3 manieren om de Subscriber Is Not In Service Text op te lossen

3 manieren om de Subscriber Is Not In Service Text op te lossen
Dennis Alvarez

de abonnee is niet in dienst tekst

Telkens wanneer u naar een telefoonnummer belt, wordt uw gekozen gesprek verbroken of blijkt het soms onjuist te zijn. Wanneer er een onjuistheid wordt gezien, krijgt u onmiddellijk een reactie van een "Intercept Service Operator". Hoewel, het hangt af van het servicebedrijf of de functie wordt uitgevoerd door een persoon of slechts een machine. Het is heel gewoon om teksten te ervaren die zeggen "De abonneeIs Niet In Dienst".

Er zijn meerdere redenen voor het krijgen van dergelijke teksten. De reden voor het gekozen nummer buiten dienst of netwerkdekking is de meest voorkomende factor. We lopen u door enkele belangrijke redenen achter deze tekst en enkele oplossingen voor het oplossen van problemen die voor u kunnen werken om het probleem op te lossen.

Voordat we diep op de kwestie ingaan, moeten we eerst begrijpen wat deze exploitanten van plan zijn.

Operator Intercept Service:

Operator Intercept Service zorgt ervoor dat uw oproep wordt opgenomen door een live operator van het bedrijf die u onmiddellijk helpt, omdat zij zouden kunnen aannemen dat u het nummer verkeerd hebt gekozen.

Machine Interceptie Service:

Machine Intercept Service neemt contact met u op door uw verkeerd gekozen/mislukte oproep te beantwoorden met een vooraf opgenomen bericht of gewoon een sms.

Verschillende exploitanten van bedrijven hebben verschillende bedoelingen achter het sturen van die tekst. Voor sommige bedrijven is deze tekst alleen beperkt tot de betekenis dat de eigenaar van het gekozen nummer buiten dienst is wegens onbetaalde geschiedenis. Het is dus een beleefde manier om u te informeren over de situatie van uw kiezer.

U vraagt zich vast af wat de oorzaak is van dit ongelukkige probleem. Lees verder om uw vragen op te lossen.

Waarom ontvang ik de tekst "De abonnee is niet in dienst"?

Meestal de mensen die je nummer van gek je door het geven van de valse een gewoon om spook je later dus er is geen oplossing voor. Terwijl anderen kunnen hebben vergist u het geven van hun nummers. Aangezien ongeldige nummers niet herkend, zodat ze meestal gaan negeren, uw gesprekken nooit verder naar het gewenste nummer en je uiteindelijk afvragen wat er mis is gegaan.

Hier hebben we de redenen opgesomd:

  • De abonnee wil niet gecontacteerd worden dus gaf hij je een ongeldig nummer.
  • U moet uw nummer verkeerd hebben gekozen en belangrijke cijfers hebben vervangen.
  • Uw abonnee bevindt zich buiten de netwerkdekking van de dienst waarmee u hem probeert te bereiken.
  • Uw gekozen nummer heeft niet betaald voor de telefoondiensten.

Nu de problemen bekend zijn, is het oplossen ervan eenvoudig.

Hoe los ik "De abonnee is niet in dienst" op?

Probeer deze basisstappen voor probleemoplossing:

  1. Controleer het gekozen nummer opnieuw:

Wanneer u een dergelijke tekst tegenkomt, is het eerste wat u moet doen het nummer dat u hebt gekozen opnieuw controleren.

  1. Herstart uw telefoon:

Herstart je telefoon om er zeker van te zijn dat de netwerk bug weggaat als die er is.

  1. Probeer later:

Als niets helpt, plaatst u uw SIM-kaart opnieuw en belt u het nummer opnieuw. U kunt ook even wachten om later te bellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.