4 manieren om Textra MMS zonder mobiele gegevens op te lossen

4 manieren om Textra MMS zonder mobiele gegevens op te lossen
Dennis Alvarez

textra kan geen mms krijgen geen mobiele data

We krijgen behoorlijk coole functies met de meeste van de Android en iOS versies, maar ze zijn ontworpen voor optimale stabiliteit, en je krijgt de juiste ervaring met hen. Echter, men wil altijd meer functies, en Textra is een dergelijke toepassing beschikbaar op de play store die u toelaat om te genieten van een veel betere ervaring met alle soorten SMS en MMS behoeften die u zou kunnen hebben.

U kunt het instellen als de standaard messaging applicatie, en het beste krijgen van de toegevoegde functies beschikbaar op Textra. Echter, als u geen MMS kunt ontvangen omdat er geen Mobiele Data is op Textra, zijn er een paar dingen die u moet doen.

Hoe Textra MMS No Mobile Data op te lossen?

1. Controleer de machtigingen

Net als alle andere communicatietoepassingen heeft ook Textra toegang tot mobiele gegevens nodig om goed te kunnen werken. Met Android OS krijg je de functie om ervoor te zorgen dat je de machtigingen voor elke toepassing op je apparaat kunt kiezen. Dus alles wat je hier hoeft te doen is ervoor zorgen dat je Textra Applicatie toegang heeft tot mobiele gegevens.

Het is vrij eenvoudig op te lossen, en u moet naar het instellingenmenu gaan en Textra vinden onder het tabblad toepassingen. Zodra u de voorkeuren voor Textra opent, moet u op de machtigingen klikken en Textra toestemming geven voor toegang tot Wi-Fi en mobiele gegevens. Daarna kunt u de toepassing opnieuw opstarten en dat zal het probleem voor u oplossen.

2. Netwerkinstellingen opnieuw instellen

Iets anders waar je voorzichtig mee moet zijn, zijn de netwerkinstellingen. Als je onlangs een toepassing hebt geïnstalleerd die toegang tot netwerkinstellingen nodig had, kan dat ervoor zorgen dat je dergelijke problemen met de Mobiele Gegevens krijgt.

Dus, je moet ervoor zorgen dat je de netwerkinstellingen terugzet naar de standaard en je telefoon opnieuw opstart nadat je klaar bent met het resetten van de netwerkinstellingen. Dat gaat alle problemen oplossen die je misschien hebt gehad met mobiele data en je zult in staat zijn om de MMS weer op je telefoon te krijgen.

3. Controleer de mobiele datataregeling

Je moet er ook voor zorgen dat je de mobiele datatoelage van je provider hebt die nodig is om toegang te krijgen tot de mobiele data via je netwerk. Je moet dus de provider bellen en je middelen en abonnementen controleren.

Zij kunnen de toegestane mobiele data voor u bevestigen. Denk eraan dat Textra geen mms'jes kan ontvangen als u niet over voldoende mobiele data van uw provider beschikt om dergelijke gegevens via hun netwerk te versturen.

4. Weg met VPN

Sommige carriers werken niet goed met VPN en dat kan de reden zijn dat je dit probleem hebt met je Textra applicatie. Dus, je moet ervoor zorgen dat je een VPN applicatie uitschakelt als je die hebt ingeschakeld op je telefoon, en daarna, herstart je mobiele data een keer. Dit zal het probleem voor je oplossen, en je zult in staat zijn om de MMS op Textra te ontvangen zonder enigeproblemen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.