verbeteren of gewoon versnellen.

De meeste van deze bestanden zijn tijdelijk noodzakelijk, maar de systemen van deze apparaten hebben geen automatische manier om ze te wissen zodra ze verouderd zijn of niet langer nodig zijn om de verbindingen tot stand te brengen.

Het probleem achter de opeenstapeling van dergelijke bestanden is dat ze de neiging hebben om bezetten het geheugen van het systeem, waardoor het apparaat trager kan gaan werken, omdat het geheugen weinig ruimte heeft voor de programma's om optimaal te draaien.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om deze onnodige tijdelijke bestanden te laten verwijderen. De meeste internetbrowsers hebben tegenwoordig reinigingsmiddelen binnen handbereik, wat gebruikers helpt de cache leeg te houden en te voorkomen dat het geheugen overvol raakt.

Toch zijn niet alle gebruikers bekend met de procedure en weten ze niet eens hoe ze de opschoningstool op hun browser kunnen bereiken. Aangezien de meeste Netflix-gebruikers deze streamingdienst via hun Google Chrome-browser draaien, is hier hoe om de cache in die browser op te schonen.

  • Met uw Google Chrome-browser geopend, zoekt u naar de drie verticale stippen rechtsboven in het venster. Klik erop en scroll naar beneden tot u bij de ' meer hulpmiddelen optie
  • Daar ziet u een ' optie navigatiegegevens wissen '
  • Zodra u op de optie 'Wis navigatiegegevens' klikt, verschijnt een kleiner venster waarin u wordt gevraagd de periode te kiezen die u voor de opschoning wilt gebruiken. Als u dit proces nog nooit hebt uitgevoerd, kiest u gewoon ' altijd en laat het browsersysteem werken
  • Aangezien niet alleen de navigatiegegevens in het geheugen worden opgeslagen, raden wij u aan om ook de cachebestanden, afbeeldingen, cookies en andere gegevens uit het geheugen gewist.
  • Zodra u alle bestanden hebt geselecteerd die u wilt wissen, klikt u op ' duidelijke gegevens en laat Google Chrome zijn werk doen

Als u een andere browser gebruikt, scrolt u door de opties en zoekt u de optie instrument voor duidelijke gegevens Zoals eerder vermeld, hebben de meeste browsers het gemakkelijk toegankelijk, omdat dat hulpmiddel helpt het systeem gezond te houden en het geheugen vrij te maken voor programma's en functies om optimaal te kunnen werken.

Tot slot, mocht u ervoor kiezen om de Netflix-app te draaien, dan is er ook een duidelijke gegevensoptie binnen de hoofdmenu Houdt dus regelmatig in de gaten of het geheugen niet te vol is om fouten zoals bij de NSES-UHX met uw Netflix-dienst te voorkomen.

  1. Probeer misschien een andere browser

Als u de optie Gegevens wissen met uw browser probeert en nog steeds de NSES-UHX-fout met uw Netflix-service ervaart, kunt u overwegen om schakelen browsers.

Zoals gemeld en becommentarieerd door gebruikers, zijn sommige specificaties en kenmerken van de browsers niet genoeg om de inhoud van de Netflix-archieven goed te stroomlijnen.

Dat betekent dat de shows moeten lopen, maar niet optimaal omdat de browser eenvoudigweg niet in staat is alle vernieuwingen of functies bij te houden die Netflix heeft ontworpen om zijn gebruikers een optimale ervaring te bieden.

De meeste gebruikers van Google Chrome probeerden bij de NSES-UHX-fout over te schakelen op browsers als Mozilla Firefox of Opera, die goede resultaten opleverden.

Hoe dan ook, verander gewoon een tijdje van browser, want ontwikkelaars brengen regelmatig updates uit voor hun programma's om dit soort problemen aan te pakken.

Dat wil zeggen, als je een grote fan bent van één specifieke browser, of als je er gewoon liever niet veel hebt geïnstalleerd, geef het ontwikkelteam dan even de tijd om de fix die Netflix terugbrengt naar je favoriete browser.

  1. Het apparaat opnieuw opstarten

Een derde effectieve oplossing voor de NSES-UHX Netflix-fout is om gewoon Herstart Hoewel veel deskundigen de herstartprocedure niet beschouwen als een effectieve probleemoplosser, is het eigenlijk heel nuttig, vooral bij kleine fouten.

Via een reeks protocollen en diagnoses kan het systeem configuratie- en compatibiliteitsfouten beoordelen en corrigeren tijdens het herstartprocedure .

Bovendien wist de cache van onnodige tijdelijke bestanden die de cache zouden kunnen vullen en ervoor zorgen dat het apparaat trager presteert. Start daarom uw apparaat opnieuw op en laat het vanaf een fris en foutloos beginpunt zijn werking hervatten.

Om een effectieve herstart uit te voeren, moet u het apparaat uitschakelen en het ten minste twee minuten Voor mobiele telefoons, computers en tablets raden wij u aan de systeeminstructies te volgen en opnieuw op te starten via het hoofdmenu.

Aan de andere kant, mocht u Netflix op uw Smart TV of een ander soort apparaat draaien, vergeet dan de reset-knoppen en doe gewoon ontkoppelen Vergeet niet de procedures minstens twee minuten te laten lopen voordat u de stekker weer in het stopcontact steekt.

Dat zou moeten werken en zodra de herstartprocedure succesvol afgerond moet uw Netflix-dienst worden hersteld en kunt u genieten van gestroomlijnde, uitstekende inhoud.

  1. Zorg ervoor dat u opnieuw inlogt

Een andere nuttige en eenvoudige oplossing voor de NSES-UHX-fout is om uitloggen en inloggen opnieuw op je Netflix app of web-based platform. Zoals het is geïnformeerd door sommige gebruikers, houden streaming platforms tijdelijke bestanden bij die geacht worden de laadtijd te verminderen en de verbinding met de platform servers te versnellen.

Soms zijn deze bestanden echter verouderd, omdat er effectievere verbindingsmethoden zijn ontwikkeld en het systeem er niets meer aan heeft.

Gelukkig is Netflix een systeem om de cache te wissen wanneer een gebruiker zich afmeldt bij de app of het webplatform, in een poging om het platform bij elke start optimaal te laten draaien. Ga dus naar het hoofdmenu en vervolgens naar de accountinstellingen.

Daar vindt u een afmelden optie Klik erop en laat het Netflix-systeem uw sessie voorlopig beëindigen. Ga vervolgens gewoon naar de app of de webpagina en log opnieuw in. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk wordt gevraagd om de inloggegevens in te voeren, dus houd ze bij de hand voor het geval u ze niet uit het hoofd kent.

  1. Contact opnemen met de klantenservice

Last, but not least, mocht u alle vier de bovenstaande oplossingen proberen en nog steeds de NSES-UHX-fout met uw Netflix-service ervaren, zorg er dan voor om contact opnemen met de klantenservice Hun hoog opgeleide professionals zijn gewend om met allerlei problemen om te gaan, en zij zullen zeker andere eenvoudige oplossingen voor u hebben om te proberen.

Mocht dat niet werken, neem contact op met uw ISP Er is altijd een kans dat de bron van het probleem niet bij uw Netflix-dienst ligt, maar bij een verbindingsaspect.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.