3 Methodes voor het oplossen van Eero die eerst wit en dan rood knippert

3 Methodes voor het oplossen van Eero die eerst wit en dan rood knippert
Dennis Alvarez

eero knippert wit dan rood

Als je een groot huis hebt, kan het heel moeilijk zijn om overal signalen te krijgen. Eén methode is om overal in huis routers te installeren, zodat je een goede signaalsterkte hebt, waar je ook zit of staat. Een probleem met deze methode is echter dat de verbinding wordt verbroken als je van kamer verandert. Daarom hebben bedrijven nu mesh-netwerken ontwikkeld.systemen waarmee zij een enkel netwerk kunnen creëren met behulp van meerdere routers.

Dit is precies hoe het Eero Wi-Fi systeem werkt en zelfs het instellen ervan is vrij eenvoudig. U kunt de applicatie downloaden op uw mobiele telefoon en dan beginnen met het configureren van de apparaten of zelfs de instellingen wijzigen voor de functies die aanwezig zijn op het. Hoewel dit geweldig is, zijn er ook een paar problemen die je zou kunnen tegenkomen. Mensen hebben onlangs geklaagd dat hun Eero knippert wit dan rood. Als uhetzelfde probleem hebben, dan zou dit artikel je moeten helpen.

Eero knippert wit en dan rood

1. De bedrading van de modem controleren

Een van de beste dingen van de Eero-routers zijn de kleine LED-lampjes die in verschillende kleuren knipperen en aangeven wat het apparaat aan het doen is. Als u merkt dat het lampje wit knippert en vervolgens overgaat in rood, betekent dit dat de router moeite heeft om het probleem te identificeren.

Een knipperend wit lampje geeft aan dat het Eero mesh systeem een stabiele verbinding probeert te vinden. Een rood lampje daarentegen betekent dat er geen internet actief is. Gezien dit feit is de kans groot dat je de hoofdrouter van Eero niet goed met je modem hebt verbonden.

Hierdoor kunt u de apparaten niet gebruiken en het enige wat u hoeft te doen is de bedrading controleren. Probeer de ethernetkabel die u gebruikt te controleren op beschadigingen of insnijdingen. Als die er zijn, vervangt u de draad door een nieuwe om uw probleem op te lossen.

2. Zachte reset van uw netwerk

Als het probleem aanhoudt, is het volgende wat u kunt doen uw hele netwerk soft resetten. Soms kan het aansluiten van nieuwe apparaten zoals het Eero mesh systeem problemen veroorzaken voor het netwerk.

Deze kunnen eenvoudig worden verholpen door hem een keer te resetten en daarna weer op te starten. Het enige wat u hoeft te doen is de stroomkabels van uw apparaten een paar minuten uittrekken. U kunt dan eerst uw modem opstarten en daarna uw Eero-routers weer aansluiten.

3. ISP-gerelateerd probleem

De bovenstaande stappen zijn voldoende om de Eero router lampjes knipperen wit dan rood, probleem op te lossen. Echter, als u nog steeds krijgt hetzelfde probleem dan is er een grote kans dat uw internet is naar beneden.

De enige manier om het te laten repareren is door contact op te nemen met uw ISP en hen op de hoogte te stellen van uw probleem. Zij zullen eerst uw verbinding controleren en u dan vertellen wat er mis mee is. In de meeste gevallen zou uw internet na een paar uur weer moeten werken. Dit hangt echter af van het probleem en de oorzaak ervan.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.