4 manieren om de TracFone-beperking op te lossen 34

4 manieren om de TracFone-beperking op te lossen 34
Dennis Alvarez

tracfone beperking 34

TracFone is een geweldige netwerk provider die er zijn, maar mensen hebben geworsteld met beperking 34 wanneer ze bellen. Met beperking 34, zijn mensen niet in staat om de rinkelende telefoons te beantwoorden. Ook worden de nummers niet weergegeven op het scherm (zelfs de opgeslagen!), en het zal niet worden weergegeven in de recente oproep sectie. Nou, dit kan een meltdown voor mensen die afhankelijk zijn van gesprekken. Dus, in dezeartikel, delen we alles wat kan helpen het probleem op te lossen!

TracFone-beperking verhelpen 34

1. Bel de klantenservice

De eerste en meest betrouwbare optie is om de klantenservice te bellen. Het klantenservicenummer van TracFone is 1-800-867-7183. De klantenservice is beschikbaar van 8 AM tot 9 PM EST, en het is zeer waarschijnlijk dat ze het probleem binnen een paar minuten kunnen oplossen. Dit komt omdat de beperking 34 soms ontstaat wanneer er een probleem is met het zendvermogen.

2. Opnieuw opstarten

Geloof het of niet, soms is alles wat uw telefoon nodig heeft een nieuwe start om weer op gang te komen. In dit geval schakelt u de telefoon gewoon uit door de volume- en aan/uit-knop samen in te drukken. Geef hem ook een paar seconden voordat u hem weer inschakelt. Bij sommige verouderde telefoons kunt u de batterij enige tijd eruit halen, en beperking 34 zal verdwijnen. De nieuwste telefoons hebben echter een ingebouwde batterij, dusis het verwijderen van de batterij een gok.

3. Codes

Als je onlangs een telefoon aan een kind hebt gegeven voor spelletjes, bestaat de kans dat ze de telefoons hebben vergrendeld. De vergrendelde telefoon betekent dat de SIM niet meer werkt, en je hebt een wachtwoord nodig om hem te ontgrendelen. In dit geval bel je de klantenservice van TracFone, en zij zullen je de code geven nadat ze de oorzaak van het probleem hebben vastgesteld.

4. Verbinding met de toren

In de meeste gevallen wordt de beperking 34 veroorzaakt door een storing bij de zendmast. Gebruikers moeten dus vanaf het begin een verbinding opbouwen. Om een herverbinding tot stand te brengen, schakelt u de telefoon uit en na enkele minuten weer in. Hierdoor komt de kwestie op gang en worden de functies geregeld.

Het komt erop neer dat als beperking 34 steeds weer gebeurt, de gsm niet de boosdoener is. Ja, we bedoelen dat je misschien een fout in je mobiele telefoon hebt. Probeer dus altijd de simkaart op verschillende telefoons te controleren. Als je telefoon de boosdoener is, laat hem dan repareren of update hem!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.