5 geweldige alternatieven voor TiVo

5 geweldige alternatieven voor TiVo
Dennis Alvarez

alternatieven voor tivo

Voor iedereen die het te druk heeft om achterover te leunen en naar de tv-programma's en films te kijken tijdens de première, is het gebruik van de DVR de juiste keuze. Onder al die mensen is TiVo een veelbelovende keuze geworden, dat is de top-notch DVR ontworpen door Xperi.

TiVo is meestal aangesloten op het thuisnetwerk om programma's op te nemen en andere functies te gebruiken. Als u TiVo daarentegen niet kunt vinden, hebben we voor uw gemak alternatieven voor TiVo op een rijtje gezet!

Alternatieven voor TiVo

1. Amazon Fire TV Recast

Een van de beste alternatieven van TiVo is de Amazon Fire TV Recast. In het bijzonder maakt het een geschikte keuze voor mensen die momenteel Fire TV sticks gebruiken. Met deze DVR, kunnen de gebruikers alles opnemen wat ze willen. Variërend van late-night shows tot lokaal nieuws en live sport, alles is mogelijk met deze DVR. Voor het gebruik van deze DVR, kunt u gewoon gebruik maken van de Fire TV app en een internetverbinding voorjuiste opstelling.

Deze DVR is geïntegreerd met twee tuners, wat betekent dat gebruikers twee kanalen tegelijk kunnen opnemen. Als u echter niet tevreden bent met twee tuners, kunt u upgraden naar vier tuners en programma's in één keer opnemen. Als u twee tuners gebruikt, kunt u maximaal 75 uur aan programma's opslaan. Als u vier tuners hebt, kunt u maximaal 150 uur aan programma's opslaan.video's.

Wat opslagruimte betreft, is het vrij geweldig. Om precies te zijn, Amazon Fire TV Recast biedt opslagruimte tot 500 GB, wat meer dan genoeg is, denken we. De DVR is compatibel met Alexa, dus je kunt de spraakopdrachten gebruiken voor het beheren, begeleiden en plannen van de opname. Als je echter geen Fire Stick hebt, moet je erin investeren, samen met een HD-antenne.

2. Ematic AT103B digitale TV DVR

Voor iedereen die iets live moet bekijken terwijl andere programma's worden opgenomen, is deze DVR een prima keuze. De DVR is ontworpen met een USB-aansluiting waarmee de gebruikers de entertainment content via USB-sticks kunnen afspelen. Bovendien kunnen de gebruikers foto's bekijken en van muziek genieten.

Bovenop alles is de DVR ontworpen met ouderlijk toezicht, zodat u de kanaaltoegang voor uw kinderen kunt beperken. Het ouderlijk toezicht kan worden bediend via de afstandsbediening. Er zijn echter te veel knoppen, dus het kan in het begin intimiderend zijn. De gebruikers kunnen de USB-drive gebruiken voor het opslaan van de opgenomen programma's, maar er is geen ingebouwde opslag beschikbaar met deze DVR.

Er is een "favoriete kanaal" functie, zodat u met één druk op de knop toegang heeft tot uw favoriete kanaal. Het apparaat ziet er echter behoorlijk verouderd uit, dus het past misschien niet goed bij uw moderne ruimte!

3. Avermedia Ezrecorder 130

Voor het grootste deel is dit de meest onderschatte DVR die er is. Het heeft misschien niet de meest geavanceerde functies, maar het heeft een aantal standalone functies die geweldig werken voor basisgebruik. Dat gezegd hebbende, zult u in staat zijn om tv-programma's op te nemen. Deze DVR heeft de capaciteit om video's in 1080p kwaliteit op te nemen. Wat de opslag betreft, heeft het aanpasbare en onbeperkte opslag.

Op de top van alles, kunnen de gebruikers aansluiten externe opslag met deze DVR. Avermedia Ezrecorder 130 is geïntegreerd met de snapshot-functie, die de gebruikers in staat stelt om specifieke shots op de programma's vast te leggen. Dat gezegd hebbende, zult u in staat zijn om favoriete delen van de programma's en films opnieuw en opnieuw te bekijken. Nog meer, de gebruikers kunnen de snapshots en frames direct vanaf de TV bewerken.

De unieke eigenschap van deze DVR is dat hij de TV kan opnemen, evenals gaming op consoles en PC. De waarheid is dat deze functie het leven van content creators zal vergemakkelijken. Het is echter niet compatibel met voice control apparaten, dus de controle en het beheer zal handmatig zijn.

4. HDHomeRun Scribe Quatro

Deze DVR is een veelbelovend alternatief voor TiVo geworden, en het belooft toegang tot de lokale kanalen. Bovendien hebben de gebruikers zelfs geen kabel nodig voor toegang tot lokale kanalen. De DVR is ontworpen om hoogwaardige en duidelijke signalen op te vangen via de HD-antenne. De DVR is geïntegreerd met 1TB ingebouwde opslag, dus het opslaan van de opgenomen programma's zal gemakkelijker zijn dan ooit tevoren.

De gebruikers vrezen vaak de installatie en installatie, en het is een koud kunstje met HDHomeRun Scribe Quatro. Dit komt omdat de gebruikers de antenne achter de TV kunnen plaatsen, zodat het maken van een goede verbinding gemakkelijker zal zijn. Er zijn vier tuners in de DVR waarmee de gebruikers vier kanalen en programma's tegelijk kunnen opnemen.

Ook kunnen de gebruikers toegang krijgen tot de opname via de app; de app is beschikbaar voor iOS en Android telefoons. De integratie functies zijn geweldig omdat deze DVR kan worden aangesloten op de entertainment software. Meer nog, de DVR kan worden gebruikt met Roku TV, Android Amazon Fire. In het geval dat u de app gebruikt, kunt u toegang krijgen tot opnames en ze bekijken zoals u wilt. Al met al is het een vrij veelzijdige DVR!

5. Tablo Quad Lite DVR

Niemand houdt van de kabel rommel, en Tablo Quad Lite DVR heeft er rekening mee gehouden. Voor het gebruik van deze DVR, moet u een HDTV-antenne, Wi-Fi verbinding, USB harde schijf, en apparaat om tv te kijken. Zodra u deze dingen, deze DVR zal worden de makkelijkste om te gebruiken, en je zult niet eens de kabel service nodig. Dat gezegd hebbende, zult u in staat om verschillende kanalen te kijken als je wilt.

Het beste deel is dat u de live shows en de laatste aflevering van uw tv-show kunt bekijken. De gebruikers hebben toegang tot de programma's en opgenomen dingen via Android en iOS smartphone apps. Echter, om een gestroomlijnde functionaliteit te garanderen, heeft u een stabiele internetverbinding nodig. Deze DVR kan flexibel worden aangesloten, zodat men verschillende opslagunits kan aansluiten en tot 8TB opslagruimte kan gebruiken.

Bovendien kunt u er zonder extra abonnementskosten toegang toe krijgen. Integendeel, u hebt te veel apparatuur nodig om deze DVR in te stellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.