3 manieren om MMS van Verizon op te lossen die niet werkt

3 manieren om MMS van Verizon op te lossen die niet werkt
Dennis Alvarez

verizon mms werkt niet

Verizon heeft veel diensten en dat maakt het de beste keuze voor iedereen om te hebben. Dat omvat uitstekende dekking voor telefoongesprekken, tekstberichten, het internet, en nog veel meer. In principe, wat ook het ding zou kunnen zijn dat u kunt zoeken van uw mobiele telefoon carrier. Verizon zou er gewoon het beste aan toevoegen.

Hun MMS diensten zijn zo'n ding dat geliefd is bij de meesten en waarmee u multimedia berichten kunt versturen via het mobiele telefoon netwerk. Op die manier kunt u afbeeldingen, liedjes, video's en meer versturen via de telefoon met behulp van uw mobiele telefoon dekking. Echter, als het niet werkt, is hier wat u moet doen.

Hoe Verizon MMS niet repareren?

1. Controleer de instellingen

U moet beginnen met de instellingen en dat is het belangrijkste deel. Het fundamentele ding is dat deze instellingen afzonderlijk worden geïnstalleerd voor alle diensten, waaronder telefoongesprekken, tekstberichten en internet op uw telefoon. Als u een van de nieuwste telefoons hebt, dan zullen de instellingen geen probleem voor u zijn en worden ze automatisch geïnstalleerd. Het zou echter beter zijn om de MMS-instellingen te resetten naaren start uw telefoon een keer opnieuw op. Daarna zal hij zonder problemen gaan werken.

Als de instellingen er echter niet zijn, moet u contact opnemen met Verizon en hun hulp vragen om dit te verhelpen. Zij kunnen u de instellingen voor uw mms sturen en dat zal ervoor zorgen dat het perfect werkt voor u. Installeer gewoon de instelling op uw telefoon en start hem een keer opnieuw op. Controleer het opnieuw en uw mms zou moeten werken.

2. Controleer de dekking

De MMS wordt rechtstreeks verzonden en ontvangen via het mobiele netwerk en als je problemen hebt met de dekking van het mobiele netwerk, dan zullen ze zeker niet werken voor jou. Dus, zorg ervoor dat je de juiste signaalsterkte krijgt en dat zal je helpen om perfect om te gaan met het MMS probleem. Je moet ervoor zorgen dat niet alleen de signalen vol zijn, maar je hebt dedekking om ook MMS te verzenden of te ontvangen.

U kunt proberen de vliegtuigmodus in en uit te schakelen om het te laten werken en dat zal u helpen eventuele problemen met het netwerk op te lossen door opnieuw een waarschuwing te activeren. Daarna zult u geen problemen meer hebben met de MMS.

3. Neem contact op met Verizon

De beste manier om het op te lossen als niets anders voor u werkt, is contact opnemen met Verizon en zij zullen u helpen de zaak grondiger te bekijken. Om te beginnen moet uw account de activering voor mms hebben.

Zodra je daarvoor zorgt, moet je er ook voor zorgen dat al het andere in orde is en dat het plan dat je gebruikt de juiste middelen beschikbaar heeft voor MMS. Bovendien kunnen ze ook een diagnose stellen als er een ander probleem is met je telefoon of account en het goed voor je oplossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.