3 manieren om Spectrum zelfinstallatie niet te repareren

3 manieren om Spectrum zelfinstallatie niet te repareren
Dennis Alvarez

spectrum zelf installeren werkt niet

In dit stadium is Spectrum een zeer gerenommeerd merk en heeft het een behoorlijke reputatie opgebouwd vanwege zijn betrouwbaarheid. Als je erover nadenkt is dit waarschijnlijk het belangrijkste aspect van een dienst als de hunne.

Zie ook: Arris S33 vs Netgear CM2000 - Goedkoop?

Zij bieden ook een breed scala van diensten aan hun klanten Er is hun internet service, hun telefoon service, en hun kabel TV faciliteit.

In het algemeen hebben we altijd gevonden dat deze verbindingen vrij goed werken en zelden problemen opleveren die groot en moeilijk te verhelpen zijn. Maar nu ze de Spectrum Self Install kit hebben voor degenen die liever hun eigen apparatuur installeren en dit soort dingen eigenlijk leuk vinden, zijn er een paar problemen gemeld.

Gelukkig zijn deze problemen normaal gesproken relatief eenvoudig op te lossen. Dus om u daarbij te helpen, hebben we dit kleine stukje probleemoplossing samengesteld om u te helpen alles weer aan de praat te krijgen.

Bekijk onderstaande video: Samenvattende oplossingen voor het probleem "Self Install Not Working" op Spectrum

Hoe los ik Spectrum Self Install niet op?

Hieronder staat alles wat u nodig hebt om uw kit in de meeste gevallen weer aan de praat te krijgen. Als u uzelf niet per se als een techneut zou omschrijven, maak u dan geen zorgen. Geen van deze oplossingen is zo ingewikkeld en kan worden uitgevoerd door gewoon de stappen te volgen.

Zie ook: Heeft IHOP WiFi? (Beantwoord)
  1. Zorg ervoor dat uw verbindingen zo strak mogelijk zijn.

Het eerste waarmee we problemen gaan vaststellen is problemen met uw verbindingen. Uw Spectrum-apparatuur vertrouwt op coaxiale kabels om goed te kunnen werken. Deze blijken in heel wat gevallen de oorzaak van het probleem te zijn. Als deze verbindingskabels niet strak genoeg zitten, verklaart dit waarom het systeem niet werkt. Het oplossen hiervan is eenvoudig.

U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat alle connectoren zo goed mogelijk op de uiteinden van de coaxkabel zijn aangebracht. Bovendien moet u er dan voor zorgen dat ze zijn heel strak aangesloten. naar al uw communicatieapparatuur.

Als er enige twijfel bestaat of dit al dan niet correct is gebeurd, is het enige wat u kunt doen stop het eruit en probeer het opnieuw. Draai dan gewoon de verbindingen aan die nodig zijn om het te laten werken. Als dit voor u werkte, geweldig. Zo niet, dan hebben we nog twee stappen die u kunt proberen.

  1. Heb je de apparatuur op de website geactiveerd?

Bij dit soort doe-het-zelf zaken denken we vaak dat de klus geklaard is als alles fysiek op zijn plaats zit. Maar met apparaten zoals deze, is er altijd een extra stap die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien.

De meest vergeten taak hier is dat u vervolgens de set-up moet "activeren" op de website van het bedrijf. Dus, zodra u klaar bent met de set-up, vergeet dan niet om ga naar Spectrum.net/selfinstall en activeer het.

Wat dit doet is het bedrijf de diensten openstellen voor uw apparatuur en ook registreert uw apparatuur op hun netwerk met uw eigen accountgegevens. Voortaan zouden er geen problemen meer moeten zijn om er toegang toe te krijgen. Als u dit nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat u dat doet voordat u verder gaat met onze laatste tip.

  1. De initiatie kan al aan de gang zijn

Hoewel niet echt een "fix", is dit belangrijke informatie die u moet weten. Zodra u uw apparatuur heeft geactiveerd, het gaat niet meteen live Meestal duurt het tussen de 20 en 30 minuten voordat uw apparatuur... zijn firmware bijwerken en aan de slag gaan.

Dit is echter slechts het gemiddelde. Er zijn uitschieters waar kan het wel een uur duren voordat er iets gebeurt. Het enige wat u in dit geval kunt doen is rustig afwachten. Pas na een uur is het echt veilig om aan te nemen dat er iets mis is gegaan.

Als er een uur voorbij is, zijn er een paar dingen die u kunt doen voordat u de hulp van professionals inroept. Per slot van rekening was het de bedoeling dat dit een doe-het-zelf klus zou zijn, toch? Het eerste wat u moet doen is om de stroom tijdelijk af te sluiten van alle apparatuur die u hebt - dit omvat de router, modem en telefoon. Wacht even en sluit ze dan weer aan op hun stroombron.

Wacht dan gewoon tot de lampjes die zowel stroom als Wi-Fi aangeven branden. Dit betekent dan dat er vanaf nu geen problemen meer zouden moeten zijn als de lampjes branden. Als dat niet is wat u ziet, zijn we bang dat het misschien tijd is om neem contact op met de klantenservice om het probleem op te lossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.